Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
4k 120Hz videófelvétel?
A 90'es évekig a piacok próbálták az adott téma rajongóit kielégíteni, ami nekik elég jó volt, az az átlag usernek is tetszett. Most szét van minden optimalizálva, és a mindenki csak a középső 80%-ot próbálja lefölözni, ahol kis erőfeszítéssel nagy hasznot lehet csinálni. A mobiloknál ez a melós zombi, aki 2 órán keresztül a bkv-n fruit ninjázik, neki az a jó, ha nagy, úgyis van két szabad keze.
Csak amíg, ha valakinek nem kell egy buflák suv, addig vehet porschét, a telefonoknál nem sok opció van. -
mhydas99
aktív tag
Az europaiak foleg azert vesznek nagyobb telwfonokat mert:
1. Azokban a legjobb a kamera is.
2. Szinte mindenkinek az uzemido a legnagyobb gondja a mai telefonoknal (,nekem is tobbek kozt).
3. Fiatalabbaknak foleg nagyobb meretuek a telefonjaik (mar azt szoktak meg)
Persze ez csak az en velemenyem. Nekem a 6.5 col a max ameddig elmegyek (csakis hajlitott kijelzovel, alatta meg sikkal) Annal nagyobbak mar nem kenyelmesek nekem, pedig egy kezzel ramarkolok egy kosarlabdara is... -
prolad
addikt
1. A hajlítható telefonok alapból kicsik.
2. A hajlítható telefonoknál az emberek hajlandóak megfizetni a prémiumot, még a kis telefonoknál mindig háborog egy jelentős réteg, miért drága (mint az autóknál, ha kicsi akkor legyen olcsó alapon), ha ugyanazt nagyobb házba csomagolod, nagyobb profittal el fog menni.
3.Hajlitható mobilokból így 5 év után is szűk a kínálat, főleg ha a nemzetközi elérhetőséget is beleveszed, akár Fold, akár Flip vonalon van kb 3 alternatíva. Ez lehet 3-mal több mint a kis mobiloknál (nyilván kinek mi a kicsi), de semmiképp se bőséges. -
-
elfelejtette
veterán
Hát abban a pár százalékban a Samsung S21/22/23, az Apple iPhone 13/14/15(Pro), a Xiaomi 12(X/S)/13/14, a Zenfone 8/9/10, meg az Xperia 10 III(Lite)/IV/V volt benne, ezekből az első két (három) széria biztosan jól ment, a Xiaomi/Asus/Sony meg úgy-ahogy. És az a gond, hogy ezekből csak a Sony nevezhető esetleg olcsónak...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
opr
nagyúr
Nem kell itt behozni, fentebb kifejtettem konkretan ezt is, meg azt is, hogy ennek ellenere miert koncentralok a videora.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Pontosan. Tehat nagy kijelzos, hagyomanyos telefonnak. Amikor ezt leirtam, oszinten nem jutott eszembe, hogy ebbe bele lesz kotve. Nyilvan nem iphone minit vagy xperia 5-ot ertek "nagy kijelzos, hagyomanyos telefon" alatt.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest