- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
Vicces, pont a compose-hoz készítettem az .yml fájlt, benne az összes arr szolgáltatással, közös arr subnettel. Ekkor figyeltem fel a fenti dolgokra.
Volume-os problémát már olvastam máshol is, de úgy néz ki megvan miért keletkeznek ezek a fantom volume-ok. Ha jól értem lehetséges, hogy egyes image-ekben vannak olyan volume-ok megadva, amit a konténer létrehozásakor nem konfigurálok/nem használok fel és ezeknek generál compose során fantom volume-ot. Azt írja, hogy a docker image inspect {imageid or name:tag} --format {{.Config.Volumes}} paranccsal lekérdezhetőek image-enként az image-ben definiált volume-ok. Mondjuk ettől még zavaróak és az általam talált meg csak a Portainer-hez tartozhatott, mert csak az futott amikor törölni próbáltam (holott az csak 1 db portainer_data volume-ot hoz létre "elméletben".
Subnetes dolgot azért nem értem, mert volt kb. 20 konténerem, ami futott, az max. 20 subnet. Persze előtte volt több próbálkozásom, de akkor ezek szerint ami törölve lett azt továbbra is lefoglalja és nem szabadítja ismét fel újra felhasználhatónak? Jó volna tudni, hogy ezek a dolgok hol vannak definiálva, hátha szabályozható egy konfig fájlban.
Egyébként olvastam egy ilyet is, hogy a docker system prune -a --volumes parancs minden felesleges dolgot töröl, csak arra kell figyelni, hogy az éppen nem futó image-eket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest