Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
-
senior tag
válasz dellfanboy #12001 üzenetére
Nekem pont ez a készlet van csak RAXX márkanévvel. Már több kocsit szétszedtem ezekkel és még bírja
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
JóGéza
aktív tag
válasz dellfanboy #12001 üzenetére
Mi lenne, ha csak a tönkrement darabok helyett vennél újat?
-
dellfanboy
őstag
válasz JóGéza #12003 üzenetére
az is opcio, csak ismi "megvenne" ezt a keszletet 6ert, en meg nezegetem 10ert kapni egy egesz flinke keszletet. ahogy nezem google alapjan csak1 racsni yato 1/2 5 korul van, melle egy 1/2 T szar. akkor gondoltam beruhazok egy minosegibb keszletbe bar valo igaz nekem csak 2 cuccra van szuksegem.
mas kerdes
sarokcsiszoloba milyen zsirt erdemes rakni? nyaron vettem egyet, de most megnezve nem sok zsir van benne. itthon most sajnos csak ilyen régi zöld gépzsir van az mehet bele?eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
wep
tag
válasz dellfanboy #12004 üzenetére
Hajtóműzsír néven keress rá, nem egy nagy befektetés, és az biztosan bírja a strapát..
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
A parkside okos (performance )akkut lehet tölteni a régi "buta" töltővel?
És fordítva? Az okos töltővel lehetne szabályozni mennyire és milyen gyorsan töltse fel A régi akkukat?A kicsi 4ah performance akku kb ugyan olyan nehéz mint a buta 2ah vagy inkább mint a buta 4ah? Nem akarok túl nehéz csavarbehajtót.
Köszönöm
-
félisten
válasz Morris #11975 üzenetére
Nézegettem a WD3 modellről teszteket, és szerintem nekem megfelelne.
Nem tudom, hogy az acél tartályos modell (WD 3 S V-17/4/20) megér-e +5k HUF felárat, azt inkább költeném tartozékra. Illetve az elektromos szerszámcsatlakozós modell még elgondolkodtatott (WD 3 P V-17/4/20)."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Morris
veterán
válasz AxBattler #12012 üzenetére
Forró hamunak jó lehet a fém tartály, de ha műanyag a cső, akkor ugyanott vagy. Igazából nem látom értelmét.
A szerszám csatlakozó meg.. Hát... Nekem nem opció. Horony maráshoz jó lehet.
Viszont rendeltem hozzá pluszba 2db kefés fejet. Valami olcsóbbat az emagról.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Morris #12013 üzenetére
Gépekhez mindenképpen tudom csatlakoztatni a szívócsövet. A linkelt P modellnél szerintem az a trúváj, hogy van egy 220V aljzat magán a porszívón, és a szívást csak akkor kapcsolja be, ha megy a szerszámgép is. Annyira nem nagy szám, és akkus gépeknél nincs semmi értelme.
Fém tartály tartósabbnak tűnik, ha oldalba rúgom, akkor nem reped végig, max. kap egy kis horpadást.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
addikt
nem vettem még okos akkut, csak butáim vannak
az internet népe szerint [link] és [link] működik oda-vissza (okos töltő buta akkuval, buta töltő okos akkuval) de kell a buta töltőből az, ami tud legalább 4,5A-t leadni“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Findzs
addikt
150Nm, 2200 rpm, Parkside PPBSA 20 performance akkus fúró/csavarozó teszt:
[link]
Nagyon tetszik a csuklókitörés védelme meg a jó hosszú segédfogantyú fogas megoldása is.
Sosem használnám ki de azért érdekes. Biztos el fogják kapkodni ha elérhető lesz kis hazánkban.[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
st6969
őstag
Gyorsdaraboló témában otthon van valaki? Személyes tapasztalat van konkrét géppel? Zártszelvények (max. 60x40) darabolására, 45°-os gérvágására kell.
Milyen gépben érdemes (vagy nem érdemes) gondolkodni? -
st6969
őstag
válasz GERIlla83 #12020 üzenetére
Köszi, néztem ezt is.
Meg valaki erre hívta fel a figyelmem, csak már nem emlékszem, melyik topicban, így nem találom a hszt. A lágyindítás miatt lehet jó, illetve a nagy teljesítmény (2450W). A Yato szerszámgépekről nem igazán hallottam, nem tudom, milyen minőséget képviselnek. Youtube-on találtam róla videót, ott először bénázik vele, utána tárcsát cserél, és "megjavul"... -
Tasunkó
senior tag
válasz st6969 #12021 üzenetére
A Yato az kínai, mint az Einhell például, de szerényebb. Kíváncsi lennék ezekkel a darabolókkal függőlegesen derékszöget vágnak-e, meg hogy stabilan marad a vágólap, nem hajlik-e meg. Mozgás közben is kérdéses a kottyanása a pántnak. Készítettem darabolót, tescos nagy sarokcsiszolóval 230-as lappal, enyhén túltoltam a pántot, mert egy várkaput elbírna. Az nem kottyan de hajlik a vágólap, amiatt el tud menni a szög, pláne 45 fokban, nem keresztbe megy a szálirány. Hegesztéskor ha nem pontos, márpedig sosem az akkor figyelni kell nehogy elhúzza. Viszont ha homogén egyforma vágást produkál, mégha nem is pontos a szög, akkor az sokkal jobb mint a kézzel nyeszegetett. Meg ezeknél egy ponton találkozik a lap , mondjuk a zártszelvénnyel és nem biztos hogy nem rosszul érinti az adott részt hogy siklik rajta és egy darabig hevíti, ha nagyon felhevül roszabbul vág. Jobb lehet az olyan csúszkás rudas, mint az asztalos gérvágó, mert ott érinted hozzá a lapot ahol a legjobban harap, csak azok még drágábbak. Vannak ilyen darabolók fémlappal, fogakkal is, kit tudja, meg vannak azok a szalag vágók is, az is érdekes lehet.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Tasunkó
senior tag
válasz f4lcon #12023 üzenetére
Ipariban használtam viszonylag nagyot, asztal méretűt, na az tökéletes. Azért írtam a szalag vágót(a fémdaraboló szalagfűrészre gondolok), mert abban már vannak kisebbek, a lidl-ben is láttam. Mondjuk az elég kicsi, de azt a technológiát már meg lehet csinálni olyanra hogy tényleg jó eredményt hozzon.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
st6969
őstag
válasz Tasunkó #12022 üzenetére
Végül ez lett a lágyindítás és az ára miatt. Nincsenek nagy elvárásaim, de azt nem tudtam, hogy kínai
A derékszög és a 45° szinte biztos, hogy pontatlan lesz, csak szurkolok, hogy minél kevésbé legyen az. De hegesztésnél talán nem akkora probléma. A flexszel való darabolásnál biztos, hogy sokkal jobb, pontosabb és hatékonyabb lesz Előreláthatólag sok ilyen vágásom lesz idén.
A lágyindítás eléggé kizárta a többi versenyzőt, pedig ilyen árban találtam használt Dewaltot is, azzal szemeztem. Viszont csak 16A van, és soknál írták, hogy azt leveri, ha nincs lágyindítás."Meg ezeknél egy ponton találkozik a lap , mondjuk a zártszelvénnyel és nem biztos hogy nem rosszul érinti az adott részt hogy siklik rajta és egy darabig hevíti, ha nagyon felhevül roszabbul vág"
Erről azt olvastam, hogy valóban így van, izomból kell nyomni, különben megedződik az anyag.#12023 f4lcon
A szalagfűrészeket is nézegettem, azokról azt írták, hogy sokkal költségesebb játék a fűrészlap miatt, szemben a vágótárcsával. Hűtőfolyadék is kellhet. Szóval macerásabb is, drágább is. -
Kiscsőke
aktív tag
Ha valakinek szüksége lenne rá akkor nagyon olcsón kijön a készlet, csak a tartozékok többe kerülnek mint ez így egyben: MAKITA TM30DWAJX1
A boltról nem tudok véleményt mondani.Viszonyítási alap:
TM30DZ Csak géptest akksi és töltő nélkül
TM30DSMJX4
A különbségek a két készlet között: más típusó a töltő, szerintem elhanyagolható, az olcsóbbik készletben 2Ah-s akksi van a másikban 4Ah-s[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
Findzs
addikt
válasz Kiscsőke #12026 üzenetére
Köszönjük, ez tényleg remek ár.
Annak főleg megéri aki most akarja összeszedni az akkus gépparkját.
Nekem már ez megvan parksideból ezért sokba kerülne mindent lecserélni.Kérdés van e belőle vajon valós készlet?
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
jeni
félisten
-
Kiscsőke
aktív tag
Én decemberben vettem a Tímárban az utolsót 40k-ért, utána láttam meg, hogy még itt is van.
A boltot nem ismerem, de mivel a TM30DWAJX1 készlethez meg vannak adva, hogy milyen tartozékok járnak ezért megreklamálható ha hiányos. Tiszaújvárosban van az üzlet
Szerszámoázisban több mint egy éve kifutott.
Teljesen használható a szett:
2 db BL1021B (2,0 Ah) Akku (197396-9)
DC10SA gyorstöltő (197355-3)
MAKPACK koffer (821550-0)
MAKPACK betét (838612-7)
28 mm-es merülő fűrészlap (B-21353)
85 mm-es merülő fűrészlap ( B-21325)
Csiszolótalp (B-21537)
Mini szerszámos doboz (821538-0)
Porleszívó adapter (197766-2)
Multigép adapter (196272-4)
Akkumulátor védőfedél (456128-6)Nekem már van több CXT-s gépem is, éppen akkumulátort akartam venni mert néha kevés a 4db, amiből a nejem is használ otthon egyet a porszívójába. Pont kapóra jött, a jelenlegi árak mellett még 40k-ért is megérte.
Ha valaki van Tiszaújvárosból vagy a környékéről és megnézi akkor lenne még tutibb a dolog.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Kiscsőke #12038 üzenetére
Akkus gépemben sajnos nem egységesek, hanem vegyesen vannak. Így ez kicsit hátrány is.
Igy bizonyos értelemben nem átgondolt a dolog. Vezetékes rendszerben ez meg érdektelen.
Anno a DeWalt KA-750 ezt meg a Vaterán 5000Ft szinte új állapotban (7 éve) vettem tökéletes geptesttel de rossz NH aksikkal (2db), gépet sajnáltam csak kidobni, így inkább vettem egy utángyárt aksit. Ez a telken van.
Aztán Lidl-n vásárolva 2 féle Parkside Performance ütvefúró és nagy erőatviteles csavarozó van meg. Az Obi-bol az AEG fúrósat adták kompletten 5Ah aksival 43eFt áron, de ezt mondjuk utólag felesleges volt mert azzal az aksival elég nehéz a gép és ugye elüt az aksi rendszere az előző kettőtől. A Makita van multis és vezetékes, így már nem mernék egy 4.féle aksis gépet venni még nagyon jó áron is. Nem szeretnék beleutni abba, hogy álljon az aksi nekem.
Át gondolva igen az a jó megoldás, hogy inkább drágábban és lassabban beszerezni egységesen az akkus egyszériás gépeket. Persze van mikor egy más melóra belefut az ember, hogy ahhoz célszerűbb kisebbet venni és az nem azonos az aksija a többivel szemben. A pénzt nem sajnálnám a Makitara, a kajára az ember úgyis a többszörösét költi el. Csak nem szeretnék beleutni hogy az aksija idő előtt tönkre menjen -
Kiscsőke
aktív tag
2 hónapig agyaltam, böngésztem mire kiválasztottam, hogy melyik akksis rendszerbe érdemes beleugrani, melyikhez lehet olcsón gépet venni akksi nélkül, mik kelhetnek utólag majd. Így lett a Makita 12V-os rendszere. Amihez nekem kellett elég erős volt, most kezdem kinőni így 6 év után, kellene erősebb ütvecsavarozó, akksis körfűrész, orrfűrész, élmaró.
Mindig hosszú időre tervezek. Hikoki MV rendszere lesz a befutó valószínűleg.[ Szerkesztve ]
-
fo_di
őstag
sziasztok,
akkus szerszámkészlet beszerzésén gondolkozok a ház körüli munkákra, és próbálom kitalálni, mi lenne jó nekem
- első körben egy dekopírfűrészre lenne szükségem (mondjuk 1 hónapon belül kb.)
- mondjuk féléves távlatban egy betonhoz használható fúrókalapács is kellene (beton falakba ha kell, be tudjak fúrni egy-egy könyvespolcot, falipolcot, stb, nem óriási munka, egyszerre néhány csavar)
- távlatilag egy körfűrész és flex sem lenne rossz (fúrógépből van egy zsinóros zöld boschom, ami elegendő arra, amire időnként kell, hogy fát, téglát vagy vékony fémet fúrjak meg van egy kisebb csavarozóm is, ami eddig elég volt, bár ha értelmesek, lehet, beruházhatok egy fúrócsavarozóra hosszabb távon),
- ha beleillik a rendszerbe, akár egy akkus fűnyíró is jó lenne (idén már úgyis kéne vennem egy fűnyírót, mert kerül végre fű is a kertbe, amiben kb 3-400 nm-en kéne füvet vágni)
- egyfajta készlet egy akkuval nem lenne rossz, akkor nem kéne háromféle töltőt és akkut kerülgetni és mindből még tartani pótot isnézegettem az obis lux akkus készletet, abban elvileg van minden olyan szerszám, ami nekem kellene, és nem is feltétlen drága, mennyire használhatók? azt néztem, hogy a fúrókalapács kb. 1J ütőerőt ad, az pl tokrögzítónek 6,5-ös lyukat (kb 10 centi hosszan) értelmes idő alatt kifúr?
köszi
-
6030D
Ármester
Csütörtöktől csak Bicskén 44444 Ft lesz a két akksis Parkside fűnyíró, ha valakit megmozgat.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest