-
GAMEPOD.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Vélemények?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Most akkor minden évben lesz új kiegészítő? Mitől lesz jobb a játék?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Duriel valaki?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
8 kör varshanra jön valaki?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Közös farmra jön valaki?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Akiknek van kedve közösen játszani azokhoz becsatlakoznék .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Lehet én fogom túllihegni a dolgot. Valószínűleg bant fogok kapni, mert letöltöttem és futtatam próba erejéig a mobalytics applikációt. A francnak reklámozzák..
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Valakinek van kedve játszani ?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
Srácok!
Lehet, hogy én vagyok a bamba. Paragon tábla első részében megvan minden követelmény az Exploit Glyphez és mégis azt írja, hogy 0/25 DEX. Mi a gond?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Valakinek van kedve játszani? Nem vagyok egy pro játékos de próbálkozom. Itteni prohardveres klánban benne vagyok.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Beléptem pár napja a PH klánba. Úgy látom, hogy mindenki nagy szintű. Casual játékosok vannak, mert nekem egyedül még nehéz a game?
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Miért szídják ennyire a játékot? Most látom éppen, hogy egy kellemes leárazást kapott.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
Battle Pass adni fog vissza pénzt vagy mindig meg kell venni?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Delávégá #2393 üzenetére
Open Beta keretein belül majd kipróbálja mindenki. A linkelt videó alapján egyértelmű volt a negatív visszhang. A közvetítések alapján én "még" nem estem hasra hiszen nincs személyes tapasztalatom. Ha valaki hasonló véleményen van az jöjjön ide szapulni a játékot? Rengeteg tényező van ami miatt nem fog mindenki egyből az előrendelésre kattintani. Ha neked tetszik akkor élvezed. Más pedig kivár és eldönti. Ráadásúl a nyakamat ráteszem, hogy olyan pénzéhes lesz a játék....
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Hát ez a gameplay....
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla