Aktív témák
-
delta9
senior tag
válasz Lord Zero #40 üzenetére
az off téma jogos. bocsi.
nem tudom, mit preferálsz, nem néztem meg az adataidat és azt sem tudom, hogy miről szeretnél váltani.
csak a következőket írtam, de akkor most más szóval:
szavazzanak, de írják le, hogy miért, mert annak van információtartalma. és utána is meg tudod számolni, hogy itt hányan és mit használnak. sőt számos topik szól ezekről a lapokról, és ott is pontosan meg tudod számlálni, hogy ki melyik mellett dönt/döntött/döntene. Illetve a jelen topikodba is írják bele, hogy miért. Tudjuk csak meg, hogy melyikkel milyen problémák vannak. Ennek látom kicsit több értelmét.
''nem is olyan jó ötlet megtudakolni, h az empíria szerint mennyivel többen szeretik és használják X-t, mint Y-t)''
ezt te is tudod, hogy nem igaz. én ilyet nem mondtam. én csak azt mondtam, hogy nem fogja őket ez a topik így befolyásolni. illetve, mint mondtad, te nyitott vagy, akkor így: nagyon keveseket fog így befolyásolni. Ellenben, ha leírnánk, hogy miért...
az ajánlat csak poen volt? sry ezt nem vágtam. (de lehet, hogy így jó mert ez még egy poen.)
MOD:
41+43-ra: ld. fentebb + ismétlem semmi baj, hogy közvéleménykutatsz, csak akkor már odaírhatnák, hogy miért is...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI