Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Úgy látszik, sokan vannak, akik csak néznek, de nem látnak. Nagyon kevés olyan írásom van, ahol nem szó szerint kell venni, amit leírtam - ez most pont olyan volt. Vagyis ha beleköt valaki a mammutba, meg jön a kotyogós kávéfőzővel, akkor gondolkodjon el azon, hogy ugyan hogyan is került ide a hozzászólása? Ugye, hogy mégsem 'a régmúltban' maradt? Hiszen vagy van minimum egy asztali számítógépe (vagy egy tabja, esetleg egy okostelefonja, netán ezek mindegyike még notival is kiegészítve) egy internet nevű lassan közműnek számító valamivel, amiről 40-50 éve még csak álmodni mert bárki is, most meg már....
Szóval ezt értem 'látás' alatt a 'nézéssel' szemben. -
senior tag
válasz arnyekxxx #201 üzenetére
Lehet, hogy tudnám gyorsabban, csak lehet hiányzik valaki aki cseszeget, hogy utcán tízen pályáznak az állásomra, meg hogy nem úgy kell tartani azt a leolvasót, így már elszórakozom az időt, beledobálom az összes aprót meg ilyenek.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
arnyekxxx
veterán
Az önkiszolgáló kassza azért tűnik rövidebbnek mert ott 2 perc alatt végzek, a sorban állva meg 5+ perc alatt.
Tök egyszerű a teszt, látom ki mögé állnék be a sorba, önkikasszánál lerendezem magam, kimegyek és látom, hogy aki mögött álltam volna az előtt még ketten várnak a sorukra. Biztos van olyan ahol nem ez az arány, felénk minden boltban ahova járok minimum ez a helyzet (interspar/lidl/tesco/auchan)
Isten tartsa meg az emberek jó szokást, hogy inkább sorba állnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- EAFC 25
- Kriptovaluták és az adózás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla