-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
válasz huhogo53 #10349 üzenetére
Ráadásul el sem merem mondani, hogy vagy 3 órát szarakodtam vele, mert ugye volt észben az elem csere, ki is cseréltem,(mint kiderült egy másik rossz párra) de arra már gondolni sem mertem, hogy a második pár elem is rossz lenne! Ezért csesztem szét az agyam ennyi ideig, mire gondoltam egyett, és kíváncsiságból rámértem a telepre. Akkor döbbentem meg, hogy a pár napja vásárolt 4db os Energizer ből 2 full kuka, a másik 2 volt jó.....azt hittem felrobbanok. Mindegy no, most nekikezdek majd az ajánlott beállításoknak, hátha azzal nem cseszem szét az agyam😃
Mondjuk azért az engem kicsit már dühít, hogy mostanában vettem már pár műszaki cikket, robotporszívó, erősítő, különféle okosító cuccot, klímákat, ezt a dune t....stb, mind itthonról, magyar kereskedésből, de hogy egy kib....tt teljes magyarnyelvű leírást nem adnak már sehol, azért az nem semmi. Kapsz egy fantasztikus beüzemelésit, hová dugd a konnektorba, ja, meg azt is elmondják benne, hová kell az elemeket behelyezni......köszi nagy segítség.
Komolyan mondom, ha nem lennének ezek a fórumok, mint ez is, és itt a sok segítőkész emberke, felrakhattam volna már minden cuccomat "kútágas nehezéknek", mert kis túlzással annyit érnének."Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest