Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz Gabesz87 #15343 üzenetére
Mivel már az sem mindegy, hogy Budapest kelenföld/budafok környéke vagy Bp XIV-XV. kerületből vásárosnamény, ezt gondolom csak saccperkábé bedobtad, mert kinéztél egy jó nagy távot a térképen. de ha neked mindegy hogy 260km vagy 300km a megteendő táv, akkor bocs.
Meg gondolom minden második hétvégén veszel egy ikea lapraszerelt szekrényt, és közben 4 gyerek + feleség + nagymamama is megy veletek.De ha én vásárosnaményig mennék, akkor is bármely autóval megoldanám, mert félúton bármely villámon ha megállok egy pisi/kávéra ami max 10perc, belemegy +80-100km hatótáv, és nem úgy szállok ki naményban a kocsiból, hogy végre mozoghatok.
Szerintem gondold át a valós követelményeid, és úgy válassz.
de télen kb semmivel nem jutsz el töltés nélkül 130+ tempóval max gödöllőtől naményig.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
cOxeR
Ármester
válasz Gabesz87 #15343 üzenetére
300+ km-t szeretnél megtenni télen-nyáron autópálya tempóval egy netto ~75kWh akkus “dömperrel”, sok sikert. Enyaq télen 100-0%-ra tud kb 260 km-t.
Model Y LR RWD lenne ami tudná az is inkább 120 km/h-val télen, de ugye ezt kizártad… a többi szerintem nem jön képbe ha ez a fontos, mert nem tudja egyik se. 12M körüli ársávban főleg nehéz lesz ezt megoldani. Marad a passat, vagy valamiből engedni kell.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest