-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baaraanz
tag
válasz #48613632 #5593 üzenetére
"Szia, amennyire én tudom, a training küldetéseket végig tudod nyomni beloggolás nélkül is, ergo nem kell hozzá megvásárolni.
Ez pedig pont elég arra, hogy belepróbálj."Ez a része érdekelne. Pont amiatt, hogy én is laptopon próbálnám.
Regeltem, letöltöttem a telepítőt, de persze nem enged belépni a telepítő kliensbe, mondván, hogy nincs engedélyezve az accountom-on.I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
-
törölt tag
válasz Diopapa #5595 üzenetére
"Nem írtam hogy rossz, hanem hogy kompromisszum." - Én sem írtam, hogy azt írtad volna
Viszont érdekelne, hogy a 3 monitoros rendszered mennyire élvezhető a játékban, illetve mivel hajtod meg? Kell e hozzá X-fire/SLi, vagy 1db VGA card is megteszi?
Azt látom, hogy az adatlapodon fel van tüntetve egy R9 280x, megerősítenéd, hogy 1db kártya elég a konfigoddal 3db fullHD monitor meghajtására, illetve a játékra?
Sosem építettem még többmonitoros rendszert, ezért bocs, ha badarságot kérdezek ...
-
Diopapa
addikt
válasz gygalilei #5596 üzenetére
Ha kamionsofőr vagyok attól még nem kamionnal megyek TESCO-ba. Ha tényleg vinni kell valahova, én is a laptopom viszem, de dolgozni ha tehetem inkább a 3 monitoros rendszeremet használom, kódolni, renderelni, játszani is inkább desktop. De kinek a pap kinek a paplan..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
gygalilei
tag
válasz Diopapa #5592 üzenetére
Nyilván nem minden laptop alkalmas játékra.Én csak annyit írtam, hogy az enyémnél itt ebben a játékban nem kell kompromisszumot kötni. Full felbontással full grafikával lehet zökkenőmentesen játszani.
Természetesen azt nem vitatom, hogy egy ugyanolyan desktop konfig lényegesen jobb.De nem mobil és sok helyet foglal.Mivel nekem a laptop munkaeszközöm is egyben, így evidens, hogy ezt preferálom. -
Diopapa
addikt
válasz #48613632 #5593 üzenetére
Nem írtam hogy rossz, hanem hogy kompromisszum. Az én gépem 25 kg monitor nélkül. Hordozni nagyon erős kompromisszumokkal lehet. (mint kiderült a legutóbbi lan partyn.. ) Egy laptop 3-5kg, ott pedig sebességgel / kijelzővel / billentyűzettel hozol kompromisszumot. Nincs ezzel semmi gond. A gond a trenddel van és a gyártókkal, akik elhihetik, hogy pl egy laptop i5 konfiguráció azt tudja mint egy desktop i5. Nekem van 3 laptopom, de örülök ha visszaülhetek a pc elé, nem egy liga.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
törölt tag
válasz asDTesa #5587 üzenetére
Szia, amennyire én tudom, a training küldetéseket végig tudod nyomni beloggolás nélkül is, ergo nem kell hozzá megvásárolni.
Ez pedig pont elég arra, hogy belepróbálj.Azt viszont mindenképpen javasolnám, ha a tr küldetések alatt laggol, szaggat, akkor ne vágj bele arról a gépről. A játékban vannak komplexebb szituációk, pl bázisok közelében, esetleg élvezhetetlen lenne.
Másfelől próbálj meg alacsonyabb felbontást (ám nem minden monitor szereti)
Én korábban 1600 x 1200-ban játszottam, az ezelőtti konfigomon, és nem panaszkodtam, pedig az csak egy Q6600 volt egy 5770-el, 8GB rammal.Diopapa
Amúgy ez az én véleményem is, laptop nem igazán jó játékra. Tudom, sok esetben koleszosok ezt hordják magukkal, így láttam már hibrid megoldásokat, felcsatolt billentyűzettel, monitorral, de valahogy nem az igazi, és nem csak a teljesítményt illetőenmás: Eliteangerous-on találtam:
"'Wings' multi-player enhancements are coming soon! (exact date tba) There'll be a Beta test of the features before-hand, as we continue with a collaborative development process. Those who had access to the Beta phase for the main game will get automatic free access to 'Wings' Beta - are you in?"[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz gygalilei #5591 üzenetére
Tekintve a laptop alkatrészek teljesítményét az asztali társaikhoz képest, az elég gyakori hűtés-alul méretezésből adódó thermal throtlingot, a jellemzően béna billentyűzetet, fényes kijelzőt, én ezt kompromisszumnak hívom. De tényleg nem akarok erről hitvitát kezdeni, ez nem az a topik, meg tőlem tényleg mindenki azon játszik amin akar, csak leírtam a véleményem a 2 magos szipirszupi mobil i7-ekről meg a GTX 260 teljesítménye körül tanyázó 660m-ről .
-
-
Diopapa
addikt
válasz asDTesa #5589 üzenetére
Hát, egy alsó középsz*r gtx 660 sebességének majd' harmadát hozza a kártyád, szóval csodára ne számíts... A mobil i7 meg nagyon nem desktop i7... Abszolút nem bántásként, de laptopon játszani csak erős kompromisszumokkal lehet.
-
asDTesa
csendes tag
Hát fullHD-s monitorom van, és ha nem is ULTRA-n de szeretném ha futna úgy akadozás nélkül hogy ne legyen totálisan ocsmány a játék.
-
rtitusz
őstag
válasz asDTesa #5587 üzenetére
Felbontás meg grafikai beállítás függő, de el kell mennie, ha nem is ultrán FullHD-ben. A szűkebb keresztmetszet a VGA, jól látod, de a 660M egy 2012-es felső-középkategóriás kártya, anno haveromnak ilyenje volt, és a Crysis 2 is elfutott rajta, igaz nem maximális beállításon, azonban az Elitenek nem valami nagy a gépigénye.
(Direct X 11, Quad Core CPU ( 4 x 2Ghz is a reasonable minimum), 4 GB System RAM (more is always better), DX 10 hardware GPU with 1GB video ram, Nvidia GTX 260/ATI 4870HD)
[ Szerkesztve ]
-
asDTesa
csendes tag
Sziasztok. Nem igazán értek a gépekhez!
Egy ilyen gépen elfut a játék?
16 GB RAM - gondolom ezzel nincs gond ...
1GB-es NVIDIA Geforce GTX 660M - erről fogalmam sincs
I7 intel proci 2,3 Ghz - gondolom ez is elég.Ja és ez egy laptop.
Illetve másik kérdés hogy bill+egérrel játszhatatlan, vagy nem kötelező egy joystickba is beleruháznom még most (később lehet róla szó persze)
Előre is köszönöm a válaszokat !
-
duvi
nagyúr
válasz Zsooodammit #5582 üzenetére
Szia!
"1. Save and exit az hogy működik? Felteszem hogy pozíciót is tárol, tehát nem csak random fog visszatenni a rendszerbe, ha az űrben léptem ki, hanem kb oda, ahonnan kiléptem." Ahol kiléptél, onnan tudod folytatni a játékot.
"2. Ki tolja OPEN PLAY-ben?" Sokan játszanak Openben, de bazi nagy a "játéktér"... Ha társaságot keresel, akkor nézz át az elitedangerous.hu oldalára. A fejlécen találsz egy Teamspeak kapcsolót.Ha telepítve van a gépedre a kliense, akkor egyből beléphetsz a TS szobába.[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
Nem mertem vele kezet rázni.
-
Viper26
nagyúr
Eranin 2-nél még mindig van conflict zone?
Egyébként azon kívül hol van még ilyen?
Trading hub-okról nincs egy lista valahol?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Zsooodammit
csendes tag
Első benyomások így, hogy az ünnepek után végre le tudtam ülni kicsit játszani.
X52pro nagyon fasza, élvezet vele repülni, lövöldözni.
A kezdés kicsit döcögősebb még bétás tapasztalattal is, képzelem egy újoncnak milyen lehet. Alig van egy-két küldetés, a legtöbbhöz kevés a repu, kis hajóval a kereskedésben is minimális a haszon, eddig főleg USS-ben talált wanted hajók kilövéséből és egy kis felfedezésből jött egy kis $$$ az Eagle tuningolásához.
Felfedezés: borzasztó lassú néha, az előbb repültem át Zeta Aquilae C-hez, röpke félóra biztos volt valós időben, nyílegyenes gyorsulás-lassulás (1500c körül volt a max) miután megtaláltam merrefele van a harmadik nap. Ennek mondjuk nem tudom mi értelme, igazán gyorsulhatna jobban a hajó magasabb sebességnél is. Ha csak 2-3x gyorsabb lenne, már az is sokkal elviselhetőbbé tenné az egészet.
Harc: NPC-k ellen elég kiegyenlített eddig, egy-két ellenfél izzasztott csak meg és kétszer kellett elmenekülnöm táposabbak elől, de mondjuk esélytelen harcokba magamtól bele se kezdtem. Mindez minimális fejlesztéssel. Gondolom ez majd keményedik, az igazi csaták meg majd playerek ellen lesznek, fullosra fejlesztett hajókkal.
Egy nagyon picit kellene gyorsítani a játékon, de amúgy eddig tetszik.
Pár kérdés:
1. Save and exit az hogy működik? Felteszem hogy pozíciót is tárol, tehát nem csak random fog visszatenni a rendszerbe, ha az űrben léptem ki, hanem kb oda, ahonnan kiléptem. Igaz ez akkor is, ha a semmi közepen lépek ki, vagy van valami feltétel, pl bolygó vagy nap közelében kell lenni? Konkrétan a felfedezősdi miatt kérdem, mert mi van ha félúton vagyok valami érdekesebb objektum fele, de abba kell hagynom a játszadozást, pl a fent említett fél órás utazást nem szívesen ismételném meg. Persze majd kipróbálom én is.2. Ki tolja OPEN PLAY-ben? Meglepően stabil eddig nekem, viszont a többi játékos eddig rám se bagózott, pedig csak így játszom mióta vége a gammának. Egy csatám nem volt, hozzám se szólt senki. Vegyetek fel nyugodtan, CMDR Zsooo.
Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo
-
duvi
nagyúr
válasz Phobion #5573 üzenetére
Ha komolyan a felfedezésre koncentrálsz, akkor szerintem elég az ASP is. Ettől függetlenül a Pythonból és az Anacondaból is csinálhatsz felfedezőhajót. Viszont csak azért várni a felfedezéssel, hogy ezekkel vághass neki, nem biztos, hogy megéri. Igaz, hogy brutális mennyiségű és erősségű fegyverzetet kapsz a két nagy hajóval, de az ASP is meg tudja védeni magát ha harcra kerülne a sor. Vedd figyelembe, hogy:
- mekkora maximum ugrótávot lehet kihozni a hajóból
- mennyibe kerül az adott hajó
- mennyit fogyaszt
- mennyibe kerül a biztosítása
- mekkora javításra elég ugyan az a Auto Field-Maintenance Unit modul(#5574) Xmodule
Gratula az Anacondádhoz! Ha jól sejtem, ezzel megint csak fórumelső lettél(#5571) cunnir
Gratula neked is a belépőhöz! Megdolgoztál érte, nem úgy mint mi, alfások/bétások[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Ha jol emlékszem akkor Performance enchancers-t kell venni es odavinni hozzájuk. Kb 200m közelségbe kell menni a kerekedö hajohoz (type9 ha jol sejtem). Utanna a jobb felsö sarokban kiirja jogy eladtad neki X összegért. Kulön nem irja ki a profitot tonnankent.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
[w]
őstag
a "Luxuries trader"-rel lehet kereskedni? ha igen hogyan? találkoztatok már vele?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Phobion
őstag
akkor bizony most nagy dilemma előtt állok, van-e értelme Python-ra, vagy Anaconda-ra gyűjteni? mert akkor mást most értelmetlen a farm Type 7re, ha azok inkább harcra vannak kiélezve, de ugye leírásban meg " Multi-purpose " -ként vannak feltüntetve
mert gondoltam úgy vágok neki a felfedezésnek, hogy mégis csak valami komoly hajóval
[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
Jól gondolom, hogy ha felfedezéssel is szeretnék foglalkozni, akkor ASP a legjobb választás? Python fejlesztve is igen kevés jump range-el rendelkezik
-
Xmodule
őstag
Nem akarok okoskodni, de én teljesen máshogy tudom.
Reputáció: ha friendly/allied vagy akkor segitenek neked ha bajba kerulsz.
Rank: na itt kell elerni egy bizonyos szitnet hogy megkapd a clippert (empire) vagy a dopshipet(federation). azt tudom empire-nel a leirasban baron rang kell valosagban bugos es mar a 3. azaz a master rangnal meg tudod venni a clippert.PhobioNN7: Orca meg egy sima luxus hajo nem kell hozza RANK.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
goya999
tag
Van előnye ha annak ha egy állomás barátságos?
-
duvi
nagyúr
-
rtitusz
őstag
Milyen fegyver van az Anaconda orrán, ami ilyen kék pacát lő, és ha eltalál, (ha nem fullos a pajzsom, ami A3-as amúgy) akkor végem?
-
duvi
nagyúr
Elite: Dangerous Newsletter #57 Egy új hajó concept és egy új festés/matrica.
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Azon küldetésekben, melyekben egy konkrét személyt kell likvidálnunk (tudjátok, az ilyen 130-200 ezer creditet fizetők), csak Anaconda ellenfelek vannak? Jópárat megcsináltam már, és eddig mással nem találkoztam.
A másik észrevételem meg az, hogy bizony nagy különbségek vannak Elite és Elite között. Van amelyik olyan szerencsétlen, hogy játszi könnyedséggel végzek vele, de olyan is akad, ahol nekem kell megfutamodnom...
-
goya999
tag
Ezek a küldetések elég érdekesek.Amíg kis rakterű hajóval voltam,kb 80%-ban volt olyan küldetés amit azért nem tudtam elvállalni mert kevés volt a raktér.Persze 40-50k fizetség lett volna.Mióta van teherhajóm,ezek a küldetések teljesen eltűntek.csak ilyen 1-4k-ig fizetők vannak.Érdekes.
-
zolee0307
őstag
Köszi! A kereskedés annyira nem vonz, ez a felderítek, fejvadászkodok most ami inkább tetszik, illetve a küldiknél szoktam hozni vinni árut, ha úgy alakul, de ennyi. Aránylag most jó az eagle felszereletsége, szóval annyira nem kell most kötlteni rá, de akkor megpróbálok egy kicsit gyüjtögetni, aztán meglátjuk merre haladok majd tovább.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
duvi
nagyúr
válasz goya999 #5534 üzenetére
Az ASP igazából felderítőhajó. Mivel 4 Small + 2 Medium Hardpoint van rajta és alapból elfogadható a shieldje meg az armorja (nagyobb mint a Viperé és Cobráé), ezért lehet belőle faragni harci gépet is. Ezek ellenére én nem erőltetném ezt a megoldást. Hozzáteszem, hogy nem próbáltam gyakorlatban! Hátha lesz valaki a csapatból, aki mát épített "warrior" ASP-t és van gyakorlati tapasztalata is...
-
Rakamaz
tag
válasz rtitusz #5535 üzenetére
Nem baj ha hiányzik egy kis "áram".
Kapcsolj ki felesleges dolgokat: pl. a cargo hatch-ot (ami csak a konténerek beszipkázásakor kell).
Esetleg állítsd be a priorításokat. Én ez utóbbit csináltam viper-en. Ahogy kiengedem a fegyvereket a cargo hatch (+ fuel scoop) automatikusan lekapcsol, mert alacsonyabb prioritásban vannak, aztán amikor visszahúzom, akkor pedig visszakapcsolnak. -
rtitusz
őstag
Erősen elkezdtem pedig gondolkozni a Viper leváltásán, mert jelentős áramhiányban szenvedek. Az A3-as Power Plant se képes annyi áramot adni, hogy A3-as Shield, A3-as Thruster, A3-as Power Distributor A3-as FSD és mellette fegyverek, shield cell, chaff launcher, Kill warrent scanner is fusson... Eddig 2,5 millióm van a hajóban, és igazából áramhiány miatt nem tudok fejleszteni.
-
duvi
nagyúr
válasz zolee0307 #5530 üzenetére
Az Eagle nagyon fürge kis gép, de megvannak a korlátai. A kezdetekkor én nem javasolnám, hogy túl sok pénzt ölj bele. Nagyon visszafog a "vagyonszerzésben" (ami mindennél fontosabb, ahogy a ferengiktől megtanulhattuk ). Viccen kívül, én váltanék a helyedben. Amennyiben maradnál a harcos stílusnál, akkor egy Viperre. Viszont ha pénzt szeretnél gyűjteni, akkor ezt a sorrendet ajánlanám Eagle után: Hauler-Adder-Cobra-T6...
-
duvi
nagyúr
válasz goya999 #5529 üzenetére
1."Az lenne a kérdésem,hogy majd harcra érdemesebb a viper-t fejleszteni vagy inkább cobra-t?"
A két hajó közül én a Viperre szavaznék. Ugyan annyi (és erősségű) Hardpoint van mindkét hajón. Fordulékonyságban viszont a Viperé az előny, ami elég súlyos érv egy párviadalban.
2."Vagy érdemesebb más hajóban gondolkodni?"
Felső ligában egy Pythont javasolnék, de ehhez már nagyon komoly pénzek kellenek. Mind az alapára, mind a felszerelése nagyon durva összeg[ Szerkesztve ]
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy eaglet használok (kis felfedezés, kis fejvadászkodás, kis kereskedelem, meg csinálom a küldiket), érdemes fullra felfejleszteni, vagy inkább váltsak viperra, vagy cobrára?
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
goya999
tag
válasz velizare #5521 üzenetére
Én is így voltam ezzel.Csak akkor támadtak ha véletlenül meglőttem őket,de egyébként nem nagyon foglalkoztak velem hiába clean,máshol körözött hajót kezdtem lőni.
Más:picit megakadtam a Viper-rel,mert elég nehézkesen jött a pénz a fejvadászatból.A kereskedelem sokkal jobban hoz a konyhára.Tegnap reggel vettem egy Addert,gyűjtöttem vele és lecseréltem Cobra-ra.Azt pedig már egy 6-os teherhajóra(jelenleg 1,5m van a számlán,amit fejvadászként elég húzós lenne összehozni+plusz ugye a teherhajó értéke).Az lenne a kérdésem,hogy majd harcra érdemesebb a viper-t fejleszteni vagy inkább cobra-t?Vagy érdemesebb más hajóban gondolkodni?
-
nagyúr
válasz tikshow #5523 üzenetére
a hajó alap scannere megmondja, hogy a rendszert irányító helyi frakció körözi-e a hajót (wanted/clean), és ha igen, mennyi vérdíjat tűzött ki rá. a kws pedig megmondja, hogy azon a hajón mennyi vérdíj van még, amit a három globális frakció tűzhetett ki rá.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
rexsimus
aktív tag
válasz velizare #5516 üzenetére
Tévedsz. Hiába lövöldözök már béta óta wantedes hajókat, mindig rám szálltak a helyi zsernyákok. Nem volt komoly támadás, csak, ha közelükbe értem, figyelmeztetés nélkül nekem támadtak, ha nem volt nagyobb fenyegetettség. Kicsit távolabb már rám se bagóztak, csak ha ott voltam mellettük.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz velizare #5516 üzenetére
"a wanted felirat annyit jelez, hogy az adott naprendszert irányító helyi (!!!) frakció körözi. és ha ilyet lőttél, soha nem jöttek a helyiek, hogy téged lőjjenek le." Sajna több esetben is előfordult (főleg Nav pontoknál) az ellenkezője. Wanted hajót kilőttem (scannelve is volt), utána egyből nekem ugrottak a jelen lévő járőrhajók. Gondolom, ezt a bugot javították most.
-
nagyúr
válasz rexsimus #5514 üzenetére
a wanted felirat annyit jelez, hogy az adott naprendszert irányító helyi (!!!) frakció körözi. és ha ilyet lőttél, soha nem jöttek a helyiek, hogy téged lőjjenek le.
a clean státusz is annyit jelez, hogy a helyiek nem körözik. ettől még akár lehet rajta százezres bounty is, ha beledurrantasz, jönnek a helyiek.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Dzsek
tag
@ati3x Vannak bizony, nem is kevés, bár a neutroncsillagok nem annyira látványosak - alig látsz valamit a felszínükről, annyira fényesek + iszonyatos gravitációs vonzásuk van. A fehér törpékkel ugyanez a helyzet.
@[w] Amint befejeztem az alapismeretes cikksorozatot, kezdem a felfedezést, aminek a végállomása a Galaxis középpontja lesz Szintén ED.Hu-n olvashattok majd róla
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
Ry0K3N
senior tag
válasz Phobion #5496 üzenetére
"- When deciding if we should go hostile to a faction we just shot, consider whether the target has a local bounty rather than a bounty with their own faction. Prevent people being attacked by the police after attack nearby wanted targets"
te jó ég ez mennyire hányzott már"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
veterán
-
Xmodule
őstag
válasz ooooobi #5493 üzenetére
GTX 970 el játszom. Maga a rift egész jó. Sőt nagyon hangulatos, DE a felbontas miatt sajnos eléggé nehezen olvashatoak a betűk. (úgy képzelje el az aki még nem látott ilyet hogy kapcsold be a tvt és hajolj oda közel hozzá amíg már látod a pixekeket. Na ilyen. Meg így az elején kicsit tengeri beteg is lettem de ezt szokni lehet. Tegnap előtt első alkalommal kb 10percig bírtam ma meg már egy óráig is.
-
[w]
őstag
-
rtitusz
őstag
"Ma is tanultam valamit" rovatunkat olvassa:
Nem jó faltörőkosnak használni a Vipert egy ASP ellen, mert 400-al belerobogva mitsem ér a pajzs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest