Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Winner_hun #73618 üzenetére
Nézd nem akarok nagyon belemenni, de egy normális böngésző is zárja a kapcsolatot egy nem aktív időszak után, ha jól van megoldva az adott webhelynek a kezelése, ez nem a hiba, az össze fizetéses weboldalnak így kell (kellene) működni.
Engem meg az zavart hogy egy fizetés után simán be tudtam lépni a PayPal-ra, holott a kifizetés után már nem akartam semmit a PayPal-on csinálni.A biztonság meg mindenkinek úgy ahogy szereti. De nem felesleges móka.Ha nem lenne szükséges a két-lépcsős azonosítás, akkor nem találták volna ki.
Most épp sehol nem látom, mert nem úgy lépek be és épp nem akarok vásárolni.
De lehet hogy Stay logged in for faster.... a szöveg.Akkor jelöld meg fizetéskor hogy jegyezze meg a gyorsabb fizetés érdekében.
Remember me for faster checkout on eBay. ahol megjelenik ez, vagy a Remember Me szöveg[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest