-
GAMEPOD.hu
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz mephi666 #18141 üzenetére
Ez most fájt.
Én mondjuk már D2 óta nem adok magyar nevet karakternek 1 játékban sem.Charged Bolt buildet ez a tag is összerakott akitől én most a Fireball+Meteor buildet használok, van pár érdekes/off meta Sorc buildje.
Neki lement a T100-as Vault Charged Bolt-al de Butcher/Son of Malphas-al meggyűlt a baja:
[link]Nekem is kb annyi volt az Ultimate előrendelve, van gamepassom már második éve 'ingyen mert ajándékba kaptam 2x1 eves kódokat ' de én pl D4-et nem játszanék ott max 1 sztori végigjátszásra.
Alapvetően nem szeretem a passt olyan játékokra amiket akár évekig tervezek on-off szinten játszani mert csak az miatt nem fogok passt is venni 'már ha lejárt az ajándék kódom' mert úgy már drága lenne és szeretem ha akármikor hozzáférhető az ahogy hagytam a játékot. 'D3-at is mai napig előveszem 1-1 seasonre meg pár hétre, az is bőven kifizetődött nekem ennyi év alatt'[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla