Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz rednifegnar #86897 üzenetére
emberem azt irta, hogy nem tudta sehogy sem atallitani a postazast uk-n kivulre.
idokozben lejart a cucc licit nelkul.
megprobalta ujra feltenni nemzetkozi szallitassal, de nem ment. beszelt az ugyfelszolgalattal azt mondtak korlatozva van az elmult 3 havi alacsony eladoi aktivitasa miatt, jan 27-ig, es meg is irta hogy mekkora osszegig van joga feltenni cuccot (nyilvan ez tobb es ezert nem megy).
azt mondja kerdezzem meg az ebayt miert nem tudom megvenni (sztem ez felesleges kor).
amit ir, hogy meg azt tudja megprobalni, hogy leveszi a tobbi aktiv cuccat es azzal talan megno (megno?) az eladoi keret osszege es ugy fel tudja tenni ujra.
ehhez nem ertek sosem adtam el, de ha leveszi a cuccait akkor az buko neki a dijakban gondolom. no meg kerdes hogy utana fel tudja e tenni vagy tovabbra is korlatozva lesz. passz.A camera does not make art, the artist makes art.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ukrajnai háború
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok