-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
to.ca
tag
válasz totila #36350 üzenetére
Én felvettem egyet egyedül. Necces volt, még Corvette-tel is. Fogytak szépen az SCB-k. A vége különösen érdekesre sikerült, 1% hull-nál töltődött vissza a tenorista pajzsa, és onnan nemigen akarózott neki lefogyni. Kénytelen voltam leütközni az utolsó karika pajzsommal, aztán spuri, a 6 haverját otthagytam. (Threat 5-ös USS volt, 6 milla körüli díjazással.)
load"elite",8,1
-
orientcx
őstag
válasz totila #36350 üzenetére
Pont a minap vállaltam el egy-két ilyen 3.5 millás winges küldit csak úgy puszta kíváncsiságból(igaz, a multi crew-nek hála, +1 PIP-el)
Amúgy semmi különös, szerintem némi harci tapasztalattal az ilyen feladat akár egy jól felpakolt szóló FDL-el is megerőltetés nélkül teljesíthető. Nem mondom, a képen látható küldiben a főkolompos egy igen kemény héjú Cutter-ben fenekedett a világbéke ellen(valóban rengeteg találatot kellett bevinni neki), de a haverjai már csak mezei FDL meg Vulture hajókban tolták a gonoszkodást, és mivel az a tohonya császári gálya egyszer sem tudott rám fordulni(de szó szerint, egyetlen egyszer sem tudott rám lőni), ezért össz annyit tudtak elérni a szerencsétlenek, hogy a pajzsomon a külső karika picit megfakult(persze ehhez egy fullra tolt shield rendszer sem árt). Összefoglalva nyugodt szívvel ki merem jelenteni, hogy egy-egy ilyen küldi nehézsége össze sem hasonlítható a hajdan volt csali rakományos HazRES partikéval, amiknek ugye sajnos leáldozott, mert hiába van meg a pajzsod, akkor is ki tudják masszírozni a raktérből a cuccot(na ez egy nagy baromság). Tényleg kellene csinálniuk valami kimagaslóan durva küldit, ahol csakugyan meg kelljen izzadni, vagy adott esetben kénytelen legyen az ember akár elpucolni is(őőő ... természetesen én neeem, én egy hős Fed szájvitéz vagyok, én az ilyesmit bármikor szemrebbenés nélkül letagadom ).
Viszont azt el kell ismerni, hogy a régi, szenvedéssel teli meddő keresgélésnek nyoma sincs, a tisztelt kompánia mindig ott van a megjelölt időben, egy feltűnő kék színnel megjelölt USS-ben(na jó, néha késnek pár percet, addig lehet anyagot gyűjteni a környék roncsaiból)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
duvi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot