Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz Csabroncka #5591 üzenetére

Köszönöm, igen azt láttam, megmondom őszintén annyira nem szeretnék belemenni, a KODI nekem kicsit kínai, most ezért az egy dologért nem állnék neki, akkor marad a PS4.

Viszont a jukebox használatáról lenne még 3 kérdésem így, hogy már használatban van a lejátszó (nem feltétlen hozzád):

1. Hol tudom módosítani a borító és háttérképet, amit gyárilag a filmhez rendel? A vinyón sem találtam, hogy akár manuálisan felülírjam a képet, a jukebox-ban meg nem lehet válogatni.
    2. Hogy tudok eltávolítani egy filmet a listából? Mert tegnap letöröltem egy sorozatot a vinyóról, ami hozzá volt adva, és a Jukebox-ból nem tűnt el, csak annyi történt, hogy nem játssza le (Kiírja, hogy a film nem elérhető). Végül nagyon körülményesen (utólag) ki tudtam szedni, de azért biztos van egy egyszerűbb metódus...
    3. Sorozatoknál megjeleníti az összes évadát és részét a sorozatnak, azt is, ami nincs meg, pontosan úgy, mint azt a 2. pontban leírtam (nem elérhető a film). Be lehet valahogy állítani, hogy csak azok jelenjenek meg, amik rajta is vannak a vinyón, vagy esetleg később el lehet távolítani a fölös évadokat a jukeboxból?

Szerk.:
    Még egy dolog: láttam téma volt a távirányító. Nekem nem az a dupla volt hozzá, hanem a sima, de ez elég ótvar. Különösebben nem érdekel, mert évek óta Harmony-zom, így csak az első 1 órában használtam a gyári távot, ma már a dobozban pihen, de ennyi idő alatt is képes volt kiborítani. Úgy kell nyomni, mint a vadállat...elsőre azt hittem, hogy ennyire szar az infravevője a készüléknek, hogy nem veszi be rendesen, de kb. fél óra után rájöttem, hogy rá kell feküdni a gombra, hogy érzékelje. Nem tudom milyen vadállatoknak tervezték ezt, én nem vagyok ehhez hozzászokva. :D

Összességében mindenféle kisebb anomáliától eltekintve a pár órás használat alapján meg vagyok elégedve a lejátszóval.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák