-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
goya999
tag
A speckó pajzs megszerzéséhez 4 hétig kell 3-as szintűnek lenni vagy csak legalább négy héten keresztül tagnak és utána hármas szintűnek?
-
goya999
tag
Választott már valaki vezért?Vannak vele új küldetések is?
-
goya999
tag
Az új hajók miatt nézegettem a Shipyard-ot.A Python és a Ferdelánc manőverezhetőségét ugyanannyinak mutatja.Ez most már tényleg így van vagy a Python még mindig lomhább?
-
goya999
tag
-
goya999
tag
válasz Rakamaz #7616 üzenetére
Egy sima Strong Signal-ban 3 Anaconda volt,mindhárom Wanted,de kettő belőlük zöld,szövetséges.Kb 10-15 másodperc múlva a kölcsönös scannelések után a nem szövetséges megtámadott és jött vele a másik kettő is.Nehéz menet volt,de a ferdelánc igen hatékony volt ellenük.70%-os hull és közel +400k credittel és 18k büntivel a szövik miatt, zártam a kis találkát. Egy High Conflict-ban pedig rámszállt egy elite Cobra és egy elite Viper,szintén 70%-os hull,de sokkal nehezebb dolgom volt velük.Szóval bizony van különbség a két hely között.
-
goya999
tag
A hangja? Hátborzongatóan gyönyörű! Annyi szépet írtál róla a leírásban,hogy mióta elolvastam erre vágytam.Nem túloztál semmiben és itt legalább az energiát be lehet osztani szépen,pedig a 19 misis Beam zabál rendesen.Pajzsokat rögtön leszedi,a négy MC pedig elvégzi a maradékot.Manőverezni nagyon könnyen lehet az ellen után,gázra is gyönyörűen reagál és nagyon szépen gyorsul.
-
goya999
tag
Végül ilyen lett a kicsike. ferdelánc A kabin eleinte tényleg zavaró volt,hogy féloldalas,de a harcok hevében már fel sem tűnt. Nagyon jól manőverezhető és a sebességére,gyorsulására sem lehet panasz.
-
goya999
tag
Mennyit vesztünk egy hajó vétel-eladás során?
-
goya999
tag
Jól látom,hogy ennek az új Vulture hajónak igen soványka az energiaellátása?
-
goya999
tag
A féltéglákból én a T-6-ot kifejezetten szerettem.Pajzs nélkül jártam vele,boost-al bármelyik hajót pillanat alatt otthagytam,max 1-2% sérüléssel,amit kb 1000cr-ből kijavítottak.A T-7 az egy nagy szörnyszülött.Lassú és centizni kell az állomás bejáratát rendesen.Mondjuk a T-9 egy még lassabb szörny,de az valahogy jobb nála.Ott csak azt nézem,hogy pont középen menjek át,nehogy beakadjon a széle.Lassú,de a creditek csengése kárpótolja az embert mindenért. Ja és azért a T-9-nek már vannak javítási költségei.Sikerült berongyolnom vele a napba(elbambulva a tv-n) és ha jól emlékszem 78%-ra ment le a hull és 500k-ba javították ki,majdnem az odaút profitja(650k) ugrott.
-
goya999
tag
Ez az Asp jó lenne harcra,küldetésekre,stb? Használ valaki harcolni Asp-et?Vagy várjam meg az új hajót?
[ Szerkesztve ]
-
goya999
tag
A T-9 tulajokat kérdezném,hogy az egy körben (oda-vissza) 1-1,1 misi az jó biznisz? 496-os cargoval vagyok a pajzs és a dokkoló miatt.
-
goya999
tag
Ha xy kinyírós küldetést vállalok akkor annak az USS-ét is beadja az adott rendszerben ha leveszem alapra a sebességet? Azután se kell rohangálni?
-
goya999
tag
Az ingame zenéket nem tudja valaki közkinccsé tenni?
-
goya999
tag
Köszönöm. Az A3-as fuel scoop pillanat alatt teleszippantja.Cobrával is felfedezgettem,az jobban zabálta az üzemanyagot.
Ha találok olyan bolygót aminél nincs első felfedező név kiírva és én scannelem,eladom,stb akkor az,hogyan lehet az az én nevemmel?Mit kell tennem érte?Mert volt már ilyen és azóta sem jelent meg senki neve ott. -
goya999
tag
Én ebben a kiszedősdiben csak azt nem értem,hogy ID-znek,elég szépen tartom magam ,lassacskán vándorol is felfelé a kék csík,majd a következő pillanatban piros felszalad,FSD failure,hull károsodik 3-5 %-ot. Ennek elkerülésére ugye gáz 0-ra,tartom megint szépen középen és nem submit lesz,hanem megint ID károsodással.
-
goya999
tag
Én személy szerint a matricáknak nagyon örülök.Ötletes nagyon,hogy az elért eredményeket lehet kitenni a hajóra.
-
goya999
tag
Kronus: Köszönöm! 150 misi black market?? Az nagyon durva. Azt,hogy tudtad összehozni?
[ Szerkesztve ]
-
goya999
tag
duvi: bróker után mi a következő cím és mennyinél,te biztos tudod
-
goya999
tag
válasz rtitusz #6425 üzenetére
Én az elejétől használom a docking computer-t.Jó volt,hogy amíg bedokkolt addig csináltam mást,kaja,cigi kint,stb.Ha pajzs volt akkor hiába csapkodott.A frissítés óta viszont már nem csap oda és még vizet inni sem nagyon hagy időt a dög. Szóval T-6-on,T-7-en,Clipperen és kisebb hajókkal is kipróbálva,mondhatjuk most már tényleg az amire ki van találva.
-
goya999
tag
válasz pakriksz #6338 üzenetére
Ezt az utat akartam bejárni én is.Lövöldözni,kisebb küldetéseket teljesíteni,kisebb rakománnyal kereskedni.Mondjuk én a Sidewinder utáni lépcsőt a Vipert is bejártam.Annyi szerencsém volt,hogy a kezdő rendszerem környékén voltak olyan küldetések,hogy 2 slave-et kellett leszállítani máshova 50k körüli pénzért,ahol a rakományt is adta,nem kellett megvenni.Na szóval a vipernél beláttam,hogy ez így igen hosszadalmas és kénytelen vagyok kereskedelemmel megszedni magamat ahhoz,hogy igazán felszerelt hajóm legyen.(Volt kifejezetten ütős,harcra épített Cobram is 12m-ért.)
Szerintem a legjobb az ha kereskedsz egyre nagyobb rakterű hajóval és amikor már van elég "felesleges" milliód,akkor felszerelni egy Vipert,Cobrát harcolni.Így nem lesz egyhangú a pénzkeresés sem és van olyan két küldetés a Federation-nél és az Empire-nél is amihez kell az erős vadászgép.Persze ez most csak akkor lényeges ha szeretnéd megszerezni a speckó hajókat.
Interdiction-nem tudom,nekem a Clippert többször is kiakarták szedni,de mindig sikerült kivédenem,javítás ide vagy oda. -
goya999
tag
válasz pakriksz #6198 üzenetére
Nem azért elérhető egy szállítós küldetés mert távolságban elérhető neked.Hanem azért mert elfér a szállítmány a raktérben és a frakció megbízik benned.A távolságnak ehhez semmi köze.A Galaxy map pedig automatikusan a raktér súlyát figyelembe véve számol,de van ott alul egy csúszka is ahol állíthatod manuálisan is.
-
goya999
tag
Szeretném megvenni az Imperial Clipper hajót és baron rangot kell szereznem hozzá.Eddig knight rangig jutottam,az áruló és kalózok kilövésével,viszont azóta semmilyen küldetést nem adott.Valami jó ötlet valakinek?
-
goya999
tag
Azt honnan lehet tudni,hogy ki pirate vagy bounty hunter?
-
goya999
tag
Az üzemanyagjelzőnél ha a vékony csík elfogy akkor feltölti az alatta lévőből?
Közben megtaláltam a választ:
Your fuel gauge has two bars - the lower one is the main fuel tank which is used for jumps etc; the upper one shows your reserve tank of fuel that is consumed to power the systems of your ship (the “burn rate” is shown in fuel units per second). When the reserve tank has emptied, a unit of fuel is transferred from the main tank.
[ Szerkesztve ]
-
goya999
tag
válasz Diopapa #5702 üzenetére
A Cobra-val pillanat alatt lehet T6-ot szerezni.
Duvi:Én a kamionozást a küldetések vállalásával dobom fel.Szereztem is már egy jó pár friendly és allied bázist.Azóta a támadások is megszűntek,tele vannak a közeli rendszerek zöld hajókkal.Mondjuk most nem tudom,hogy mit akarok.Nekem annyira nem cél a nagyon drága hajó.Inkább valami olyan hajó kellene amivel ki lehet fogni egy-két zsírosabb fuvarozós küldetést,jó harcolni is.Most 10 millióm van,a T6-ért 2,3-at adnának és egy 700k-s Viper.Nagy dilemma,hogy menjek-e tovább a T7-re vagy egy Federal Dropship az jó arra amit szeretnék?Néztem,hogy elég szép a rakodótere.
-
goya999
tag
T6 és 1 millió credit gold rakomány ment el majdnem mert elbambultam a tv előtt és majdnem belerepültem a napba 16% maradt a hajótestből.Egyébként fegyver teljesen felesleges a T6-ra.Boost-tal mindig otthagyom a zaklatókat.
-
goya999
tag
Van előnye ha annak ha egy állomás barátságos?
-
goya999
tag
Ezek a küldetések elég érdekesek.Amíg kis rakterű hajóval voltam,kb 80%-ban volt olyan küldetés amit azért nem tudtam elvállalni mert kevés volt a raktér.Persze 40-50k fizetség lett volna.Mióta van teherhajóm,ezek a küldetések teljesen eltűntek.csak ilyen 1-4k-ig fizetők vannak.Érdekes.
-
goya999
tag
válasz velizare #5521 üzenetére
Én is így voltam ezzel.Csak akkor támadtak ha véletlenül meglőttem őket,de egyébként nem nagyon foglalkoztak velem hiába clean,máshol körözött hajót kezdtem lőni.
Más:picit megakadtam a Viper-rel,mert elég nehézkesen jött a pénz a fejvadászatból.A kereskedelem sokkal jobban hoz a konyhára.Tegnap reggel vettem egy Addert,gyűjtöttem vele és lecseréltem Cobra-ra.Azt pedig már egy 6-os teherhajóra(jelenleg 1,5m van a számlán,amit fejvadászként elég húzós lenne összehozni+plusz ugye a teherhajó értéke).Az lenne a kérdésem,hogy majd harcra érdemesebb a viper-t fejleszteni vagy inkább cobra-t?Vagy érdemesebb más hajóban gondolkodni?
-
goya999
tag
válasz MerLinh #5380 üzenetére
Na ez az!Nekem viszont eszem ágába sem volt,hogy belekössek.Azt figyeltem,hogy amikor beléptem hozzá,akkor valami olyan üzenetet küldött,hogy:"Te kellesz nekem" és onnantól kezdve 2mp alatt szétkapott.Ahogy felvillantak a fegyverei már pajzsom nem volt többé és a következő pillanatban pedig hallom,hogy eject.
-
goya999
tag
válasz rtitusz #5371 üzenetére
Nekem is megvolt ma,egy Viperrel vagyok.Kilépés után kb 3 mp-el 4 villanás és a gép nem tudta olyan gyorsan sorolni az Attack,shields down és eject szavakat,mint amilyen gyorsan meghaltam.Pedig annyira nem rossz a gépem,ilyen 40k-s kalózokat szoktam Asp-ban levadászgatni vele.Mire felfogtam az egészet már lehetett is fizetni a biztosítást.
-
goya999
tag
Igen,emlékszem erre a válaszodra.Rakomány nem volt nálam,figyeltem,hogy csak a wanted hajót lőjjem meg.El is kezdtem támadni és onnantól kezdve a másik egyfolytában mögöttem volt.Mivel a wanted elmenekült így megfordultam és kilőttem ha már megtámadott.Scannelve voltak,hisz akkor nem is láttam volna,hogy az egyik wanted a másik clean.Ja és az is jó,hogy amikor kilőttem akkor egy 6k-s büntit kaptam,ami mire beértem a dokkba már 9k-ra nőtt.
-
goya999
tag
Az utóbbi két nap az tiszta tragikus volt nekem.Büntetés büntetés hátán.Vannak érdekes dolgok egyébként.Még egy kalózt kellett volna elkapnom az egyik küldetéshez.Ismeretlen célpont megvizsgál,két hajó,egy clean és egy wanted.Neki is álltam a wanted-nek,a clean meg nekem.A wanted elmenekült én pedig leszedtem azt amelyik engem megtámadott.Persze,hogy megbüntettek érte.Pedig ő lőtt először és én is clean voltam,rakomány nélkül.
-
goya999
tag
Ha olyan küldetést vállalunk el,hogy xy-t ki kell lőni,akkor azt hogyan lehet megtalálni?Mert elrepültem abba rendszerbe amit írt,de ott a huszadik ismeretlen célpontot megvizsgálva sem akadtam a nyomára.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch
- Windows telepítése hálózatról
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok