Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #1966 üzenetére
Jah, ezek a tipikusan moddokkal elcseszett Obli tünetek. Töröld le az egészet és installáld újra. Ezúttal óvatosabban a moddokkal. Csak azt tedd föl a nagyobb (átfogóbb hatású) modok közül amik télleg nagyon kellenek. Én az OOO-t sem ajánlom annyira, okozhat gondokat. A kicsi modok nem annyira veszélyesek, de azokkal is muszály vigyázni szal abból is csak azt tedd fel ami nagyon kell. Saveid műxeni foggnak OOO nélkül is, csak eltűnnek azok a cuccok amiket az OOO adott, de minden más oké lesz.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #1959 üzenetére
Elég sok képet ígértem az idők során,megpróbálom behozni
:
Az új házikedvenc
OOO-ból jött??
No komment...hehe
Ez csak szimplán megtetszett
Lehet fogadni...de persze a jobb oldali fog nyerni,mert az az enyém
Talán a legszebb kép amivel eddig találkoztam
Úton-útfélen
És végül,de nem utolsó sorban: A ráadás
Most egy ideig pihizek...ennyi nyüves képet baz
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1886 üzenetére
Eredetiben is, patch-csel is, szvsz, tapasztalatból mondom.
TDU-ban van egy rakat szarság, szerencsére trainer-rel ki lehet kapcsolni, mint pl. azt, hogy egy picike koccanásért minden rendőr engem vegyen üldözőbe. Majd ha olyan lesz, mint a Need For Speed 4 (de nem lesz olyan), akkor igazán tetszeni fog. Hülye producerek/programozók túlkavarnak minden szart, ahelyett, hogy egy normális, letisztult játékot készítenének. Honnan vegyek Enzo-t? Egyszer vezethettem, oszt jó napot! -
don pardon
aktív tag
-
don pardon
aktív tag
válasz
hoffman_ #1858 üzenetére
Nemrég csináltam én is ezt, kicsit kiakadtam
, a lényeg hogy jól figyeld a térképet. Szóval van egy olyan rész ahol víz van, nem túl nagy de viszont nagyon mély. és "nap sugarak" vannak benne meg gonosz halak. Kb olyan magasságban ahol a a sugarak vannak van egy oldalág, ott kell továbbmenned.
Trükkje az, hogy ahoz az ajtóhoz nincs kulcs
. Amúgy ha lemész teljesejen a pocsolya aljára akkor ott van egy extra méretű halacska. Ez olyan Easter Egg vagy mifene.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1781 üzenetére
Belepottyant a sült galamb, vagy a gyík még mindig várja?
Zárt térben, nem egy nagy IQ, ki is haltak...
Te tuti direkt csinálod.Haragszol a topikra?
Ha úgy csináltad volna, ahogy írtam (kép linkjét jobb klikkel kimásoltad a böngészőből), működnie kéne.
1. Kép beszúrás (nyomógomb)
2. Link beszúrás (a beszúrt kép kódsorára, azt kijelölve) (nyomógomb)
Anno én sem tudtam, csak gondoltam, hogy ha szöveg kijelölésével lehet linket rátenni a kijelölt szövegre, akkor biztos műxik ez a képpel is (az is csak egy szöveges sor), és voilá!
De próbáld meg először beszúrni csak a kis képet, Aztán írd oda alá, hogy LINK, ezt jelöld ki, és szúrd be rá a nagy kép linkjét. Ha ez a 2 külön már megy, akkor csak összejön a képre linkelés is! -
don pardon
aktív tag
válasz
hoffman_ #1781 üzenetére
Az a baj amit írtam, hogy nem a képhez tartozó direkt linket raktad be, hanem azt ami előszőr elvisz a képfeltöltő oldalára. Lényeg hogy az előző két linkből szedd ki a "view/"-t hogy így nézzen ki:
nagy kép:
http://kepfeltoltes.hu/080129/Oblivion_2008-01-18_21-19-23-63_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kis kép:
http://kepfeltoltes.hu/080129/1099005696Oblivion_2008-01-18_21-19-23-63_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1776 üzenetére
Mit kell ennyit filózni ezen?
Nem kell semmi kódot beírni, meg szóközökkel variálni (amelyek értelmezhetetlenné teszik a kódot a rios-nak), meg minden fölösleges variáció.
X-edszer:
Van jobbra lent egy gomb a fölső sorban: "KÉP"
Erre kattintasz, és bemásolod a kis kép linkjét (jobb gomb a képen ott, ahol van, és hivatkozás címének másolása, ide meg beszúrás.
Ekkor megjelenik az IMG tagos sor.
Kijelölöd ezt az egész sort, aztán rákattintasz jobbról a 2. felső gombra: "LINK"
Ide ugyanúgy bemásolod a megjeleníteni kívánt link képét (a nagyét).
És máris ott a LINK tagos sor, benne az IMG-ssel.
Nem kell semmit faxnizni, alig pár kattintás az egész.
Ha szépen akarod megjeleníteni, kijelölöd az egész, most már jó hosszú sort, és rákattintasz a "Középre zárt" gombra. Ezt persze lehet előtte is, aztán bele egy enter-t, és ide beszúrni a képlinkes kombót, hogy összezavarjam a dolgokat.És nem én találtam ki, így műxik a rios engine. Anno csak azért írtam le a kódos változatot, hogy akinek kell, lássa, minek kell megjelennie. Persze szóközök nélkül beírva az is működik.
-
don pardon
aktív tag
válasz
hoffman_ #1772 üzenetére
Hát így tényleg nem jelenik meg semmi, vszínű a kisképpel van a baj. Mindjárt megnézem mi.
Szerk.: Először is a lényege ennek az hogy van egy képet és azt lekicsinyíted és azt a kicsit képet szúrod ide be, és abba "beleraksz" egy linket a nagy képre. Ez azért kell mert ide nem férne be teljes egészébe a rendes kép, másrészt meg hülyén nézne ki. Szóval az első linked a nagy képre mutasson a második meg a kicsi képre, ez fog itt megjelenni. Amúgy vszínű az a baj hogy nem a direkt linket másolod be hanem a képfeltöltőset. Direkt linken azt értem amikor csak a kép látszódik. Amikor feltöltöd a képfeltöltövel ugye ott van kb 4 link, a legalsót válaszd az lesz a jó.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #1771 üzenetére
[P
]
[L: http://kepfeltoltes.hu/view/080129/Oblivion_2008-01-18_21-19-23-63_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ][ IMG:http://kepfeltoltes.hu/view/080129/Oblivion_2008-01-18_21-19-23-63_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][ /IMG ][ /L]
[ /P]Ez ugyanaz amit beírtál,csak kicseréltem a a képhez tartozó linket egy másik képére. Itt lenne gubanc?
Én is raktam bele spészeket. Ha kiszede őket,akkor a fórumban egy nagy üres semmi jelenik meg
Sajna már nem ma este fogom megfejtni...de köszönöm az eddigieket,majd folytatjuk.
-
don pardon
aktív tag
válasz
hoffman_ #1767 üzenetére
ha nemgond beszúrom ide a képed, nekem nagyon tetszik
megpróbálom ide írni a kódját:
[P : C]
[ L :http://kepfeltoltes.hu/080129/Oblivion_2008-01-15_21-09-20-46_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ][ IMG:http://kepfeltoltes.hu/080129/hoffman_k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ] [ /IMG ] [/ L]
[/ P]A szögletes zárójelek előtt/után a "P : C", "L", "IMG", "/IMG" "/ L", " / P" ezeknél a helyeknél van felesleges space, ezeket szedd ki és elvileg működnie kell.
Remélem így menni fog. Persze katt az értelmi szerző -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1764 üzenetére
Milyen kép?
Armamentarium nekem is fent van, de most találtam azt a frankó Crysis-jellegű páncél-modot, azt feltettem, azért majd elmegyek. Kérdés, nehéz-e, vagy elbírom.
Varázslat-eltűnésről valaki régebben már írt, állítólag még modok nélkül. Saját varázslatai tűntek el valakinek.
Eltűnnek visszatöltés után? AKkor hogy-ohgy megvannak, hogy aztán eltűnhessenek? -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1708 üzenetére
Csak nehogy elsőre te is szóközökkel írd be a kódot!
A formázást a rios megcsinálja.
Egyelőre driver avultatás lesz nálam, mert teszt közben (tuningoltam az én kisz djágaszááágomat) kiderült, hogy a hotfix driver-rel elment az SM2 teljesítmény 13%-a. Hát ez f@sz@!Kénytelen leszek Vista alatt is kipróbálni, hátha mégis elindul a sima 8.1-essel a Crysis.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1536 üzenetére
Akkor főleg nem értem. Nekem most 2.9.3.6914 van fönt. de az előző is működött.
Te most hogy is vagy? Min lvl karakterrel elmentél SI-ra?
Ko9 csak pár kis mod volt, SI meg egy 1/3 DVD. Nyilván több van benne. Egyébként nekem a Quest for the elements tetszett, nagyon jó kis küldi, és ami a poén, csak egy párszáz kilobájtos .esp fájl. -
don pardon
aktív tag
válasz
hoffman_ #1526 üzenetére
Gyors eljárás a konvertálásra:
Irfanview képnézegető/szerkesztő programban megnyitod vmelyik képet és nyomsz egy "b" betűt. Ekkor feljön a batch conversion menü.Kiválasztod a képeket, illetve azt, hogy mit szeretnél velük csinálni (kicsinyítés/nagyítás, átnvezés, átkonvertálás más formátumba (bmp,jpb,tif,...)). Aztán start, és kész is -
Kareszovics
addikt
válasz
hoffman_ #1400 üzenetére
"A baj csak az h lvl5 és alig van időm így is gamelni... + még ott az öregharcos lvl30on,akivel szintén van még egy csomó meló."
Ezért nem szabad egyszerre kettő karaktert indítani.
Az egyik gátolja a másikat.
Én is most vok 30-dik szintű, szívesen kezdenék én is egy ilyem H2H-s Khajit tolvaj félét, de akkor mi lesz az Inkvizítorommal?
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #1385 üzenetére
Amit don pardon mutat, az sztem nem mod, csak egy kép. Gondolom az "Oblivion nap képe" között találta az oldalon. Ott a hall of fame-es selection nagyon durva. Amúgy jó az a kép, de sztem én is meg tudnám csinálni, csak egy kis Constructon Set kell hozzá. Azok a hajó beállások benne vannak a gaméban.
Amit te linkelsz azt már én is néztem anno, de még nem próbáltam ki. Sztem hatalmas ötlet, és nekem is tetszik egy két csaj karakter onnan (hopp, barátnőm megtudja, féltékeny lesz
)
Szal igényes modnak tűnik, majd egyszer kipróbálom. De majd csak ha kineveltem a mostani kis Mystic Elf karakteremet olyan lvl40-re. Az alatt sztem nem feelinges. Jobb egyedül megmenteni a világot és bezsebelni az érdemeket. -
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #1366 üzenetére
Umbra nekem is nagyon fájt, de én végül megtaláltam az utódját...
Nemtom mennyire ismered a daedric artifactocat, de biztos kellően és azért van még ott egy két fincsi kard. Pl Goldbrand, sokak kedvence, és az enchantjával végülis erősebb mint Umbra. Bár nekem nem ő a kedvencem és az unikum dolgokat szeretem. Rájöttem hogy egy vámpír lordhoz nem illik semmi sem jobban mint az Ebony Blade.Egyszerűen gyönyörű. Nekem jobban tetszik mint a Goldbrand. Sokkal gonoszabb annál, és nagyon illik egy vámpírhoz. Ha jól emlékszem ennek valami vámpíros történelme van, de sajna ma sok bort ittam így nemtom elemsélni nektek... majd máskor
Üdv: SystemRoot
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1278 üzenetére
Mert mindent beixeltél, ugye.
Egyébként nem árt megnézni a modok leírását, mert van, amelyik nem a megfelelő Data\... könyvtárakkal van beállítva, hanem külön-külön kell ide-oda másolgatni részeket, és ha valamit nem jó helyre másolsz, máris kapsz egy hibát. Én ezért külön könyvtárba csomagolok ki mindent, és ha rendben van, csak akkor teszem Oblivionba.
Egyébként a hibakeresés és mérgelődés helyett okosabb és gyorsabb egyesével aktiválni a modokat, és mindig megnézni a játékot, így rögtön megvan a hibaforrás. (Esetleg OMM konfliktuskeresését lépésenként futtatni.) Sztem az Oblivion.esm-en kívül végy ki minden pipát, és állj neki egyesével tesztelni a modokat. És a 2 weather modot semmiképp ne együtt, de lehetőleg a watert sem, mert még nem tudtam megnézni, miben nyilvánul meg a konfliktus.
Egy konflikt egyébként (OMM) nem feltétlenül okoz hibát a játékban. -
-
-
don pardon
aktív tag
válasz
hoffman_ #1270 üzenetére
Hello!
Hát van egy olyanod hogy Oblivion.exe ez egyből a játékot indítja el, és egy olyanod hogy Oblivion Launcher.exe ez behoz egy kis menüt, ahonnan indíthatod a játék a grafikát állíthatod játékon kívül és itt tudod aktiválni a modokat is amiket bemásoltál a Data könyvtárba. Szóval indítod a launcher-t és ott a data files-t választod (ez a második felülről nézve). Ott szépen kipipálod a AwsCore.esm -et ez az atmospheric weather system és a NE-től amit szeretnél (katt aszondta többször is (higgy neki
), hogy csak a vegetation kell meg a habitat mert a többi konfliktusba van az atmospheric weather system-mel)
1268 katt: szóval lehet arra gondolsz hogy BTmod, ez minden szöveget lekicsinyít a karakterlapon. És jobbban is néz ki tőle a cucc, mert a keret sötét bordó lesz
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1266 üzenetére
Na, majd cserben hagyom a híveimet, nem?
Igen, a (Data) mappát, nem a fájlokat, azaz csak oda másolta az anyagot. Ha a fájlokat is felülírná, nehezen tudnál később válogatni a modok között, hogy melyiket használod.
Esetleg aktiválhatnád a Launcherben, ami kell, ált. akkor műxik.
Én most aktiváltam az NE-ben a water modot, hogy megnézzem, miféle conflictot okoz, de azóta még nem kerültem vízközelbe. -
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1168 üzenetére
Nem csak nyomon követni kell, hanem utolérni is.
Majd belejössz, jó példák állnak előtted.
Már 12 fertőzés... Rendszer reinstall is lehet még ebből, ki tudja, mi dolgozhat a háttérben. Szerencsére aktívot még nem talált, de ha valaki már zombizza a gépem... Így bízzon az ember a vírusvédelmekben. Ismerősöm gépén egy ZoneAlarm 1 év alatt bő 10k behatolási kísérletet hiúsított meg, amelyek közül 2900 kiemelten veszélyes volt. Ha nem lennék egy darabig, akkor rendszert installálok, megint.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1160 üzenetére
Elküldtem a mail címedre a Fraps-et, mielőtt valaki meglincselne.
Nézd meg, megkaptad-e, mert a szervered azt jelzi, hogy nem tudta kézbesíteni, de ilyen már más hasonlóan szar public server-ekkel is előfordult.
Ha nem, kénytelen leszel valahogy mégis megpróbálni a letöltést.
Holnap 7. nap, pihenek. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1156 üzenetére
A ProntScreent sehogy, viszont van egy PrintScreen gomb, azzal ment képet. Hogy hová, azt nem tudom, én a Fraps-et használom. Még mindig nem tudtad letölteni?
(Gondolom, PScrn valahova Oblivion mappába, vagy a mentések közé.)
Egyébként abban a böngészőben, amelyben olvastad is. De lényegtelen, ha már megtaláltad.
Antimanager tablettát vettél be ma? -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1100 üzenetére
Valaki belinkelt pár napja egy .ini módosítást, amely után PrintScreen-nel mentheted a képeket. Egyébként Fraps.
34 óra... hah! Ezek csak számok!
Én nVidiával kezdtem, és az 1950XT a 2. ATI kártyám.Előtte egy 1650Pro volt még a P4-es gépemben, de nem sokáig, mert azt el tudtam adni géppel együtt, amikor váltottam.
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1085 üzenetére
Tudom, hol találsz Catalyst-et, csak sajna az ász nV karidhoz semmire nem mennél vele, mert ez az ATI-k drivercsomagja. És azért van ennyi opció, mert ATI kártyám van (a launchert leszámítva, persze).
És az is lesz, még ha nincs is csúcskártyájuk, mert szeretem.
Láthattad, milyen gyönyörű képeket lehet készíteni vele...Úgy értem, a többi is szép, de még nem láttam olyan folyamatos, sima éleket, mint az enyémeken az élelmosással.
Egyébként nem tudtad, hogy 1 nap 24 órából és egy éjszakából áll, amikor is alhatsz? -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #1024 üzenetére
Úgy van, te is küldhetsz képeket. A te VGA-ddal aztán nagyon menőknek kell ám lenniük!
Minden max:
Minden, a játékból elérhető beállítás maxon, kivéve a launcher beállításait (AA és Bloom).
Launcher Options-ban
HDR-t választottam, tehát Bloom és AA a játékból nincs.
Emellett: Felbontás 1680x1050 full screen
Függőleges szinkron: igen
Distant landscape: igen
Distant buildings: igen
Distant trees: igenATT-ból minden elérhető lehetőséget felnyomtam maximálisra:
AA: 6X, minőség trilinearitással, adaptív élelmosás (ez finomítja, sztem ezért nem annyira szőrösek a képeim)
AF: 16X + HQ AF bekapcsolva
Textúra preferencia: Magas minőség
MipMap felbontás szintje: Magas minőség
DXT formátum támogatása
Bump Mapping
Anizotropikus szűrés optimalizálása
Trilineáris szűrés optimalizálása
Geometria kérelem
Temporális AA soxorozó: 2
Catalyst AI: alacsonyVáltozó pixelközéppont ki van kapcsolva, mert bekockázza a kép széleit.
A játék szerencsére elfogadja a kényszerített AF és AA módokat.
Remélem, ez elég részletes volt.
-
Kareszovics
addikt
válasz
hoffman_ #929 üzenetére
Kell hogy legyen pedig, de inkább ne kagylókban keresd, hanem a lemészárolt Baliwogoknál is szokott lenni, megtalálható még a Grummite-ok holttestében is.
Továbbá az erre szakosodott boltokban is megpróbálhatod beszerezni.
[I]Amúgy lassan végigjárom SI összes barlangját-tornyát; én is ideges vok, mert két SI-s küldetés sem akar kikerekedni:
- Museum of Oddities
- Taxonomis f@szomsetudja mi a neve küldiMindegy, többet nem mesélek mert kat lecsesz, hogy a végén elspoilerezek vmit.
[/I]
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #934 üzenetére
Kvatch Aftermath csak akkor jó, ha Kvatch-ban már mindent teljesítettél. Egyébként én legutóbb azt tettem, hogy minden mod után futtattam a Mod Manager konfliktuskeresőjét (külön tábláról nem tudok), aztán a konfliktozókat egy külön mappába mentettem. Ezek:
Atmospheric Weather
Damarask
Old Crown Inn
Villages 11.1
Windmas The healer
Open Cities (ezt már előbb letöröltem)Nem biztos, hogy ezekkel gond lesz, mert AW pl. felülírja az eredeti állományokat, csak lehet rá számítani.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #902 üzenetére
Akkor már csak Azura szentélyét kell megtalálni, meg a lélekcsapda varázslatot, de az lehet, hogy van. Most nem tudom, mert procit tuningoltam egy X2-es fórumtárs megsegítésére.
Van két különleges kristályom, fingom nincs, mire jók, csak hurcolom őket magammal. Majd megnézem, mi a nevük.
Teknőst is használhatsz, az nagyobbat üt. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #896 üzenetére
Nekem nincs olyan. Egyelőre lestoppolom a fickót egy szakasz elején, aztán visszamegyek érte, hátha még jól jön csalinak. Pl. rátámadtak a zombik, én meg lebuzogányoztam őket.
Remélem, ő is fejlődik a harctól.
OOO-val elméletileg lenne nálad erősebb is. Egyelőre sajna én vagyok gyengécske a 9. szintemmel.
Vista, jó kérdés. Nekem egész Obli ment Vista alól, aztán visszatettem XP-re, mert azt hittem, a hibák emiatt jönnek elő. Mondjuk, Vista alól is futtatható NoDVD patch-csel, ha a User könyvtárba átmásolod a beállításokat, vagy Launcher-rel ott is aktiválod a modokat. (Vagy oda újra felinstallálod az eredeti játékkönyvtárat megadva, csak az macerásabb.) Spec. mondjuk XP alól futtatható a Wrye Bash, mert külön partíción van az Oblivion, és csak azon dolgozik (mire nem jó 2 rendszer). Vistás lehetőségeiről nem tudok nyilatkozni. Ha felinstallálod, és nem jelez hibát, akkor működni fog.
Először elmentem mágikus fegyvert feltölteni Skingrádban, Ko9 segéd várt a kapun kívül, mire visszatértem, már megint nem volt lova. Kíváncsi vagyok, a barlangból kiérve meglesz-e még. -
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #893 üzenetére
#890 szintén köszönöm.
Figyi, OOO
Akár önkicsomagolós, akár tömörített, mindenképpen egy külön mappába csomagold ki!
Ugyanebbe a mappába az 1.31-et szintén. Aztán másold Oblivion mappába az egészet, kivéve azt az Oscuro's Oblivion Overhaul mappát, amelyben leírások, videó (nagyon jó) egyesével installálható modok vannak, nem kell bemásolni az Oblivion mappájába.
Wrye Bash kell az NPC-k szintjének átállításához. Egyébiránt nem csak másképp fejlődnek, hanem olykor berak nálad sokkal erősebb ellenfeleket tesz be, teljesen váratlanul, mindemellett megjelenik egy rakás új arc, lény, stb. Nézd végig a videót az OOO-n belül az Overhaul mappában, az tájékoztat minden módosításról.
Ha nem Wrye Bash-eltem, OK-k voltak a mentéseim, és fejlődtem a normális szinten, ameddig láttam, de aztán újratelepítettem, most még nincs fönt.Ko9 segédlovagot magammal vittem, hát ez szívás. Én rejtőzöm, hogy levadásszam a szent kard barlangjában a csontvázakat és a zombikat, ez meg meglát egyet, aztán harci kiáltással beveti magát akár a túlerőben lévő tömegbe is.
Győzöm visszatartani. Ami még jó, hogy át kellett lovagolnom egész Círodiil-t idáig, mert ha térképen utaztam, ez a marha elhagyta valahol a lovát. Ráadásul nem lovagol utánam olyan helyeken, ahol a játék szerint nem lehetne.
Viszont, hogy meglett mind az 5 fagyott könny, S'Adra már nem adott védőitalt, hanem megdicsért, és 800 aranyat adott. Nem tudom, amúgy mennyi lett volna. Meg még valami ajándékot.
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #889 üzenetére
felrakhatod simán is, sztem is csak a szintek buherálását hagyja ki, mert pl én amikor kikapcsoltam az OOO-t és mentettem vele aztán visszakapcsoltam és azt loadoltam be (értsd ua mintha simaOblis savera ráraknád pusztán az OOO-t) és nekem ránézésre minden uolyannak tánt. Pl ládák, loot, stb. Bár mivel eltűnt az összes ooo-s cuccom az inventoryból ezért inkább visszaloadoltam egy ooo-s savet.
-
don pardon
aktív tag
válasz
hoffman_ #887 üzenetére
Kat777 tudna mesélni egyet s mást. Sokáig szenvedett vele nagyon, bár sztem megoldható elég gyorsan, főleg úgy ha ő emlékszik hogy csinálta és elárulja neked. A többi funkciója működni fog az OOO-nak csak a npc szintjeit nem állítja át. De sztem ez lenne a lényege, mivel így minden bandita akivel találkozol veled egyszíntű lesz, az őrök meg mindig feletted lesznek szint ügyileg, asszem erről Systemrootnak van jó story-ja
Szóval érdemes megcsinálni szerintem -
don pardon
aktív tag
válasz
hoffman_ #884 üzenetére
Akkor úszod meg ennyivel az OOO telepítését ha új játékot kezdesz utána, ugyanis csomó npc/szörny szintjét átállítja normálisabb értékre (leginkább hogy ne fejlődjenek veled együtt) és ezek a változások csak új játékban lépnek automatikus életbe. Ha meglévő karaktert akarsz folytatni az OOO-val akkor jön a wrye bash meg a phyton szívás.
Remélem erre gondoltál
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #879 üzenetére
Azt jelenti: ne olvasd el, ami közte van, mert elárul valamit a játékról. Persze úgyis elolvasod, ha már odaírta valaki, és így még fel is hívta rá a figyelmedet, gondolom, ezért nem akarja látni.
Most megyek, hogy még ma feltegyem a pontot a 9-re.(És esetleg elérjem a 10. szintet.
)
Belassult a netem, mint Crysis az S3Trio-n. -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #871 üzenetére
Nekem inkább 80-90 kB/s körül volt, és lejött alig több, mint 6 óra alatt.
Hát, van miért egyetemre menni, amint látjuk.Érdemelnék egy QX9650-es konfigot X48-as lappal és 2db 8800 Ultrával, bármiért, de ez sajnos csak az én véleményem.
Mert megérdemlem, ugye... Most néztem a Phenom tesztet, hát a fél éves gépem elavultabb már nem is nagyon lehetne. Mindegy, az 1950XT-t kihajtja, és még a 3870-est is, ha lesz.
Úgy fest, az északi textúrákat hanyagolta Qarl barátunk, mert csak ott nem jelentkeztek komolyabb akadások a töltéseknél, délre visszatérve már igen (megj. táv. 7-esen van), ha meg még felhős is volt az ég... Hát ez az AW mod is remek a gyakorlatban, csak ezek a realisztikus, vaksötét sötét éjszakák előtte nem voltak. Viszont tényleg érezni/látni előre, hogy közeleg az eső, stb. Játékélménnyel nőtt a nehézség is, ill. lassult a megjelenítés sebessége. Mindenesetre már Ko9 lovag vagyok, szóval nem támadnak meg az erdei lények (bár lehet, hogy csak addig, amíg rajtam van a páncél, erre nem figyeltem).
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #859 üzenetére
Azért volt ott a smiley.
Én FlashGet-tel szedtem le, de más letöltésvezérlő is segíthet.
Még tisztulhat a dolog, mert:
ACV: QTP3-hoz kell, csak futtatod, és automatikusan OK (vagy OMM, de ez a bonyolultabb)
Python: Wrye Bash-hez kell
Wrye Bash: ez meg az OOO-hoz kell.
Szóval a bonyolulttal akarod kezdeni.
De már sejted, miért szívtam vele majd' egy napig.Úgy okosodtam, előtte én is szidtam Oscuro-t, meg azokat, akik nem bírnak egy egyszerűem használható programot, esetleg telepítőt írni. Ez van, macerás a dolog.
Nincs valaki a környékeden, aki letölthetné, és felírná egy DVD-re, ami kell neked?
Ha ez az új modemes neted van, az állítólag megfelelő helyen 3G-t használ. Persze sokra nem mész vele, ha arra nincs, de nagyvárosokban van. (Nincs az adatlapodon lakhely.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest