- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch
- Azonnali játékos kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimista
aktív tag
válasz marciart11 #7908 üzenetére
Ha megvenném a Syma FPV kit-et, a kamera helyett valahogy be tudnám lőni, hogy a YI-ről jöjjön a kép AV out kábellel?
[ Szerkesztve ]
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Jackal2
senior tag
válasz marciart11 #7908 üzenetére
Látjátok, ezt mondtam, itt van Marciart, aki első kézből meg tud erősíteni. Szóval aki megveszi a Cheerson CX-20-at, ő csak azt látja, hogy 63.000-be kerül, ehhez képest a végösszeg meg 130.000, nem mindegy. Viszont a Naza-s Cheersonod szépen repül, szerintem kb. szebben mint bármi ebben a kategóriában, az ugye még 30.000.
És akkor úgy jársz mint én szombaton, hogy béna vagy, felakad a fára és alulról nézel 130.000 forintot
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest