Hirdetés
- PlayStation 3
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Nem ismerem a tankos jatekot.
Azonban en nem a Dune 2-re gondoltam - hisz akkor odairtam volna melleje a 2es szamot - hanem csak a sima Dune jatekra.Nagyjabol a konyv/film alapjan van megcsinalva, bizonyos ido utan a bolygo teruleten tudsz mukodni, csapatokat mozgatni -Fremen csapatokat ,kikepezni,fuszert termelni,Harkonneneket megtamadni..
Miutan elfoglaltad nagyjabol a bolygo osszes tartomanyat, kovetkezik a Harkonnen palota ostroma, es a befejezes. -
Antonius1978
addikt
Sajna most kapasbol semmi olyan nem jut az eszembe, ami hasonlo lenne, talan nincs is olyan...
De ajanlok neked 2 jatekot, ha meg nem ismerned oket : az egyik Dune, a masik Beneath a Steel Sky.
Az egyik amolyan strategia keves tortenettel, a masik egy futurisztikus maszkalos. -
Antonius1978
addikt
Na, vegignyalaztam a lovoldozos jatekok jegyzeket, es a Chaser nevu jatekrol van szo.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Big Bopper #563 üzenetére
Nem, hanem egesz jo grafikaja van, kb kapasbol olyan Deux Ex szeru (az elso) vagy talan meg jobb is annal.
Amire meg emlekszem, hogy az adatokat/kuldetest felul, a kepernyo felso felen mutatta egy savban/teglalapban... -
Antonius1978
addikt
Sziasztok.
Kis segitseget kerek. Keresek egy sci fi beutesu lovoldozos programot.
A jatek - ha jol emlekszem - magyarul volt, mind a szinkron, mind az iras.A tortenet valahol egy Fold koruli urbazison, vagy urbortonben kezdodik.El kell szokni rola, es egy sikloval lemenekulunk a Foldre, gyakorlatilag lezuhanunk valami nagyvarosba. Ott aztan amolyan bandak kozott kell elerni valahova.
A kovetkezo kuldetes arrol szol, hogy be kell lopozzunk egy hotelbe es valakit megolni, vagy valamit megszerezni kell.
Van valamifele pisztolyunk, meg a bazison mar valamifele rohamkarabelyt is szerzunk, mas fegyver most nem dereng...
Amikor meg emlekeztem a jatek cimere, egyszer megkerestem a Youtubon hogy hogyan kell belopozni a hotelbe, mert egy havernel jatszodtam a jatekkal, es a hotelnel elakadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest