Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kösz. Ez most ilyen akqrok még egy szurkálós buildet meg kicsit megnézni a faithet menet volt.
Most jól laktam a játékkal egy időre.
De can még build ötlet amit majd legközelebb kipróbálok.Én mikor varázslóztam, gondoltam majd kell valami fegyver is ha olyan helyzet lesz vagy valami.
Valami kicsi gyors, vagy lehet ki kéne várni a darkmoon greatswordot..
Na hát addig filóztam ezen hogy kizárólag varázslattal vittem végig a játékot és tök jól elvoltam.
Aki dodgeolja a spelleket azt jókór lőttem, vagy ott a stars of ruin, azt nem egyszerű kikerülni, a többieket meg agyinlőttem.Varázslóval addig volt macerás a giant míg le nem térdelt. Aztán már kapta a comet azurt.
Melee karikkal meg tapadok a bokájához és harapom, p2be meg ugyanez a combjával.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest