-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
válasz 4Grider #33550 üzenetére
Estét!
Hát a következő az állás.
Asus ac56u: (lelövöm a poént, régi bútordarab ez a router itthon, de szeretem, most még jobban)3g/4g beállításoknál amit ki kellett tölteni:
usb mód: bekapcsolni
(ekkor mivel a korábbi beállítások nem voltak megfelelőek, a net elmént, ebből arra jutottam, hogy a router ilyenkor megszakítja az kábeles netet és kizárólag usb-ről húzná a netet, de ez tűnik a helyes működésnek)APN szolgáltatás: internet -re állítani
(jelzem más nem is volt)Betárcsázási szám: *99***1#
(ez lett a helyes formula)Hitelesítés: PAP
(az ima bevált)Pin kód: a sim pinje került ide
Alkalmazás gombra izgulni és MŰKÖDNI LÁTSZIK.
Tehát az ASUS AC56u és a zte833v digi barátok lettek.[ Szerkesztve ]
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Masooo
aktív tag
válasz 4Grider #33538 üzenetére
No elérkezett az idő a tesztre.
A zte verziója mf833v
A win10el elég hamar barátok lettek pár dolgot kellett hangolni csak mikor a laptoppal próbálgattam.
Viszont az asus ac56u routere is befogadta, usb2be tettem, majd beléptem a routerbe, irány a 3g/4g oldal. az internet és a 99es behívó beállításra került. Volt ott egy felhasználónév rész, első körben oda nem írtam semmit ahogy a jelszó részre sem, nem is ment. Aztán a felhasználónevet mivel azt tudom beírtam és a jelszó a sim pin-je lett, nem ment. a jelszót amúgy külön nem tudom és a papírokon sem leltem meg. Szóval nem megy a net így. A kérdés, hogy kell megadni ezen adatokat itt, vagy amúgy üresen kell hagyni? Ha üresen, akkor merre tovább?köszönöm!
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Masooo
aktív tag
válasz martonl #33539 üzenetére
Igen, ez volt az alap elképzelésem, nem is terveztem külön digi sticket csak egy sima 30gb simet, de nem volt időm elmenni intézni, megkértem rá rokont, ő meg ilyet intézett. Persze lehet hogy a sim stcikből ki és telóba és és probléma megoldva, DE NEM TUDOM. kiderül
-
Masooo
aktív tag
válasz 4Grider #33536 üzenetére
Akkor a hétvégén megpróbálom itt összerakni és csak akkor rendelek vagy ilyen vagy olyan routert, ha biztosan megy. Amúgy hogy képzeljem el a folyamatot? Stick az usb-be. Hogyan tovább? Kell állítani valamit vagy bedug, indul?
-
Masooo
aktív tag
válasz Masato #33534 üzenetére
Szia
Hát a helyzet az, hogy az ac56u a jelenlegi routerem. Arra gondoltam, hogy ezt elviszem a másik házhoz, ahol viszont semmi net nincs. Ott a digi stick működik de igazából 1-3 napra kell csak hetente, mikor hogy vagyok ott. Én pedig ide ahol többet vagyok vennek egy frissebb routert a jövőre gondolva wifi6-al és legalább akkora tudással mint az 56u. Viszont ehhez jó lenne tudni, menne e mókolás nélkül a digi és az ac56u, mert ha nem akkor viszont egy olcsó asus ac57 v3 lesz a kiválasztott oda és az 56u marad itt.
-
Masooo
aktív tag
Sziasztok.
Esetleg rendelkeztek megbízható infóval arról, hogy a digi stick együtt tud e dolgozni különösebb mókolgatás nélkül egy ac56u routerrel? Használja ezt a kombót valaki?
köszönöm!Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Masooo
aktív tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy a digi féle sim milyen készülékbe helyezhető be, ha a cél az lenne, hogy azon a helyen legyen wifi.
Stick és router? Csak digis alkalmas erre vagy bármely a piacon beszerezhető típus?
A cél az lenne, hogy a házakhoz vigyek 1-1 simet aminek a segítségével kreálnék wifit és erre csatlakozva menne az okosotthon mindenhol, aminek a lényege az, hogy a riasztórendszer tudjon üzemelni. szenzorok 1-1 kamera ilyesmi, valamint füstérzékelők ect. Tudnék mindent felügyelni.
Ez lenne a jó mert közvetlen megold minden gondot első pillantásra.
Huawei E5576-320 4G/150Mbpsköszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Monitor hiba topik
- Megoldások IBS/IBD-re
- Android szakmai topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest