Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz stuka20 #78491 üzenetére
Hu ez még mindég egy jó lámpának számít , agyon sem lehet ütni [link] , kell bele egy 18650 -es védett akkumulátor és mehet tovább !!
Igen amit linkeltem nem egy kategória vele , ott sokkal nagyobb a hatótáv , fényerő , de a melegedés és aku fogyasztás is !
Milyen lámpára gondoltál ( márka , ár , szűken , vagy inkább nagyobb területet világítson be , hazai , külföldi beszerzés , olcsóbb , drágább )[ Szerkesztve ]
-
H-Zol
senior tag
válasz stuka20 #78494 üzenetére
A te lámpádba ha kúpos végű ( a + vége ki dudorodik ) akkor lehet egy ilyen [link] , ha nem kúpos megy bele ez akkor is jó lessz , kell bele venni , ezek aksik , nem ellemek !!
Nekem az olcsó kategóriás lámpáim vannak , de ezek is jó minőségűek ( nem az , az alja kategória , de nem is a nagy nevű, drága lámpák )
Nagy , nagyobb , kisebb vagy közepes lámpa érdekelne -
H-Zol
senior tag
válasz stuka20 #78497 üzenetére
Egy kicsit el vagyok havazva , látom nem ajánlott senki neked lámpát , mint írtam én a megfizethető vonalon gyűjtöttem ősz 30-40 lámpát , ezekből tudok ajánlani !!
Ez [link] a legutoljára vásárolt lámpám , egy kicsit szűken világít , itt [link] egy videó rolla , usb C töltés , mágnes a hátulján , fokozatmentes fényerő állítás , aku szint vissza villogás , nyomógomb világítás ( ki is kapcsolható) , a következő , ez [link] most nagyon jó árban van ( nemrég szinte felé lámpa áráért vettem egy olyan LED -et mind ami benne van ) ez egy kicsit nagyobb , szélesen , de messze is elvilagít , usb C töltés , erről is itt [link] egy kis videó, ez a legnagyobb LED amit lámpámban láttam
Nézd meg és kérdezz !! -
H-Zol
senior tag
válasz stuka20 #78644 üzenetére
Örülök , hogy segíthettem , és hogy tetszik a lámpa ( sok lámpám van de ő [link] egy jó lámpa , igaz most jól fel lett árazva )
Ezeknél a lámpáknál a hő a nagy gond , ezért tartok én egy pár nagy lámpát , ahová nagy fényerő és üzemidő is kell oda kell egy komolyabb nagytestű lámpa !! -
H-Zol
senior tag
válasz stuka20 #78869 üzenetére
Hello !
Meg vagyok már ( pálinka főzés volt ), sajnos nem szeretem a fejlámpákat , nincs is csak egy pipa lámpám , ami fejlámpa , de én a mágneses kupakjával használom Sofirn SP40 - névre hallgat [link] !
Amit linkeltél a Astrolux FT03S SFH55 9300LM 924M az most megint nagyon jó árban van ő egy ütős lámpa , kellő nagy területet bevilágít , de viszont a hatótáv is kifejezetten jó , de ha szűkebb világítást keresel de nagyon jó hatótával , igaz nem olcsó de egy igazi kis szörnyeteg a Wurkkos TS30S PRO [link] , ebből az árból a cupon kóddal lejon 15% ! -
H-Zol
senior tag
válasz stuka20 #78880 üzenetére
A flash ajánlatnál írja , hogy két darab van készleten , de különben a Mateminco és ez az Astrolux is egy cég terméke !
Ha van készleten akkor gyorsan jön , de ha nincs akkor is pár hét , nem úgy mint régen , egy két hónap , nekem a leghosszabb rendelésem majdnem három hónapig jött , de ez évekkel ezelőtt volt ! -
iatti
aktív tag
-
H-Zol
senior tag
válasz stuka20 #79026 üzenetére
Mint ahogy "iatti" kolléga is írta lámpa ki kapcs , 3 katt kivillogja az aku szintet , például 3,8V három lassabb villanás , kis szünet és nyolc gyorsabb villanás, lámpa megint kikapcs 3 katt de a harmadikra rá tartasz nem engeded mindjárt el és akkor jönnek a villogasok , dupla kattintással tudsz váltani köztük , ennyi az egész
De ha egyszer fejre sikerül állítani és már csak azt csinálja a lámpa amit ő akar akkor kupak le ( megtágit ) gomb benyom úgy tartod és feltekered a kupakot , elkezd egy párat villogni és elengeded a gombot ez a reset ( gyári visszaállítás ) !! -
-
H-Zol
senior tag
válasz stuka20 #79717 üzenetére
Nekem ilyen [link] olcsó LED reflektorjaim vannak 30-50-100 Wattosak , hifegfeher mind , van amelyik évek óta üzemel de ment tönkre is ! Ezek mind úgy vannak megcsinálva hogy a minimális alumínium kerül rájuk ami anyira tudja lehűteni , hogy éppen ne karosodjon , mert úgy egy zseblámpa visszavesz a fenyerejeből , ha túl melegszik ezek nem !!
Tob ilyen reflektort megmértem lézeres hőmérővel , nyári meleg estéken 70- 80 fokosak , itt röviden leírják [link] de ez a mese része , nem fognak rögtön tönkre menni de megse közelítik azt az üzem órát ami rájuk van írva , se izzó se reflektor és azért mert alul vannak hűtve!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest