Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
válasz TrueGooner #12155 üzenetére
Ó, köszi, akkor nyomjuk tovább 25-be is.
Egyébként ikszet nem olvasok, mert egy nagy fos.[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
bangbading
csendes újonc
válasz TrueGooner #1432 üzenetére
Mivel a konkurencia száma a nullához konvergál, így nincsenek rákényszerülve, hogy új játékot építsenek fel.
Ha az fc24 helyett focis élményt szeretne az ember akkor a legközelebbi opció egy kocsmában a csocsózás..... -
bodnar123
őstag
válasz TrueGooner #1432 üzenetére
Soha nem fogják nulláról kezdeni. A kezdetben sokkal szarabb lenne a játék ennél is. Aztán idővel csak talán lenne jobb. Emellett a sok "pro" player meg youtbernek újra kéne tanulni játszani. Rengeteg ingyen reklámtól esnének el. Ameddig ez pénzileg nem bukik el, addig csak a csiszolgatás marad, amivel évről évre szarabb. De ahogy nézem a paypal fc-ket, itt nincs ok a váltásra...
-
Nandinagy
addikt
válasz TrueGooner #1116 üzenetére
Előbb normális játékot kéne lerakni az asztalra aztán lehetne a licenceken versengeni. De az UFL vagy micsoda is villantott egy trailert azt olyan volt mint a fifa13, addig nem tudom mit várunk. Ha nem lenne kizárólagos licensz akkor sem tudnák kifizetni amit kér egy szervezet, mert nincs annyi a bevételi oldalon, hogy fedezni tudják.
Egyébként évekig nem a Konaminál volt a BL? Na meg jó pár olasz csapat most is kizárólagosan ott van, de gondolom az is az EA hibája. Ha te abban látod a lemaradást, hogy nincs licensz akkor el kell keserítselek.Egyébként nekem semmi bajom nincs az efocival, 3 év alatt biztos összehoztak egy kevésbé szar játékot mint amilyen volt. De te fogalmaztad a legjobban múltkor, hogy a fifa egy szar játék de kurva jó a körítés. Na az efoci még ezt sem tudja normálisan prezentálni, pedig ez lenne a legkönnyebb része szerintem, hogy eladd magad. Van egyébként valami értesítés beállítva, hogy ha valaki szidja a játékot neked megkell jelenni és idekeverni az efocit vagy mizu?
[ Szerkesztve ]
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz TrueGooner #1116 üzenetére
Hasonlóan látom énis..De persze hogy betudják magukat vásárolni mikor az egész ut arról szól hogy mennyi pénzt tudsz belerakni
Mgplayz89
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz TrueGooner #1112 üzenetére
Én az emberek mozgására gondoltam hogy az kicsit jobb (pl cselek közbe vagy a lövéseknek szépen mellélép melléáll aláfirditja a belsőt stb)megnéztem next genen na az még ennél is rosszabb old genen legalább a menüben nem fagy ki minden 2.percben.Az hogy egy hosszú fejlesztés alatt ezt tudták magukból izzadni elég botrányos.Ez még egy béta tesztnek is vicces lenne.Megnéztem pes új játékot azis hasonló de azt szídják hogy milyen bugos szar hát ehezképest szerintem jobb sajnos.Sokkal többet vártam ettől a résztől főleg hogy bevolt harangozva hogy kiszáll a fifa és emiatt mekkora szabadság lesz a fejlesztésekhez stb stb.Iszonyat nagy kamu az egész.Talán a szöglet olló bug meg a 100méterről külső bug nem megy annyira ez pozitív de összeségében nemérte meg az árát
Mgplayz89
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz TrueGooner #1110 üzenetére
Idei rész nekemsem tetszik már full lehúzás irányába megy a dolog A gameplay katasztrófa kedvencem 4-1 re vezetek deafton első félidőben nyomorék nyomozta végig a labdát köze nemvolt hozzá.2.félidőben 5gólt kapok embereim métert nem tudnak mozogni ...minden meccsen szerzek 2-3gólt és kajak olyan érzés mintha utánna másik meccs kezdődne minden ellenfélnek minden bemegy odapattan lefut bárkivel nekem ami addig meg mindig megy az utánna kuka.Egy de bruyne 3 métert nemtud passzolni onnantól.Ezeket más is érzi vagy én felejtettem el játszani?Sokat agyaltam idei részen hogy megnézzem e végül haver rábeszélt neki több ideje van kifarmol minden sbt minden objectet.De már ígyis csak a kedvem megy el mozgás kicsit jobb lett de a gameplay az valami botrány.Kikapcsoltam minden grafikai elemet(ezis vicc kategória hogy 1 évig fejlesztik ami újdonság azt kapcsold ki nehogy laggoljon)ígyis egyik pillanatról a másikra olyan csúszás lesz hogy nemlátom mi történik.18as pingel.Nagyon kezdem elengedni a történetet
Mgplayz89
-
Zyelor
aktív tag
válasz TrueGooner #953 üzenetére
Persze, nyilván nem kell. De ha elindulna valami valós fejlesztés, az nem lenne rossz. Tavaly amikor szakítottak a FIFA-val beharangozták, hogy mekkora változtatások lesznek, amik eddig nem lehettek a FIFA miatt... Ahhoz képest kb. semmi releváns változás nincs. Egy képen így tudnám összefoglalni az egészet:
És ez baromi bosszantó, tekintve, hogy már a FIFA 23 esetén is hasonló volt a helyzet.
#954 Woody: És akkor arról nem is beszélve, hogy nem elég, hogy az Ultimate Team nem Casual friendly, még egy csomó időhúzó dolog ugyanúgy megmaradt benne, mint tavaly, ami szintén nem kedvez a relatíve kevés játékidővel rendelkezőknek. Pl. miért nem lehet az összes pakkot egyszerre kinyitni? A duplikált lapoknak miért nincs valami értelmesebb kezelési módja? Pl. ha szét lehetne zúzni őket valami dust-tá, amiből aztán lehetne tetszőleges kártyát craftolni... Persze, mert ez nem érdeke az EA-nek, hiszen ilyen crafting rendszer nélkül több a fifa pointokból származó bevétel. A duplikált lapokat miért nem lehet egyből beirányítani egy SBC-be? Miért kell ezeket külön felirogatni/lescreenshotolni, hogy aztán egyesével kikeresgélje őket az ember, és betegye egy SBC-be.
Nekem nagyon szomorú, hogy a FIFA már kb. nem szól másról, csak erről az Ultimate Team-ről, amit ha nem játszik folyamatosan az ember, akkor folyamatos lemaradásban van. Ezt akár be is lehet hozni, az egész csak pénztárca kérdése, ami számomra ugyancsak visszás egy kompetitívnek szánt játék esetében. Maga az Ultimate Team koncepciója kiváló lenne, ha nem támasztana a játékosok elé kegyetlen idő, vagy pénzbeli követelményeket. Az az igazság, hogy heti 10-15 meccsel nem lehet kompetitívnek lenni ebben a játékmódban, és ez a casual/hobbi játékosoknak szerintem full szar, tekintve, hogy a többi játékmód az Ultimate Team mellett fullosan kuka. De tényleg, mondjuk szívesen nyomnék VOLTA meccseket, de az teljesen offos, mert nem lehet online mások ellen tolni a saját csapatommal, de még olyan barátokkal se akik szintén megvették ezt a csodás játékot. És ugyanez igaz a "funabb" játékmódokra: "Mystery ball, survival, stb." - ha ezekkel akarod csapatni online, akkor játssz az ultimate team-mel. Ja, hogy ahhoz kéne egy csapat is? Hát akkor építs egyet... Azt köszi.
-
Woodslave
félisten
válasz TrueGooner #557 üzenetére
Láttam videón eleget. annak leszuresere hogy a játékosok "úsznak" a pálya felett elég volt. Szigma mester pontosabban fogalmazta meg. Pont olyannak tűnik
Persze nem fogunk összeveszni bármely kritika jogos lehet de a kinézet stb pont nem
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Szigma70
addikt
Én az ajánlásodra adtam neki még1 esélyt. 1 órát tartott törléssel együtt.
A foci részével nem lenne gond, de a játékosok korcsolya nélkül siklanak a füvön. Jahh nem is, a fű felett. Olyan érzés, mint valami 10 évvel ezelötti valami. Semmi kapcsolat a talajjal, és ez iszonyat illúző romboló.
Az egyész kinézet fura, hiába van egész jó fizika, ha a látvánnyal ez nincs összhangban.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
bangbading
csendes újonc
Számomra pedig az efootball az élvezhetetlen kategória, pedig az FC24-et is kizárólag offline és karrier módban játszom.
Mégis milliószor jobban élvezem mint a "rivális" társaság hasonló játékát.
De, én is csak leírtam a véleményem -
Woodslave
félisten
válasz TrueGooner #551 üzenetére
Ahogy a játékosok a labdához és a talajhoz viszonyulnak, az hihetetlenül gagyi. Na ne. Szerintem egy e-fuball fan bármit felhozhat a fifával szemben de ezt pont nem. Megmondom őszintén egyik "újjal" se játszottam, de amit láttam eddig az e-futballból meg anno amennyit játszottam vele, nekem pont ez a bajom vele, hogy a játékosoknak köze nincs a pitchhez mintha a leggagyibb greenbox lenne a reggeli időjárás jelentésnél.
Én elhiszem hogy a játékmentes taktikusabb, focibb stb. De pont ezt
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz TrueGooner #546 üzenetére
hát nem tudom... egyelőre csak SB-ket játszottam, hogy gyűjtsem a coint meg az XP-ket.
Nem tűnik elsőre vészesnek. Kellemesen lassú
A kapusok továbbra is teljesen esetlegesek, sok mást még nem tudok mondani, mert csak 4 meccsre volt reggel idő.
A pontokból ellőttem az 5db promó pakkot, azokból jött egy IF, így most van 10k coin, kezdetnek ez nem rossz. -
Nandinagy
addikt
A fifás topicból gyakran járnak át az efoci topic-ba szidni az efocit?
-
Woodslave
félisten
azért mondjál valamit
-
gab.gergely
tag
válasz TrueGooner #270 üzenetére
Bocs, ahhoz én már öreg vagyok. Youtuberek nem opció?
-
miro.
senior tag
válasz TrueGooner #216 üzenetére
Nem erti,hogy a ferfi meg noi labdarugas nem ugyanaz a szakkor.
O a ferfin belul peldalozik a korszakokkal.
Nem fogja fel,hogy olyan mintha a kezilabdasokat vagy az nbat akarnak a focistakkal vegyiteni,mert kb ennyi koze van a noi illetve a ferfi labdarugasnak egymashoz,meg hogy mindkettot labdaval jatszak.
Viszont ugyesen kijatsza a nogyulolo kartyat.
Kivancsi lennek,hogy a nok hany szazaleka erzi azt,hogy ettol egyenlobb lesz.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
bubuska10
senior tag
válasz TrueGooner #187 üzenetére
És ők az EA FC-ben se Catalonia FC-ként fognak szerepelni, ellentétben pl. a Roma FC-vel. Tottit betehették volna legalább, de úgy látszik sose lehet majd vele játszani... :'(
-
törölt tag
válasz TrueGooner #55 üzenetére
Úgy voltak vele, hogy "eddig sem volt közünk az igazi focihoz, ez már nem oszt nem szoroz".
Nem tudom mi volt az EA gondolatmenete, de felhasználói oldalról ez lenne az egészséges felfogás, amennyiben egész eddig nem volt baj, hogy halott és elő focisták játszanak együtt, miközben a padról az 50 éves Zidane magyaráz a 28 éves önmagának (shapeshifter dolgot direkt fel se hozom, van elég lehetetlen példa anélkül is).
Mert még ha csak sörmeccseken is, de ehhez képest az is többször történt meg a valóságban, hogy nők és férfiak fociztak egy pályán...
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz TrueGooner #59 üzenetére
Nem, ezen nincs mit magyarázni. Off vége.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz TrueGooner #57 üzenetére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz TrueGooner #55 üzenetére
Pedig lassan itt is ez lesz. Az úszásban, illetve súlyemelésben már voltak hasonló megmozdulások.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz TrueGooner #4 üzenetére
Milyen jutalmat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- MageGee MK-Star61 Mini 60% Mechanical Keyboard
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest