Új hozzászólás Aktív témák

• Ratrak

tag

Nagyon jó olvasni az élménybeszámolókat, veletek hüledezek :Y , meg röhögök :)) szuper a hangulat - és valahol ez talán a legfontosabb lényege az egésznek számomra. :C
    Szóval csak így tovább, mármint a beszámolókat, a töréseket próbáljátok meg elkerülni...

...nem úgy, mint én.
    Ma reggel meló előtt, gondoltam, haladok kicsit előre...

Ugye ott hagytam abba, hogy "nagyszerviz" után jó a kocsi, csak váltó/kuplung sárga, de semmi komoly, csak vigyázni kell az autóra.
    Na. Nemtom megvan-e a feeling, amikor görcsös vagy, ezért mindent mocskosul túlfékezel, aztán ezen felb.szod az agyad, és elkezded kicsit (de tényleg csak kicsit!) jobban nyomni neki, és persze mindig pont ott, ahol nem kellett volna.... :D Hát, kb. így jártam ma.

S10: lehet, hogy majd megnézem, itt az elején időmérő pontonként hagytam vagy 10 másodpercet a pályán, de legalább volt pár kocc is, amikor épp az a sebességem is éppen ott pont túl sok volt, amit egy reumás csiga rükvercben képes összehozni... Mindegy. Nagy puff azért nem volt legalább.

S11: "A hosszú". Keresd a hibát a képen:
    A szakasz részei már ismerősek voltak, de a nyavajások kicsit itt-ott másfele vezetik az utat, és amikor már jött a hosszú gyors aszfaltos rész a híddal, persze, hogy memóriából mentem (volna) tovább egyenesen, amikor kanyarodni kellett volna... :Y <- Ez az emoji TÖKÉLETESEN fedi a reakciómat, amikor konstatáltam, hogy amerre zúzok épp ezerrel, az le van zárva.... :DDD
    Tanulság: ne memóriából menj, figyelj az itinerre, az információ elmondta szépen, hogy mi a teendő... ("nyomja meg a piros gombot és nyugodjék békében")

Hát, ez sem volt életem menete, Gomeztől, akivel ugye normál esetben eléggé hasonlókat megyünk, itt kaptam majd' egy percet, ami másodpercben mérve már gombócból is rengeteg :))

S12: Itt valami hiba csúszott a mátrixba. Rögtön a pálya elején, amikor túlvagy a "flikk-flakkon", jön egy hosszabb gyors szakasz, valami nem túl durva jobb4-el asszem. Ahol is totál váratlanul a kigyorsításon úgy elment az autó hátulja, hogy keresztbe csúszva imádkoztam az életemért.... A képen látszanak a nyomok amiket a hátsó kerekek húztak...

...meg látszik az is, amitől aztán minden szép pirosas-narancs lett a szervízben....
    Ennyit a váltó-kuplungcseréről :W

Ami a fura, hogy előtte sem és utána sem éreztem, hogy ennyire rossz lenne az autó tapadása, nem tudom, mi volt ebben a kanyarban, rengetegszer bevettem már, ez a "kedvenc stage"-em eleje, ami máshol is szerepel, mentem itt már sokat...

Hát, ezek vannak egyelőre. Sebnyalogatás, és folyt. köv.

if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!

Új hozzászólás Aktív témák