Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon #532 üzenetére
Nem érdekel. Konkrétan nem érdekel. Aki fizet bele azért, hogy jobb legyen, hülye. Aki a rendszert hibáztatja, az már régen elrontotta. És igen, a rendszer a hülyékből él. Ez tartja fenn a rendszert. Ez jellemzi a mostani világot.
Ami engem zavar, hogy minket fárasztotok ezzel a dologgal már megjelenés óta. Sem a véleményetekkel sem az érzéseitekkel nem tudok vitatkozni, fontosnak tartom, hogy ez is szem előtt legyen tartva, de hamarabb fogom törölni a topikot az oldalsávból, minthogy te vagy bárki megváltsa a világot a P2W-től.
-
l.skywalker
titán
válasz
wjbhbdux #527 üzenetére
De minek nézegetitek a laddert? Én azért játszok mert élvezetes, le tudom kakálni, hogy ki mennyit költött rá és hogy áll. Aki nem élvezi vagy ellentétes a játék felépítése az elveivel az minek játszik? De mondom, ami főleg érthetetlen számomra, hogy miért gondolja bárki is, hogy ebben a topikban támadni a P2W rendszert az felér egy megváltással. Jézus sem Betlehemben adott be panaszt illetékbélyeggel az anyakönyvi hivatalnál.
Egyébként tegnap volt Shadow War és a sok kaka klán, akik tele vannak fizetett játékosokkal sehol sem álltak sem a PvP ranglistán sem a warban. Semmit sem számít az, hogy valaki beleölt többezer dollárt, mert attól még észt nem vettek mellé.
-
l.skywalker
titán
válasz
wjbhbdux #523 üzenetére
A 128ezerből jellemzően 120ezer csak a hype miatt adott 1 csillagot a játékot valszeg el sem indította. Ahogy olyan játékok is megkapják a maguk negatív kritikáit, amik érintik a homoszexualitást vagy day1 kifogásolható minőségben jelennek meg. És mondom, nem a jogos kritika a gond, hanem az amikor valaki úgy mondja ezt, hogy a játékot meg sem nyitotta.
Btw. volt nyitva a mobilos fórumban is egy Immortal topik párhuzamosan ezzel, de mivel van PC-s port (Béta) és itt volt több a hsz. így ez maradt. Egyébként ez is olyan mint a pay2win. Azért mert megjelenik a PC-s szekcióban a topik, nem kell mindeképp rányomni. Le kell tudni győzni az ingert
-
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon #496 üzenetére
Nem kell elengedni. Van hivatalos fórumja a cégnek vagy fel is hívhatod őket felőlem. De mi ezen itt neked nem fogtunk tudni segíteni mert mi nem osztjuk teljesen a véleményed
-
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon #494 üzenetére
Az a baj csak, hogy ezt a keresztes hadjáratot egy 20 fős fórumtopikban csinálod, ahol ha még költött is rá valaki/bárki úgy sem fogja bevallani. Én megvettem a Season Pass-t és még két 400 forintos bundle-t is és jól érzem magam. Abban a világban ahol a p2w előtt kiskorúakat lehet pénzért szexuális szolgáltatásra megvenni vagy drogot szerezni három kattintással hidd el nem fog érdekelni az hogy a videók játék kiadók milyen új üzleti húzással élnek.
-
l.skywalker
titán
válasz
Roland861010 #492 üzenetére
Nem kell így! Hagyd majd idővel elengedi.
-
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon #467 üzenetére
Persze, hogy lehúzás a játék, de nézd meg miből tud egy cég sokat keresni. Fortnite, Warzone, COD Mobile, Clash of Clans stb. hogy ne soroljam. Aki nem áll be ebbe a sorba az üzletileg nem akar előrelépni. És igen, bármilyen rossz is, mert a gamerek azt szeretik, ha egy stúdiót a szeretet vezérli, nem így van. A profit. Ha nincs profit, akkor felvásárolnak és csinálhatják azt, amit nem akartak addig, csak másnak.
A Blizzard beállt a sorba. F2P mobilos játék.
Nézd meg, hogy mit kaszáltak a COD-al. Most jött ki pár napja a jelentés róla.
-
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon #454 üzenetére
De én ebből csak azt látom, hogy akkor sokáig lesz értelme játszani
-
l.skywalker
titán
Van tipp arra mi a leggyorsabb fejlődés lvl60-ra? tolom itt a napi bounty-kat, Shadow küldetéseket meg mindent de elég nehézkesen megy ez már 50 felett
-
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon #395 üzenetére
Esküszöm a 4,5"-os kijelzőn szebb, mint a PC-s port FullHD-ban. Ha azt lehet port-nak nevezni.
-
l.skywalker
titán
Ha valaki van még Void szerveren vegyen fel bátran: DreyNreh#2323
-
l.skywalker
titán
Nem nagyon akarnak bevenni egy Warband-ba sem, van itt olyan "közösség" ami be tudna fogadni?
DreyNreh#2323Thx!
-
l.skywalker
titán
A Demonic remains questline-ban a Challange Rift 4 completion-t nem számolja be nekem. A Codex-ben pipálta, de se a Challange Rift launch oldalán nincs pipa, se a quest nem halad tovább. Más tapasztalt ilyet?
-
l.skywalker
titán
Sziasztok. Ma reggel frissítette magát a Battle.net-en keresztül a játék (amúgy mobilon játszok főleg, de itt vettem észre). Próbáltam rákereseni, de nem leltem, hogy vajon mi változhatott?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- No Voice in the Galaxy
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest