Hirdetés
-
GAMEPOD
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
falabu88
aktív tag
válasz
trec12 #72122 üzenetére
2 hónapra most fateromékhoz költöztünk, náluk is digi van (ma délelőtt hozatom át a vodát, mert nyilván decemberben kötöttem 1 év hűséget..). A nettel nem voltak elégedettek fateromék, úgyhogy legalább össze tudják hasonlítani. Engem már most elsőre bosszantott a gyenge HD kínálat. Vodánál jóval több HD csatorna van, és a minőségi tv-n egyből eszrevettem, hogy pl az M4 Sport F1 közvetítés minősége sem olyan, mint a Vodánál... Mindegy, majd megszokom.
-
falabu88
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatom a topic-ot és kicsit elborzasztott..Költözünk ki Debrecen belvárosból Hajdúböszörménybe, így sajnos a viszonylag olcsó viszonylag jó Vodafone csomagomat nem tudom vinni magammal. Az új házban jelenleg helyi szutyok Hbcom (9000ft/hó 100Mbit+tv...) elérhető, illetve kb 100 méterre van az utolsó köthető Digi-s cím. Mivel Upc-s üzletkötő voltam, vannak volt kolegák akik jelenleg a Digi-nél vannak, valószínű el tudom intézni, hogy húzzák el addig a kábelt. Főleg ha pár szomszédot is beintézek.
Ennyire borzalmas a Digi-s tv szolgáltatás mindenhol ahogy olvasható az elmúlt hozzászólásokban? Jobb kombó lehet kicsit drágábban egy Digi net + Yettel Tv? (Yettel-es mobil flottában vagyok, tv tavalyi Samsung nanoled)
A minőség valamennyivel fontosabb lenne mint az ár.. Nézve a csatornakiosztást jópár eddigi hd csatorna amit nézünk sd lenne.. Yettel ebből a szempontból máris jobb.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest