Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freddirty

    senior tag

    válasz Shokkolo #20042 üzenetére

    Igen alapvetően jól megfogalmaztad most, hogy min kellene javítani a következő 1-2 szezonban. A lootrendszer pöpec, leveling pöpec, az endgame-en csiszolni kell mert unalmas. Necroval én is 70-es pitig mentem el, bőven menne többet, de unalmas, semmi motiváció nincs, nem fun, repetitív. Reward rosszabb mintha helltideolsz.
    A helltide viszont élvezetes, ha loot kell akkor be kell állni blood maident csapdosni, mert az 1-2 ütésből megvan, gyakoribbak a greater affixes cuccok, ráadásul lesz egypár kör uátn ~1000 cinder azzal meg lehet újra lootolni. Nem is beszélve a közben rád törő pokolszülöttekről amiknek szintén jó GA-s lootja lehet. Csak így már elég öncélú a gear fejlesztés, helltidera felesleges nagyon jó gear. Esetleg torment bossra, de az elég dodgefest ami meg egy megosztó téma egy D4 playerbaseben és a játékosok nagy része inkább kihagyja. (én sem fogok ugrálni, ezt meghagyom a soulsike genre kedvelőinek)
    Szóval nem annyira látok már túl sok játékidőt ebben a szezonban, max még felhúzok egy sorcit. De szerintem tökjó a D4 game design fejlődés iránya, pályára álltak, csak így tovább.

    fred

Új hozzászólás Aktív témák