Új hozzászólás Aktív témák
-
strogov
senior tag
válasz janeszgol #47 üzenetére
"Sem téged, sem lolat nem zavarja az"
Így ahogy írod. Legkevésbé sem zavar. Nem nézek reklámot. Valamiért nem vonz ez a tevékenység. ProRes sem érdekel. Nem adok annyit telefonért amennyibe egy prores kerül. Ki se használnám, mert nekem kb. iphone 4 óta teljesen megfelel amit fényképez a cucc. Aki fotós a családban annak van dedikált eszköze.
Külső háttértárat IOS 13 óta támogatnak az apple mobil eszközök. Semmi köze az i15-höz.
-
lolal
senior tag
A support hosszával eggytértek, de egy cég 2-3 évre vesz telót egy átlag jóska szintén kb 3. Addig az i14 is támogatva lesz akkor mi az előny a "nyócév" supportnak. Értem hosszabb távon is usuable egyetértek de a fent említett példákon okulván szerintem egy SE esetében ez pont nem releváns.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
lolal
senior tag
Mivel ad neked többet a type -C egy iPhone és nem droid esetében ? Szerintem az EU fanszőrtépgetésén kívül semmiben. Gyakorlati haszna max a töltés végett van ha "haver" hozott töltőt te nem és kell a type-C.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.