Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4461 üzenetére
Nálad az 1 napra eső amortizáció mértéke nem emberi ilyen igénybevételek mellett...
Amúgy uesp.wiki- tök furát találtam, ki kéne próbálnom, de nincs odavágó mentésem...
"Mehrunes Dagon
Mehrunes Dagon
Mehrunes DagonMehrunes Dagon is the Daedric Prince of Destruction and the main obstacle in the final events of the Main Quest. He is a large humanoid with four arms.
* Mehrunes Dagon is considered by the game to be a creature, although he otherwise appears to be an NPC.
* He can not be killed by mortals; the most that can be achieved by attacking him is to stagger him.
* If the 'kill' console command is used on him, Mehrunes Dagon seems to fall apart and "melt."
* It is possible to kill him with Wabbajack.
* It is also possible to kill him with a Damage Fatigue or Absorb Fatigue spell, or a weapon enchanted with them.
A vastag betűs a finomság. Tényleg jó lenne egy próbára. Még megnézem a párezer dugi mentésemben, de ha nem találok, akkor hozzunk már össze, egy vég-közeli mentést valakitől. Nagyon érdekel, hogy mit csinál a Wabbajack-el.A másik meg, van az utolsó nagy csatánál, Bruma mellett... Az óriás kapuból mászik elő az a hatalmas "walking Daedric tank"... És a a wiki azt írja, hogy az Drop-pol és van benne Sigil Stone...
Erre én nem emlékszem? Vagy hülye vagyok? Vagy az nem saját felhasználású Sigil-kő? Jaj, asszem kezd előjönni. Az ebből való kell Martinnak, ugye?
Ezesteben nincs több kérdésem -
-
válasz
katt777 #4450 üzenetére
24 vámpírt henteltél szét.
A én új karim 20-as szinten nyomja, és még menne feljebb, mint a talajvíz az ártérben, de egyelőre még hozzá kell erősödnöm a szintemhez. Ja, és lassan elkészül a 3.000. potionom.
Érdekes ellenfelek jönnek, mivel a 300 órás karimmal csak 9. szintig jutottam, így olyan, mintha egy új játékkal játszanék. Mondjuk azért az muris, amikor jön egy csóri útonálló egy akkora 5.000 Septimet érő Daedric Warhammerrel, hogy eltakarja az utat.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4447 üzenetére
Nem, még nem. Előbb beszélek vele, és megpróbálom rendezni, úgy, hogy jól jöjjek ki belőle. Természetesen nem lehet elérni, mert most nincs itthon. Szeptember 1-én jön haza, vagy vmi ilyesmi. Of course, most nem érem el. Nem tudom, de szarok is bele. Amint lehet beszélek vele, és ha valami nem teszik neki, akkor csúnyán ráb@szott. Alaplapot visszük kermi-be, Logout-ra megy föl az egész sztori, és jónapot. Nem fogok itt szívni, meg idegeskedni. Nem akarok. Én egy jólelkű emberke vagyok, sokkal jobban örültem volna, ha ez egy hónapja véget ér. De most már én is ideges vagyok, méghozzá nagyon, mert az egész nyaramon végigkísért a f@szsága. Sok jóra ne számítson.
Nahde, ez már über-über-OFF, szóval vissza a témánkhoz... Megyek is Oblizom...A hanghibás alaplapomon... De legalább a kép, az nagyon szép...(szedtem le 8.8b-t,azt is felrakom mindjárt)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4444 üzenetére
Ugye, hogy ugye? Az a pár ezer is számít. Ezért nem 4870 van a gépemben
Amúgy most elvonulok... Összerakom a gépet. Miután szétszedtem. Berakok egy új lapot. Ajda az ég h MUKODJ legyen, mert különben gianni ráfázikSzal lehet szurkolni a szereléshez. Egyedül még sosem kaptam szét
Nagybátyám mindig segített. De mivel már kívülről vágom csukott szemmel ezt a gépet, csak nem rontom el...
-
-
tzimash
őstag
válasz
katt777 #4428 üzenetére
[OFF]"Azért igen baba, hogy egy lassan 3 éves játék miatt nyűglődünk a gépfejlesztésen... "
ezen filóztam én is valamelyik nap. őrület... előző gen. vga-m van, legújabb gen. procim, és még mindig megfogja az obli. még mindig ki lehet akasztani ezzel a játékkal akármilyen konfigot
[/OFF]
próbáltam a BC modot, (2.1.3 )nem rossz na
a gépet sem terheli annyira, mint vártam. csak az első fél-egy perc a gáz, amíg be nem töltődik teljesen az adott map.
ja, és először a BC additions-t is meg az anvil bay-t is használni akartam, de akkor már a bethesda logónál hirtelen az asztalon találtam magam
(load order az általad javasoltak, és a mod doksija szerint) ezeket kikapcsolva megy a gém.
tetszik a városok új kinézete, kivéve talán Leyawiin-t. árvíz sújtotta terület lett belőle
tudom egyenként is felrakhatnám az egyes városok modjait, de macerásabb
a brumai katedrális szőrén-szálán eltűnt, az ablakai ugyan megvannak, talán az illumination within-nek köszönhetően. majd lefényképezem, ha arra járok. -
-
tzimash
őstag
válasz
katt777 #4420 üzenetére
Most már mindegy, Tong halott, ruha nincs. majd legközelebb...
szemezgetek ezzel a BC moddal, te nagyon dicséred. képekből ítélve eléggé felforgatja a városokat. az összes üzlet és az npc-k kérója megmarad? csak éppen máshol lesz, vagy hogy van ez?core2 #4422
az már jó leszprocit megrántod 3,2-re aztán mehet is fel a QTP3
meg enable HDR+AA+HQAF -
-
válasz
katt777 #4412 üzenetére
"Hát, a kézikönyv sokat segíthetne!"
heh...
"Ez nem úgy megy, mint egy FPS, hogy nosza, irány hentelni."
Példa erre a Crysis... 1 lövés 1 halál...
Egyébként játszottam a WoW-tal, hát ez egy teljesen más világ...
"A patkányokat meg kell ölni, Payne őrnagy!"
Payne őrnagy? Ez miben volt? Payne=Max Payne?
"Inventory-ból tedd a "kezedbe", azaz valamelyik számgombra, aztán "fegyver elővétel"."
Köszi!
-
tzimash
őstag
válasz
katt777 #4415 üzenetére
nem tudtam, hogy ott gubbaszt a sitten. most először jártam erre, nem úgy mint egyesek, akik 7x vitték végig a játékot a tizen x-edik karijukkal
na de térjünk vissza additem-re, valami ötlet?
az object ID az ugyanaz, mint a Base ID?
olyan console parancs van, ami "leteszi" elém, vagy adott helyre Tong bácsit?
akkor aztán jól legyakom megint. infamy ide vagy oda -
tzimash
őstag
válasz
katt777 #4407 üzenetére
ja, el. ott a börtönben volt egy láda, oda raktam a gúnyáját, mikor visszamentem érte már csak ócska ingek voltak benne...
én öltem meg, talán ha hagyom megszökni, elkapták volna a kintiek helyettem, de ők akkor már hátukban nyílvesszővel feküdtek a barlang dohos porában. -
-
tzimash
őstag
válasz
katt777 #4402 üzenetére
már megöltem egyszer, csak a cuccai odalettek... spawnolós ládába raktam őket
ezért kéne az additem, mert nekem az a gönc jár!megdolgoztam érte, megkaptam érte az 1 infamy-t.
core2:
am2-t passzold el procival együtt
úgy van ahogy katt mondja, amd-t el kell felejtenilegalábbis amíg nem hoznak ki egy épkézláb procit.
-
-
tzimash
őstag
válasz
katt777 #4387 üzenetére
nekem csak 3 forduló lett, mivel vagy 2 láda újra spawnolt közben, igy a benne felhalmozott értékek helyett találtam 37 septimet...
milyen málhás? ez érdekelne.
olvasom itt, hogy miket produkál az a 7900GT, de ezek a ramhiba miatt vannak, nem? gondolom egy jó kari nem csinálná.core2:
alapon biztos kevés lenne a procid egy 4850 kihajtásához, még húzva is kétséges. de nem kihajtva is, ég és föld lenne a mostani karidhoz képest -
-
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4383 üzenetére
a spell neve stílszerűen Armamentarium (mount?)
Nekem csak két mod vann fönn, szal ha a bank egy újabb cuccli, akkor inkább kihagyom, valahogy nem vonz annyira a szétmodolt játék....majd talán ha kezdek egy új karit....már ha kezdek, mert ennyit játékkal még soha életemben nem szöszöltem--> több mint 100 óra, nekem ez rengeteg
...
Valaki mondja el nekem részletesen, hogy kell a Vantacen’s Secret küldiben kinyitni azt az átkozott lejárót, mert minden szögből, minden fajta módon megpróbáltam, de semmi eredménye
Mikor ráküldöm a damage, vagy fortify varázslatot(a fire meg frost után), felélednek a kövek, és zárul befele a cuccli...nemértem
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #4367 üzenetére
Nem; próbáltam a hotfixet, nem oldotta meg. Mellesleg már az is ultraszánalmas hogy hotfix kell egy kártyához...
Teljesen undorító volt ahogy az a kari viselkedett, most gariban van.
Egyébként én nem mondanám hogy az ATI ömagában szar, hanem hogy az egész piac egy hulladék, az nV-ben sem bízok meg egy cseppet sem. Túl sok nV kártyám volt már ahhoz...
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4378 üzenetére
ohh...hát most az a helyzet, hogy nincs nagy kedvem tovább játszani mindaddig, míg nem lesznek új cuccok, mivel Kvatch-ot szeretném végre kitisztítani, de ehhez jó lenne pár új enchant, viszont ósdi/régi/unalmas cuccokba nem nagyon szeretnék pazarolni...mindenesetre megcsinálok egy küldit, hátha addig rendelnek a nagykertől a formák
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4376 üzenetére
Direkt leírtam hogy be van kapcsolva, mert tudtam hogy ez lesz az első gyanúd
Mikor kicsomagoltam, az egész hóbelabancot beleraktam( a képekkel együtt) az obliba(a megfelelő helyre), lehet ez a gond?....bár kiírta hogy a mod aktiválva, szal...
összesen az akatosh, meg ez van fenn...nem pakoltam tele semmi egyébbel
Nekem a 7600gt-vel gondolhatod hogy néz ki
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4372 üzenetére
...
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de nem gondolod, hogy elég intő jelet kaptál már? (mivel ez a sokadik hibás kártya volt ebből a példányból állításod szerint), vagy ennyire nagy az ATI rajongásod?
Én sok rosszat hallottam az ATI-ról(persze jót is), bár mindíg érdekelt a teljesítménye... csak lelombozott a szinte minden kártyájukon jelentkező kazán effektus, meg az összetettebb felépítésnek köszönhető komplikációk a játékokkal... lehet egy NV nem olyan időtálló, mint a radeon, de megbízhatóság terén magasan veri az ATI-t....sajnos
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4370 üzenetére
Írtam hogy jelenleg épphogy elkezdtem a főküldit (életemben először!)
Csak sejtettem hogy ahhoz tartozik, mivel brumában senki nem beszélt róla...Armamentarium felkerült. Konkrét helyeken(kereskedőknél) jelennek meg a cuccok?
Vagy lootba fogom meglelni őket? Esetleg is-is?#4360?
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4367 üzenetére
Ok, köszi! leszedem a mod-ot
Majd erre is mondjatok valami okosat (#4360)
Mellesleg brumától északra, abba bizonyos templomba mikor fogok bejutni?
A főküldetéshez tartozik?Amúgy az én józan paraszti eszem azt diktálja, AMD terméket ne párosíts Intellel...sztem akik AMD-t használnak Radeon alá, azoknak nem voltak olyan gondjaik mint nektek
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #4335 üzenetére
Nemtom mit üzenget neked, nem lehet hogy túl léped a soul gem kapacitását?
Mondjuk sztem valaszeg csak a spellmakinges üzenetek beleégtek a memóriádba annyiszor láttad őket(ezért kell powertrainelni hogy ne lásd ennyiszer, látod látod.
)
Jorus, igen a spell dmg-et nem többszörözi az én tapasztalataim szerint sem. Amúgy sztem rakj írjra is egy drain health 100-at, jó az nagyon, azzal jól lehet úgy oneshot-onekill-ezni.
-
Skizz
addikt
válasz
katt777 #4324 üzenetére
Igen, igen, igen, igen, nincs, igen.
Eredeti és a tört is ugyanezt csinálja, hogy a rohadás essen belé. Másik VGA-val fölöslegesnek tartom, mert először, amikor még talán patch sem volt nagyon fent (ma délután) még egyszer elindult. Ezen kívül minden játék működik. Nah hát ez nem az én asztalom. Kiderült. Ennyi volt.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4308 üzenetére
Az enchant-tól függ, milyen tudás kell hozzá, pl. misztika, vagy pusztítás, stb
jah ez világos, azt hittem kell egy bizonyos (skill) szint hozzá vagy mifene...
Ha nagy kőbe kis lelket töltöttél, megszívtad.
Nem úgy van, hogy egy lélek, fajtájától függően a neki megfelelőbe vándorol?
...mert amennyiben a kicsi mehet a nagyba és punktum,akkor ez egy hatalmas baromság
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4306 üzenetére
Jah ok, hogy jó dolog a x sec, csak ettől kevesebb a töltet a kardban, ami nekem nem tetszik, lévén hogy nem kívánom minden harc után töltögetni.
Tudás? Miféle kell ehhez hogy jobb legyen az enchant?
A hatótávolságnak van értelme kardnál?
A sigil kövek a constant effectekhez kellenek, vagy mi a tök?
félig feltöltött lélekkő (pl grand soul gem common szinten) tölthető tovább?
Nah így ennyi jutott eszembe még
-
Skizz
addikt
válasz
katt777 #4300 üzenetére
Én már az elején elakadok, mivel a Ko9 és a SI nem telepíthető külön-külön, egy CD-n vannak.
A másodikat sem igazán értem, mert össz. vissz. 1db off patch és 1db unoff patchet találtam, meg annak a hotfixét. Még mit kéne telepíteni?Továbbá a mod managerben hol tudom beállítani, hogy a megjelenés sorrendjében töltődjenek?
A Game of the Year, illetve a Collectors' Edition kiadások számos patch-csel és moddal konfliktusba kerülnek, mert a patchek és a modok is az alapjátékhoz és külön kiegészítőihez készültek!
Akkor ez már egy veszett ügy, mert Ko9 és SI nélkül, ugyanezzel a sorrenddel semmi baj nem volt. Egyébként legelőször idáig jutottam:
1., Obli fel
2., Ko9+SI fel
3., Off patch fel
4., Unoff patch+hotfixe felGém indít, és semmi gond. A menüben láttam, hogy az off patch felment. Majd vigyorgó képpel elkezdtem bemásolgatni a modokat, majd a BS-ben leírtaknak megfelelően a helyére húzogattam az összeset, és már nem ment. Aztán úgy tűnt, hogy a DLC nevű modok (?) miatt nem ment, mert miután azokat letiltottam a Data filesba, ment minden frankón. Aztán még egy restart, és már megint nem ment. Tehát itt valószínűleg a GOTY kavar be, ezé' fölöslegesen szenvednék vele.
Azért köszönöm az eddigi segítségeket. További szép napot.
-
válasz
katt777 #4293 üzenetére
A BS-t te írtad, és aszerint jártam el, mégis kidob az Asztalra, ha az említett unoff patch aktív. Onnan tudom, hogy kikapcsoltam mindet, és BS-t betartva egyesével nyomtam őket vissza, míg ki nem bukott, hogy mi okozza a galibát. Ha aktivizálom, el sem indul a program, így nem kérdés, hogy kikapcsolom-e.
-
-
Vistaboy
veterán
válasz
katt777 #4250 üzenetére
A Dark Brotherhood-os quest-sorozatot én is végigvittem.
Nem arra értettem a lopkodást, játszottam én már tolvajjal, de a céh küldetéseit még nem vittem teljesen ki. Épphogy csak találkoztam Gray Fox-al és adott egy küldit, de azt már nem csináltam végig. (Hogy miért, az most passz.)
-
SystemRoot
őstag
-
Vistaboy
veterán
válasz
katt777 #4244 üzenetére
A Dark Messiah-t végigvittem természetesen, abban az tetszett nagyon, amikor átalakultam démonná, és a farkammal irtottam...
(Remélem hogy most ezt hölgyek nem olvassák, mert eléggé kétértelmű.
) Amúgy abban is kardoztam, kiöntöttem az Earth Fire kardot és csihi-puhi.
Én nem nagyon szoktam lopni. Én úgy csinálom, hogy viszonylag későn kezdem el a főküldetést, és akkor nagyon sokszor megyek át Oblivion-ba, magasabb szinteken nagyon jó cuccokat dobálnak a mobok.
A full Daedra Armor és fegyó mindig összejön.
-
Vistaboy
veterán
válasz
katt777 #4242 üzenetére
Én a csihi-puhit kedvelem, úgyhogy melee karakterem van. Paladin, hogy pontos legyek. A három fő képesség az Egykezes Buzogány + Pajzs kombók, Gyógyító + Holy spellek, és Védelmező Aurák és páncélok.
A TR: Underworld valóban mindjárt itt van, én mondjuk már kitoltam az összes részt, szóval szerintem ezzel sem lesz gond.
A K.O.T.O.R. 3-at pedig nem várom, mert kiderült hogy MMO lesz, így részemről érdektelen a továbbiakban.
-
válasz
katt777 #4238 üzenetére
Elképzelhető, hogy forgatok vmi filmecskét, de egyelőre vadul tolom a mágus céhes küldiket. Már az egyetemen. Megvan az első Master skillem. Úgysem találnátok ki, hogy az Alchemy az.
És mien szépen hoz a konyhára... Fegyverből, páncélból annyit tok lootolni, és elszállítani a piacra, hogy ien 2-3.000 arany összejöjjön belőle. Kotyvasztásból meg egy-egy ien piaci körön simán megvan a 6-7.000 arany is. Félelmetes. Igaz, ehhez fel kell szedni minden szart, és megkotyvasztani.
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #4229 üzenetére
Hát a legalizálásnak egy olyan módja van "legálisan" hogy eladod fencenek és visszaveszed, ekkor eltűnik a lopott státusz. (csakhát buksz sok sok pénzt)
De konzollal csak annyi hogy kijelölöd és beírod: setownershipJa megnéztem a videóidat, hangulatosak. Grat a munkához.
Amúgy a Catalyst AI nekem anno gyorsított.
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #4227 üzenetére
Hát jahm igazából kicsi szinten csak pár dolog van ahova érdemes betörni.
Pl arénánál a boxolók ládáját kirámoltad már? Na abban van egy csuklóvédő ami 2ezret ér, plusz még skill könyvek is.Amúgy meg a kastélyokat érdemes kirabolgatni. Főleg mert gyakran találni ritka könyveket.(amik mellesleg skill könyvek)
De egyébként ezért jó vámpírnak lenni, mert akkor úgyis muszáj betörnöd vacsizni, és így sok háznál ismerős vendég leszel
. És amúgy van hogy csakúgy random házakban találsz értékes könyvet. Pl múltkor döbbentem meg hogy a Cheydinhali házam jobboldali szomszédságában van egy skillkönyv amit még nem olvastam...
Üdv.
-
válasz
katt777 #4224 üzenetére
Fathis Ules az IC-s orgazda. Elven Garden Districtben lakik (Tündér Kert Kerület?
). Ő a legvastagabb orgazda, 1500 aranyat ad, ha kell, viszont csak akkor áll veled szóba, ha a céhben eléred a Master Thief rangot. Aszongyák sokat kóborol, és elég nehéz megtalálni, de itt egy kis menetrend hozzá:
# 5am-11am every day he sleeps in Dul gro-Shug's private quarters (although he does not have a key to the house, so he will often spend long periods waiting outside)
# 11am-1pm every day he eats lunch in The King and Queen Tavern in the Elven Gardens District
# 1pm-5pm on Tirdas and Turdas he spends in the Arboretum District; every other day of the week in the Market District
# 5pm-7pm every day he eats dinner at The Tiber Septim Hotel in the Talos Plaza District
# 7pm-11pm Sundas he goes to the Temple of the One in the Temple District
# 7pm-5am every day (except 7pm-11pm Sundas) he provides services in one of two places: -
katt777
félisten
válasz
katt777 #4223 üzenetére
Nem is mondtam: ha már úgyis ott harcolásztam az Arénában, a jól végzett munka után kirámoltam a "fogadóirodát".
Volt benne vagy 500 arany. Az nem tetszik, hogy ha bemegyek kirámolni egy boltost (a kereskedelmi negyed felét kipakoltam egy éjjel), akkor a frankó árukészletének az egész boltban nyoma sincs. Vajon hova tehetik?
Valamelyik házban találtam egy lezárt csatornalejáratot, csak elfelejtettem, melyikben.
Jorus: IC-ben kinek tudom eladni a lopott cuccot? Hogy játékmenetet érintő kérdés legyen. Tudom, hogy van egy fazon, még a régi karakteremmel beszéltem vele. Amúgy hiába vártam 2 napot (közben arénázva), azóta sem adja meg a cheydinhali küldit a tolvajvezér.
Mindemellett képeztem magam kovácsolásból, mert arra szükség lesz, aztán valami idézőt kell keresnem, mert 11-en van. Nem raktam fő-be, merthogy úgyis egyfolytában használom, csak ilyen alacsony szinten nem tudom mivel növelni.Remélem, ez eléggé a játékról szólt.
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #4200 üzenetére
Egy kis segítség a pontos összehasonlításhoz. Az időjárás manipulálása a következőképpen van:
fw <id>
id:
370CE - Paradise
38EEC - overcast
38EED - snowing
38EEE - clear
38EEF - foggy
38EF0 - cloudy
38EF1 - thunderstorm
38EF2 - raining
836D5 - oblivion skyÍgy elő tudsz idézni relatíve hasonló állapotokat.
Üdv: SystemRoot
-
Vistaboy
veterán
válasz
katt777 #4186 üzenetére
Hát pedig hidd el, hogy az van benne és belassult keményen. (Adatlapomnál a konfigom.)
Az direkt volt, hogy lássátok az FPS-különbséget. Ha az uGridsToLoad-ra gondoltál, akkor megvan és belőttem 9-re.
A driver beállításánál Minőség volt kiválasztva, a játékban pedig a HDR bekapcsolva. Így van mindkettő (Akkor vajon natívan miért nem engedi maga a játék, ha mégis tudja a VGA?)
Kompozíció?
Most játékról beszélünk, vagy fényképészeti szakkörön vagyunk?
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
válasz
katt777 #4177 üzenetére
Jaja...
Amúgy hogyan kell screenshot-ot csinálni? A szokásos Printscreen nem működik...
Van erre valamilyen gomb? Közben ugyanis kimentem, és tényleg sokkal szebb a játék így, mint ahogyan én játszottam vele még a megjelenéskor. Csak az AA-t nem tudom használni a szokásos NV-betegség - vagy gyengeség - miatt, mert akkor nem lehet HDR-t használni.
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4162 üzenetére
Azé kérdezem tőle
Csak az a lényeg h stabil legyen... Amúgy szánalom. 18ért akarják elvinni a GTS-em. Azért rohadjon el mindneki.
Nagyon fáj, ahogy hanyatlik a régi nagy királyJorus: Szintúgy fantasztikus képek
Mostanság nemigen van időm gépezni. Inkább vezetek, meg házibulizok, meg alszom, meg eddzek.... Majd augusztusban. Ha lesz rá időm a partyik mellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Filmvilág
- Vicces képek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest