Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz dragon1993 #75 üzenetére
Ezt így értem, de ha választ írsz egy hozzászólásra (ezt tetted), akkor az ember józan ésszel azt látja, hogy ez egy válasz hozzászólás a részedről, van címzettje és egy konkrét írásra reagálsz benne.
Utólag mondhatod, hogy ez en bloc a topiknak szánt írás, csak nem igazán derül ki abból ez a szándékod, hogy választ írsz a fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz dragon1993 #63 üzenetére
Segíts, kérlek.
.Szaki. kérdésének melyik része tartalmaz Lightning-inádatot?
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz hegedus001 #67 üzenetére
Függ a felhasználói szokásoktól is. Lehet egy-egy széria gyengébb, az elmúlt évek során alig pár olyan esetet olvastam, hogy hamar tönkrement valakinél az Apple vezeték.
Nálam a 6s vezetéke, amit Anyukámnak adtam, most, 6 év használatot követően lehelte ki a lelkét, igaz, vigyáztunk is rá. Helyébe lép a 8Plus mellé csomagolt vezeték. Szerintem az is bírni fogja.
Az iPhone 15 mellé kapott type C vezetékem még érintetlen, mert volt itthon más miatt egy ALZA-s kábel és inkább azt használom. A várakozások szerint az új fajta, szövet borítást kapott Apple vezetékek az eddigieknél is jobban fogják bírni. -
aktív tag
válasz Fancy-boy #33 üzenetére
Nem bizony, egy ideig még kínálhat menekülő utat az iPhone 11 (a topikjában pont pár hete beszéltünk erről, hogy ki és mire tervez váltani, pont az OLED miatt, ami ugye nem mindenkinek megfelelő megoldás). Kicsit frissebb hardver mellett marad a SE, ami most fut, utána viszont nem lesz alternatíva.
-
aktív tag
Bizony, pont a napokban volt újfent téma az iPhone topikban az SSD csatlakoztatási lehetőség, tehát nem először került szóba, mint életszerű igény. Hasonlóan merült fel már igény a 15 Pro gyártmányok esetén rendelkezésre álló, nagyobb sebességű adatmozgatás vezetékes elérésére is, azaz ezek valós igények a felhasználók egy részét illetően.
-
aktív tag
Kíváncsi leszek rá. Picit sajnálom, hogy nem az iPhone 13 mini házába költözik, de ez van.