Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazs_
senior tag
válasz
Kareszovics #3596 üzenetére
Verify Integrity Cache-re menj. (Steamen belül játékra jobb gomb, tulajdonságok, helyi fileok)
-
Balazs_
senior tag
válasz
TazLeacher #3595 üzenetére
Nem gond, sokszor nem fogalmazok tisztán.
1.Szóval van amit belinkeltél Te. Azt bemésolod a telepítési könyvtárba. Miután bemásoltad a launcherben ki kell tudnod választani, hogy Hungarian.
2. Az utolsó 3 DLC kivételével mindben van magyar tartalom. Azokhoz nem kell nyúlnod.
3. Van egy oldal amit én linkeltem, onnan le tudod szedni a 3 utolsó DLC fordítását. (Csak regisztráció után enged letölteni!) .dazip fájlok fognak letöltődni. Elindítod a DAUpdatert belerakod mind a hármat. Nem fog soká tartani. Viszont a Dokumentumok/Bioware/Addins-be rakja, azokat átmásolod a telepítési hely/AddInsbe és azok is magyarok lesznek.Ami kimaradt: Frissíts az 1.05-re. (90MB) Inkább ezek a lépések előtt.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Kareszovics #3596 üzenetére
Most eléggé haldoklik a Steam, lehet amiatt is van.
-
Kareszovics
addikt
Miért van az, hogy az Ultimate-ben (Steames) harc közben crash-el a játék. Baromi idegesítő.
Alig toltam 5 percet az Awakening-be és a második csatától már kiakadt a cucc. -
Balazs_
senior tag
válasz
TazLeacher #3593 üzenetére
Igen.
-
Balazs_
senior tag
válasz
TazLeacher #3591 üzenetére
Nos, úgy ahogy sikerült. Ahogy láttam az utolsó 3 DLC-t kivéve mind tartalmazza az addigi összes nyelvet. A Witch Hunt meg a másik 2 DLC-t símán lemagyarítottam, DAUpdater.exe-be berakod a dazip-eket, viszont a dokumentumok/Bioware/AddIns-ben jönnek létre, azt simán bemásolod a telepítési mappa/AddIns-be, azok teljesen jók lesznek. (Kivéve az achievementek, legalábbis nekem azt angolul írja, valahogy juttatok fel képet ide.)
No az alapjáték meg Awakening az már húzósabb, az Awakeninghez most találtam, de még nem próbáltam.
A Modules és Packages könyvtárba kell matatni.(Alapjátékhoz)
Nekem olyan fájljaim vannak, hogy singleplayer_hu-hu.tlk, meg egy singleplayer_hu-hu_f.tlk. Ezeket bemásolva (Dragon Age Origins Ultimate Edition\modules\single player\data\talktables) már felismeri a játék a launcherben, hogy magyarul szeretnék játszani, de a nem minden lesz magyar. Ahhoz, hogy teljesen magyar legyen a Packages-be kell rakni
(Dragon Age Origins Ultimate Edition\packages\core\data\talktables)
ugyanilyen nevű fájlokat, de azok kisebbek.Most néztem meg a letöltést amit linkeltél, ha azt a /Dragon Age Ultimate Edition/-be bemásolod (szóval nem a dokumentumokba), akkor elvileg működnie kell. A DLC viszont nem lesz magyar, az hiányos.
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Végre megszereztem a karácsonyi leárazások révén a Dragon Age Ultimate Editiont, s mivel ez csak angolul jelent meg, honnan tudok magyar fájlokat szerezni? Alaphoz még van, de az alap DLC-khez nincs.
Szerk.: Most látom, hogy hiányzó DLCknek vannak fordításaik, s a hivatalos fordítások is benne vannak. Hogy varázsolhatom elő a magyar nyelvet? -
3.Aragorn
addikt
válasz
Neotica #3585 üzenetére
Úgy látom, magyar verzióval játszol. Ezért a sok (számomra) idegenül csengő kifejezés.
Lehet, lesz benne egy kis spoiler:
Nálam a kutya a legritkább esetben játszik. Tanknak gyönge, másra nem jó, nem lehet teleaggatni felszereléssel és egy idő után nem kap új skilleket sem. Csak 1-1-szer viszem be a pályákra, hogy elküldjem tárgyakat keresni.
Leilana: hogy érted azt, h magasabb szintre fejlesztetted? A csapattagok párhuzamosan lépik a szinteket... Egyébként ő nálam "must have" karakter: arrow os slaying, + ranger fejlesztés -> lényidézés. Az idézett lény fölér egy marabival. Csak arra kell figyelni, hogy Leliana életben maradjon.
Stant Lotheringben tudod fölszedni, ha kiszabadítod a ketrecből. Ha bármelyik főküldetés szálat befejezed, Lotheringet leveszik a térképről (kis halálfej lesz helyette, mert a darkspawn horda feldúlta) , és oda nem tudsz visszamenni többé. Pedig Stan jó tank. Shale még durvább. -
Neotica
csendes tag
Mágussal indultam, és a saját hősömből jobb mágiahasználót csináltam már most, mint anno Morrigenből. A Szent Hamvak urnája küldetésen kb átgyalogoltam, anno meg órákig görcsöltem rajta, mikor sokan támadtak.
Nálam a mabari a tank, Alistert azért hagytam partiban, mert nagy hasznát lehet venni a játékban, és nem utolsó sorban jól lehet szívatni. Zevrant most nem öltem meg, hanem megtartottam házi talpnyalónak, de harcba ritkán viszem, mert Leilanat már magasabb szintre fejlesztettem (így megvan a rugó is a partiban). Oghren és Wynne még nincs a csapatban, bár annyira nem kedvelem az öreglányt... Viszont Stent sehol sem találtamA varázshasználó meg ugye a hősöm, innentől kezdve teljes a csapat Morrigan nélkül is, ezért mehetett a levesbe. Már csak azt nem tudom, hogy azt a gólemet hogy lehet a csapatba beépíteni. Tippek? Kis segítség jól jönne
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Látom szépen felhoztátok a topikot.
A Skyrimet majdnem totálban kivégeztem, az új karakter indítása előtt illene letudni a DLC-ket a meglevő DA karakteremmel.
Meg félek, hogy megcsömörlök a Skyrimtól, kell egy kicsit pihentetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- DOOM - The Dark Ages
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged