Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Bad Pritt #4014 üzenetére
"Tök jó, egyedi fegyver, olyannyira, hogy itt van a Bastard's Stars, ami gyakorlatilag ugyanaz, csak nem kard, hanem... ilyen izé"
Annyira nem ugyanaz hogy a Bastard-ban a Nebula jobban szóródik ezért kevesebbet sebez, a Wing-nek a heavy-je meg lő
@Yodamest: bármennyire kapaszkodsz a varázslatokba, nem létszükséglet a játékban. Első végigjátszást egy Claymore-al vittem végig. Nem volt se bleed, se varázslat, csak én, a claymore, meg egy tower shield. Classic souls stílus.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz
Bad Pritt #4014 üzenetére
Ez az ALBINAURIC STAFF valóban jó példa, tényleg arcaneből dolgozik. Viszont ezzel megint csak van egy kis problémám: oké van egy arcane buildem mondjuk 40 vigor, 25 endu, 16 str, 20 dex és 70 arcane + van ez a staffom. Mit fogok ezzel castolni? Mert a spelleknek vagy int vagy faith követelményei vannak, tehát mindenképpen kell még azokra is pakolni bőven, ha egy rock slinget nézek, ahhoz is 18 int kell... Szóval nekem ez kicsit kontraproduktív így. Ez a jó az intben, hogy voltaképp egy statos build, elég csak az intet húzni és lesz weapon dmg, lesz spell dmg, spell stat követelmények is meglesznek, mivel úgyis húzod jó magasra, ilyen all in one. Persze NG+ nál belefér hogy mindent is felhúz az ember, de első alkalommal azért még nincs úgy eleresztve statok terén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest