Hirdetés
-
GAMEPOD
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtaWrc
aktív tag
Sziasztok
Valaki tud nekem segíteni ?
Csak ez az egy játék élvezhetetlenül le szaggat, jellemzően, olyan helyeken ahol kéziféket kéne használni, illetve a betöltések elején, és a hosszabb pályákon olyan 2-3 -szor.
Már mindent állítottam, de semmi nem segített.
A konfig 3600x proci, 32gb ram, 5700x videókártya, Msi 570 deszka, és jogtiszta minden.
Játék közben 80-100 fölötti fps, egyszer csak leesik 20fps alá.
Thrumaster kormány, Fanatech pedál, TH8A sebváltó, illetve ugyan ilyen használva kéziféknek.Köszönöm
-
AtaWrc
aktív tag
Hali
Ti már be tudtok lépni a Dirt.2 szerverébe?
Engem nem enged be -
AtaWrc
aktív tag
Sziasztok
Ha lehet, én is csatlakoznék a klubhoz, mindig szükség van egy hátvédre..... -
AtaWrc
aktív tag
Sziasztok
Az esős pályákon kéne nekem segítség. Mit és hogyan állítsak be, hogy lássak az esőben? Egyszerűen nem láttok ki az ablakon. Ott úgy közlekedek mint egy béna kacsa
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest