Új hozzászólás Aktív témák
-
flamich76
tag
Szóval végül csak kilyukadtunk oda, hogy valójában neked sincs szükséged a type-c miatt kitárulkozó lehetőségekre, mert valójában nem használod ki, de el tudod képzelni hogy mennyire sokan lennének boldogtalanok, ha ez a lehetőség nem lenne.
Hát ez nagyon gyönyörű.Az felmerült már benned, hogy esetleg próbálj úgy olvasni, hogy ne azt lásd leírva amit szeretnél ott látni, hanem azt, ami oda van írva?
-
strogov
senior tag
Ezekből melyik igényel ssd támogatást? Nekem is van HA, én is dolgozom RDP, SSH, devops, de soha nem kellett a telefonomba ezek miatt pendrive. Egy S22-nek csináltam laptop dokkolót, de valamiért soha nem jutott eszembe, hogy ssh miatt ssd-t tegyek a telefonba.
[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
Így érthetőek az igényeid, de kb beletartozol a hardcore felhasználók népes 2% -ba. A Maradék 98% meg casual aki semmi ilyet nem használ, szóval nekik teljesen mind1 hogy milyen csati van a telefonjuk alján. De részemről én zárom a gondolatmenetet.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
strogov
senior tag
Tök mindegy mekkora a kínálat. 10 éve sem volt horror összeg. Ha nagyon hiányozna akkor vennék egy lightning->type-c átalakítót 200 forintért, és rátenném. De nem kellett soha. Most meg van icloud. A pendrive-ot már évek óta nem használtam ipad-ben. Teljesen fölösleges egy gyors wifi és korlátlan mobilnet mellé egy pendrive. Mint írtam nagyon niche az a felhasználás ahol kábel kell.
-
aktív tag
Bizony, pont a napokban volt újfent téma az iPhone topikban az SSD csatlakoztatási lehetőség, tehát nem először került szóba, mint életszerű igény. Hasonlóan merült fel már igény a 15 Pro gyártmányok esetén rendelkezésre álló, nagyobb sebességű adatmozgatás vezetékes elérésére is, azaz ezek valós igények a felhasználók egy részét illetően.