Hirdetés
- Steam topic
- Gran Turismo
- PlayStation 5
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Last Epoch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- World of Tanks - MMO
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Tolj egy végigjátszást NM fokozaton, ez sebzésre & minden másra is uaz mint az UNM csak itt meg lehet halni/checkpointtól újra kezdeni.
Kell ám az a glorykill féle pár HP.., ezen a fokozaton eleve runa nélkül egyet dobnak (kvázi ha sokallod nem használod a rúnát és cső) és 5hp-t tol vissza (mondjuk ha nagyon alacsony a hp akkor hajlamosak többet, skálázódik de még nem figyeltem meg hp függvényében hogyan), arról nem beszélve hogyha durvább helyzetben szánod rá magad hogy a "tántorgóra" rátolj egy gloryt mert kevés a hp-d, akkor simán benyelhetsz a végrehajtása közben egy Impek féle tűzlabdát és kalap kabát, respawn.Btw.., tegnap elmentem az ArgentFacilityig UNM-on, a nehézségi szint leírása alapján menti a pályákat ill. a runa trialos failek nem számítanak de meghalni azt nem szabad.., oké, késő volt már, fekvés, betölt az ArgentF, lemegy a duma, quit to menü.., quit.
Még vártam kicsit hogy Steam felhőbe feltolja az állást és borultam.Na.., 10perce néztem, ofc nem mentette el az UNM féle ArgentF állást, nem tudom onnan folytatni, kvázi mintha meghaltam volna, kezdhetem majd előről..
Ez így normális vagy valami bug?
Durva lenne ha végig kéne ülni ~6-7 órát az UNM végigjátszás kedvéért..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Biliárd és snooker topik
- Padavan firmware
- Nyomtató topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Opel topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest