-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz mrrr74 #28126 üzenetére
Nem. Nem is erőltettem a keresését azóta, kint van valahol a mezőn/csatornában. Egyik sem jó opció, zárt telkek, nincs is kedvem felkutatni mindet, mert (ahogy elnéztem mapson) a hatótáv, mire kiér a táv sugarából, bőven "b@cott' nagy területet jelent. Inkább megrendeltem egy V2hőz alkatrészeket, már csak a vezérlő+pdb+gps+gps tracker hiányzik (ja és az über akksik (na az drága móka lesz) ). Váz Motor ESC Runcam 2 mind itt van, vázat összeraktam, motorokat felpakoltam lazán, és nézegetem, hogy mégis mit merre vezessek, hova tegyek, hoyg tuti legyen. PL az ESC-ket hova tegyem, hogy lehető legkevesebb zajt kavarják a gépbe, plusz milyen kondit és hova forrasszak majd zavarszűréshez (elvileg szűrtek a PDB kimenetek, de azért jó lenne biztosra menni), és mindez még védve is legyen a várható nagyenergiájú ütközésekkor.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Path of Exile 2
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Politika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest