- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Necronak milyen fabled wisp setet és drágaköveket csináljak? -
savior
őstag
Sziasztok.
Ma egy óriási frissités érkezik: [link] -
Sziasztok. Nálatok nincs olyan, hogy amikor felveszitek a goldot akkor abban a pillanatban megakad a játék.
Valamikor jó akkor észre sem lehet venni. -
savior
őstag
válasz
Rigormortiis #1336 üzenetére
5 raidert jar jutalom. resetje pedig hetfon es csutortokon van.
-
Rigormortiis
veterán
Helquary raideknél van egy napi limit l, amennyiért még kapunk jutalmat?
-
savior
őstag
válasz
Rigormortiis #1334 üzenetére
13.-án érkezik a Blood Knight nevű új kaszt.
-
savior
őstag
válasz
Rigormortiis #1332 üzenetére
A terkep mellett nincs ott az exit ikon?
-
Rigormortiis
veterán
Hogyan lehet otthagyni a Baal-os (Tyraeles) harcot? Kevés vagyok hozzá, visszavenném a nehézséget, de nem bírom otthagyni, ha meghalok a boss mellett éledek újra és ugye ő is állandóan tölti az életét. Kiléptem, bezártam mindent, de mindig ide rak vissza...
-
Fényhozó
tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy mobilról miért nem tudok connectelni a battle.nethez? Egyszerűen nem lép be, hiába zongorázom végig a belépési folyamatot? YouTube videó alatt láttam hónapokkal ezelőtti kommenteket, amiből kiderül hogy nem vagyok egyedül a problémával.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Rigormortiis
veterán
Mostanában megint többet játszom az Immortallal és arra vagyok kíváncsi, hogy ha csinálok egy alt karaktert, akkor mi az, amit "megörököl" a fő jaraktertől? Azt látom, hogy a battlepass eredményeket és a skineket nem...
-
Rigormortiis
veterán
Mi számít most decens wizard buildnek?
-
Mo Bill
aktív tag
Dark klánhoz szeretnék csatlakozni!
A Falka klánhoz egészen pontosan.
A rankja 22-es
De csak 20 klánt ad be a listába, akárhányszor frissítem a listát, rákeresek a keresőben, nem adja be!!!!
Hogy a búbánatba tudnék csatlakozni????? -
savior
őstag
Giga patch érkezett tegnap.
-
realfalcon
csendes tag
És itt gyűlnek össze a Magyar Diablo játékosok
https://www.facebook.com/groups/diablomagyarorszag -
Jorge,0220
csendes tag
Sziasztok!Préblémám van,mégpedig a következő:németországban vagyok és másik szállásra kerültem.Előző szálláson német nettel gond nélkül aimmortaloztam,de az új szálláson egyszerűen nem
enged belépni Battle .netre.Magyar mobilos előfizuval tudok csak bejelentkezni.Esetleg valamj tipp hogy mit peóbáljak???Vpn-el be tudok jelentkezni de úgy meg rettenet lagg van -
axlfsi
veterán
Kár ezen idegeskedned, ez a játék mindig is a pénzeseké volt (van a klánunkban pár bálna, ... tudnék mesélni mi pénzeket vertek bele, de ők az a kategória, ahol nem számít a pénz (és ezt most értsd szó szerint!)).
...mindenki várja a júniust amúgy meg, ezek közül sokan már (régen) el is engedték a játékot.
Én is a D4-et várom és csak azért lépegetek még be, mert telefonról könnyedén megoldom és jobb híján, ad egy kis instant kikapcsolódást... de PvP-n nem voltam fél éve. -
DoxaM
aktív tag
nem nagyon pörög a topik, pedig mindig magyarokba botlok a szerveren. amugy egy hulladék a játék, balansz kb zérus, a pvp kigondolatlan és még szándékosan is sz.rul raknak össze jóval erősebb (gazdagabb) játékosokkal
és ráadásul még sz.rul is van megtervezve, mert ha gyengébb gearrel megy az embert a find matchre és match found-nál visszarakja az erősebb cuccokat, akkor gond nélkül a gyengébbek ellen megy és sz.rrálőheti őket. nagy gg
persze lehet karaktert váltani, de csak azért mert balansztalan hulladék és azért legyek másikkal......vicc.
az rmah-ért sírt a sok hülye, itt meg 200 ezer eur egy fullos kari ... isten állatkertje.többi baromság egy idő után hót unalmas (dungok,raidek,open world kicsi) immortalnak 200 ezres (200 ezer EUR) karival jó megindulni mostanra, szóval csórók nem fognak soha
-
savior
őstag
Játszik valaki vezetékes telefonon?
-
dante3
addikt
-
axlfsi
veterán
Én azon játszok elejétől fogva (paragon 515), de nem forrósodik (pontos hőmérsékletet nem tudok, emiatt.m nem fogom monitorozni).
Egyedül, ha közben toltod5is, akkor melegszik (de ez normális, játék nélküli is melegszik a gyors töltéssel). Tok nélkül kell játszani, tölteni...Ami bosszantóbb, h mennyire egy optimalizálatlan szar: még mindig van, hogy dungik elején, az animációnál crashel az alkalmazás... pl TOF-nál, mire visszajutok, már a középső poknál vannak (vagy mi a gyász az, skeleton)
-
Jimy83
aktív tag
S22 ultran játszott valaki ? Hány fokra melegszik a proci/aksi max grafikan ?
Az tudom hogy az s21 széria lángol. -
törölt tag
-
Bennyboy
őstag
válasz
Zsoleszhun #1303 üzenetére
Köszi, átjöttem void serverre. Van itt klán meg warband-ba hely?
-
H3XHUN
tag
Mekkora egy hulladék szar szerverek vannak. Mekkora lehet a ping? 200 ms minimum...iszonyat belaggolások 20-30 mpre. játszhatatlan. 100 Tbit-es net kellene magán tengeri kábellel vagy mi? Nevetséges.
-
Bennyboy
őstag
Üdv, lego gemmel mit tudok csinálni ha több van belőle?
köszi -
Micsurin
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #1296 üzenetére
12 Mini és Ipad9-en kegyetlen jól fut
S21FE ellenben páromnál kazán és droppol pedig közel sem gyenge telefon... -
Jimy83
aktív tag
Udv, jelenleg egy s10+ on jatszom annyira nem fut jol. A felbontas allitas es a 60 fps nem
elerheto az ezkozon. Mik azok a telefonok jelenleg ahol szepen fut mindent maxra allitva ? -
mephi666
nagyúr
én cr4600-4900 közt ragadtam be nagyon sok időre: nem estek normális cuccok, mert hiába voltam para350 körül, hell4 drop iszonyat gyenge... szetcuccokat ütni meg már ember alig volt... ha pedig akadt, akkor 8-10 körönként esett valami kacat... 2 napja nagy nehezen felküzdöttem magam, hogy lement a 140-es rift és meglett a hell5 drop: első itemmel 5000 fölé ugrott a cr, amivel már azonnal farmolható lett hell5
mentem tegnap pár kört dungeonökben csapatokkal, néhány cucc feltolta 5600-ig a cr-t és még mindig sok a hiány... ez a rossz ebben: ha nem mégy a tömeggel, akkor utána hasonlóan beragadhatsz 1-1 cr-tartományban, amiből nagyon nehéz visszaugrani
ui: ja ez jó, hogy szét lehet szedni fölös hell5 cuccokat, majd 5 alapanyagból 1 választott cuccra beforgatható
-
axlfsi
veterán
Nem, ... de nagyon érezni. Para333 vagyok, 400CR-re a H5-től és hetek óta beállt az egész, semmi értelmes lott, képtelen vagyok fejlődni (klánban vagyok ugyan, de alapvetően egyedül játszom, mert már mindenki H5-ön és nincs kedvem, energiám carryért könyörögni, ... egyetlen jó megoldás az lehetne, ha elvisznek pár órát H5-re bálnák vagy fizetek a játékért...).
-
Ti áldoztatok pénzt erre a játékra?
-
Reinhardt
őstag
válasz
Zsoleszhun #1286 üzenetére
Meg mindig jobb mint az orosz, torkot el tudom olvasni.
-
Reinhardt
őstag
Nagyreszt tableten jaszom, de munkaban neha belepek S22 Ulran.
Neha kifagy blessing alatt, és elofofordul grafikai hiba, de a te hibadba meg nem futottam bele.Múlt héten szervert valtottunk, Talva -> the Void.
Talvat elfoglaltak az oroszok, World és Shadow chaten oldalakat kell tekerni, hogy ne csak orosz szoveget lass.
Elvesztettuk a valort, ami nagyon erzodik, de megerte. -
Ybron
senior tag
válasz
Zsoleszhun #1282 üzenetére
Kicsit még értetlenkedek. Ha utána élesztenek fel, miután megölték akkor is?
Ha nem halok meg, akkor minden esetbe kapok, vagy erre igaz az hogy heti 2x?
Tényleg körülményes úgy fejlődni, hogy az ember nem akar pénzt rááldozni, de fel lehet fogni ezt is kihívásnak. Persze ott van az is, mivel ingyen volt, miérten költene rá az ember. -
Zsoleszhun
addikt
Ha odabent felélesztenek akkor kapsz. Hétfőn és csütörtökön van a reset, tehát heti 2x van loot.
-
Ybron
senior tag
Sziasztok!
Helliquaryban 1x meghalok, akkor nem kapok a végén semmit? -
axlfsi
veterán
Valaki játszik közülünk rendszeresen S22 ultrán? ...már csak pár naponta indítok rá (még nem tudtam teljesen elhagyni, de jó úton vagyok, így, 300 para fölött), ...na, szóval, pár napja nem játszottam vele, de ma ránéztem és szisztematikusan indítás után, még szerverválasztás előtt, kifagy, kilép...
Néztem, frissítés nincs rá... -
Reinhardt
őstag
Mostanaban a WB-el H1-2-re megyunk az arenaba.
Mindenki egyedul, legalacsonyabb Resonance-es megkuzd a kovetkezovel amig a tobbiek fent varnak. Megvarjuk a cooldownokat meg, hogy felgyogyuljanak aztan johet a kov.
Legmagasabb Res-zel en vagyok az utolso, de a Necro mostanaban folyton kinyir (en Wiz).
Allandoan offscreenrol kapom a pillarokat, full cc az egesz.
En tableten jatszom, o PC. BG-on ez nem problema, mert ott a mini mapon latszodik az ellenfel, de arenaban nem.
Tablet:
PC 16:9:
PC 21:9:
Igy mar ertem, hogy o miert lat engem.
Meg kell szokni a PC-s iranyitast.
-
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Ez az Immortal a három portja lenne? Erre nem találtam választ még.
Vagy teljesen más? -
Forraszto
tag
Hello!
A resurrection stone régebben sárga volt és két feltámadást is tudott, most kék és csak egy lehetőségem van. Ez bug vagy feature? Lehet valahogy fejleszteni, vagy mi történt vele? Köszi előre is.
-
Reinhardt
őstag
válasz
Zsoleszhun #1268 üzenetére
Kopaszterrort neha lattam BG-n :)
Kezd tenyleg kifulladni nalam is, de azert a szerver transzfert meg megvarom.
-
flash-
veterán
köszönöm !
nem tudom melyik set lenne a main(h3-es lair-ek)talán a windloft ha a dps a cél? úgylátom hogy itt a játékban az igazi korlát..
csak a lair vagy cave ekben eshet sett ,de nagyon ritkán és azokon se jók a statok,vagy olyan ami már van,de jatszani is iszonyat nehez mert senki se tolja hell 1-2 őn. (de a 3 is ritka) en hiaba farmolnam ha nincs kivel..
lehet hogy kellene még egy account és egyszerre két accounttal lépnék be?viszont akkor dupla olyan nehéz lenne elvileg 🤔 -
Zsoleszhun
addikt
Realm of domnation open vagy shassar sea open 4es partyban.
-
tPedro_
őstag
válasz
Zsoleszhun #1261 üzenetére
Melyik most a leggyorsabb xp farm?
-
Is this game ded?
-
bepken
veterán
válasz
Micsurin #1256 üzenetére
hát nem tudom én egy viszonylag régi, 170es paragon szintű szerveren kezdtem, és ugyanúgy mentem a "nagyokkal" riftbe. nyilván dungeon az más tészta, oda a Hell level miatt nem tudok még mai napig se menni velük, de (általában) nem szokott probléma lenni belőle, hogy az én kis Hell2-es szintemen playert találjak.
paragon megvan már? milyen szintű vagy? mi a szerver paragon szintje?
ha már megvan a paragon, akkor kezdésnek lépj be egy Shadow Clan-ba, ott eleve minden nap 18 órától van egy assembly nevű event, ahol közel egy szintet léphetsz csak azzal, hogy ott állsz.
ugye Hell 1-en tolod már? -
Micsurin
nagyúr
Ha nem találok playert Dungeonra sem Legendary Riftre akkor mit lehet tenni?
Szervizben volt a telo gépen nem toltam szóval megrekettem ~860as CP-n és Throne of Destrcution-ön kb mindenki lehagyott saccra így playerbase nélkül meg élvezhetetlen és közel lehetetlen catch uppolni a bolyhoz. Ha új szeron friss karakter ás újra a sztorit akkor biztos kukázom... csak lehet valahogy zárkozni. Jelenleg hiába darálom ki a bountykat és tolom el a crest-eket (~10-12/nap) vásárolom fel a vendort aranyért ilyen napi 10-20 CP-t ha haladok.Hellquaryt se tudom tolni mert nincs player Warband-re sem így Vault/Raid vagy mi se játszik.
-
Rossi
addikt
Helló!
Nekem a Mountebank set jött be olyan para 140-ig, a skillek meg nagyon függenek attól, hogy milyen legendary-kat dob neked a játék.
Nagyon sokáig használtam a Spinning Shield-et a bounce mod-os pajzzsal, mostanában a Draw And Quarter skillt nyomom 30% meghosszabítós, bombarding és lightning mod-okkal, a Consecration is jó a veled mozgó mod-dal...
Itt szerintem nagyon sok működő build van, és maga a játék is javasol neked buildeket az inventoryban.
-
D4v3
őstag
Jó választás a kontrolleres megoldás egyrészt. A kampány része teljesen élvezhető fizetés nélkül is, és azért egész sok órát kitesz. Utána a fejlődéses pedig szuper gyors lesz, mert nagyon le vagy maradva a szerver paragon szintjéhez képest és elég nagy bónuszt kapsz majd rá. Szerintem 15-20 órát lazán bele lehet tenni anélkül, hogy különösebben gyengének érezd a karakteredet, egyedül pvp-ben jön majd csak ki, hogy bizony vannak erős karakterek, de igazából meg simán kihagyható része a játéknak (esetleg valami nagyon support beállítású karakter tud csak érvényesülni kicsit a nagyok között).
-
eihwaz
tag
Sziasztok!
nyaralásra gondoltam hogy elvinném az ipademet és esténként egy ps5 controllerrel nyomnám a játékot. Mit gondoltok érdemes lehet? Ami fix, hogy nem fogok fizetni a tartalmakért. Így felejtős a játék?
-
flash-
veterán
sziasztok
crusader-hez milyen build a javallott (PVE, föleg team) Hell 2, paragon 87-nél járok ? (set itemek érdekelnének,stb..)
ennyire eltérő leírásokat még soha nem láttamdiablo 3 nál megvolt kb mi a jó és ennyi,itt meg amerre nézek mindenütt mást javasolnak
kicsit elvesztem
-
bepken
veterán
azta!
nagyon szépen köszi ezt a sok infót, de őszintén szólva félek ilyen mértékben belefolyni.... (mással is kell játszani azért néhanapján
)
tegnap este még craftoltam egy Bloody Reach gemet, ami elég jópofának tűnik a wizard-hoz
(ray of frost és arcane torrent is aprít vele szépen)
-
D4v3
őstag
F2P-ben is lehet szép lassan építeni a gemeket. Minden héten egy warbandben megölt bossért jár egy Legendary Crest 1600 platinumért, illetve Elder Rifteket tolva összejöhet pont annyi Fading Ember (280 a saját Crestekből vagy akár nélkülük is, 120 party tagoktól), hogy az ottani NPC-nél be tudj váltani 22 Fa rúnányi cuccot, amikből pedig a gemes arcnál tudsz venni még egy Legendary Crestet, ez így fix heti 2 random gem. Eshet amúgy totál random a normál Crestből is Elder Rifteket tolva, úgyhogy azokat érdemes megvenni mindig a Hilt vendornál.
Amúgy meg a marketet érdemes nézegetni és felvásárolni 1-2 csillagos gemeket, ha olcsón látsz valamelyikből, az 1 csillagos 1 gem powert ad, a 2 csillagos 4-et. Hogy mi az olcsó, az függ a szervertől is persze.
Platinumot pedig napi 3 codex láda után kapsz 300-at (3 napig halmozódik, nem muszáj mindennap megcsinálni), craftolt legendary gemek és dungeonökben talált kis gemek eladásából tudsz szerezni. Ezt meg kell nézni, hogy az adott szerveren mi a jobb, crafoltgatni random 1-2 csillagos gemeket és felhasználni őket a gem powerjük miatt, vagy eladni inkább őket marketen (15%-ot levon a végső árból a játék!) és olcsóbbakat venni onnét, hogy azokkal told a saját gemjeidet. Van még a charmos NPC, akinél be tudsz törni mindenféle összegyűjt charmot és crafolni egy új, 5 skilles charmot. Tarts meg párat, amiken olyan skill van, amit szeretnek használni az emberek (leaderboardon pl. tudod csekkolni a buildeket) és azokra próbáld rátenni a másik 4 skillt. Ha jó lett, ha nem, 500 Platért extractold és add el marketen, szervertől is függ mennyire veszik őket, de egy 2-3 jobb skillest megvesznek maxért, a randomokat meg idővel valaki megveszi 1000 felett, úgyhogy profitod lesz azon is.
Amit fontos még tudni, hogy gem power nem veszik el, ugyanúgy ahogy a sima cuccok upgradejénél sem az oda való mati. Ha felhúzol valami gemet mondjuk rank 4-re, de nem tetszik, akkor simán bele tudod tenni egy másik gembe annyi értékben, mint amennyit addig arra költöttél, a maradékot pedig megkapod külön currencyben. Egyedül maga a duplikált gem veszik el, ami a nagyobb szintekhez kell, de annak a gem powerét is visszakapod, csak a gemet magát nem.
Ebben a táblázatban látszik a sötét oszlopban, hogy milyen sorrendben a legjobban megérős fejleszteni őket. -
bepken
veterán
mondjuk az durva tényleg, hogy tegnapi sírásom óta +200 CR jött össze
viccet félretéve: köszi amúgy a tippeket!
Dungeon-ből most a Namari-t toltam párszor egymás után, mert azt írták klán chatben, hogy nagyjából ez az 1 dungeon éri meg az energiát
újabb kérdésem: f2p játékosként hogyan érdemes kezelni a legendary gemeket? értém ez alatt... van 3 db jónak számító Fervent Fang, amiből ugye lehetne csinálom egy 3 csillagosat, azonban számomra elképzelhetetlen és felfoghatatlan mennyiségű gem-et kellene ehhez megetetnem vele....hogy a csába jönne már össze f2p játékosként 100 feláldozható gem? úgy, hogy mellette a rank-et is szeretné ugyebár növelni az ember....
szóval a lényeg, amit neten találtam videót, lényegében mindenhol olyan emberkék beszélnek, akiknél minimum 2-3 db 5 csillagos gem van berakvana de mit érdemes csinálni az én szintemen ezekkel a gemekkel?
-
mephi666
nagyúr
A sírás bizonyítottan emeli blizz játékokban a droprate-et
csomószor volt, hogy d3ban kisírtam magam, majd 1-2 napon belül kihullott minden, amit vártam
Most sírok még kicsit, hogy rohadt ibuprofén sanctumban ma sem esett ki a legend cucc
sírok még holnap-holnapután és pénteken ki fog esni
-
Rossi
addikt
A D4v3 által leírtakon felül még annyi, hogy a helliquary-t kell nyomni scoria-ért, és upgrade-elni a helliquary-t, mert az cr-t ad.
A Hell nehézséget emelni kell, amint tudod, nem kell megijedni, ha kiírja, hogy durvák a monsterek, a javasolt cr alatt 50-100-al már lehet váltani.
Egyébként 1190-től javasolt a Hell II, 1100-nál én a helyedben megpróbálnám.Ha van némi felesleges gold-od, akkor irány Yakin, ahogy D4v3 írta.
-
D4v3
őstag
Iben Fahdban csak az első szobát érdemes nyitogatni, ha meg már ki se látsz a kulcsokból, akkor mehet az összes szoba együtt. Nem tudom miért lenne kamu az 1% drop rate, nekem pl. 100 se kellett, hogy beadja. Ráadásul az ingyenes ládából esett ki.
Challange rift szinttől nem nő a legendary droprate, csak annyi, hogy 30-60-95 ha kész van, akkor jobb cuccok esnek már a hozzájuk tartozó nehézségi szinteken (meg ugye kell valamekkora paragon szint).
Ha meg megrekedtél CR-ben, akkor egyrészt be kell nézegetni nehezebb szintre mindenféle world eventre vagy akár Dungeon farm groupra is be lehet kerülni, sok mindent nem érsz majd, de 3 erős kari simán el tud vinni egy gyengébbet és cserébe tudtok ládát nyitni a végén.
Másrészt érdemes a Vaultból jövő heti sok száz k goldot elkölteni a market melletti NPC-nél random cuccokra, napi 10-et érdemes venni minden fajtából, utána már drága lesz. -
Rossi
addikt
Sziasztok!
Hell III-on, 60-as challange rift után nem kellene nőnie a legendary drop rate-nek?
Alig esik valami, para 154-es szinten 2200 cr alatt tengődök...
Ja, és a treasure goblinok sem dobnak legendaryt, hiába írták a change log-ban.
-
savior
őstag
-
zsole84
senior tag
Sziasztok!
Wizard bulid 2 szettet "gyűjtögetem", már elég sok része megvan,illetve tetszenek is az ezekkel kapott bónuszok. Viszont elég sok más legendary itemem van már amelyek "papíron" erősebbek lennének. Ezeket az erősebb itemeket fel lehet használni valahogy,h javuljon a build szettek értékei?
Köszönöm.
-
Forraszto
tag
Üdv!
Nemrég kezdtem a játékot, 38-as vagyok még csak. Tegyük fel hogy kiválasztottam egy skillt amit használok, és ez a szintlépések miatt már 9-es szintű. Ha akkor most egy másik skillt akarok választani, az még 1-es, mivel nem használtam eddig. Az lenne a kérdésem, hogy nem lehet a használt és "felrankolt" skill pontjait átrakni a másikhoz, újra végig szintlépésenként lehet csak növelni a rankot?
Köszi
-
mephi666
nagyúr
az ibuprofen vessel dropja mekkora? napi szinten nyitogatok már hónapok óta 5-8 chestet a sanctumban, de nem akar kiesni... valami 1%ot láttam rá valahol, de kb 400-500 chestből már illett volna esnie...
-
GAbre
veterán
Üdv!
Ahogy nézem 3 darab trófeám van,mind a 4et kioldottam,de csak kettő használható,nem rakható sehogy se be 3adik.
És összesen 4et írnak: [link]
Ezek szerint üresnek kell lennie legalább 1 slotnak? -
kigyi_23
addikt
válasz
Zsoleszhun #1223 üzenetére
Akkor ott marad parlagon...
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Valahogy meg lehet oldani, hogy Ipad Air 4-en ne ilyen közelről látszon a karakter?
[kép] -
oke
senior tag
PC-n kezdtem el a játékot, jelenleg 59-as szinten vagyok, van egy olyan gondom, hogy Clanba kellene becsatlakoznom, de nincs a menüben Advantures "gomb", ami alatt elvileg lenne. Mi a megoldás erre? Valami küldetést kihagytam volna?
-
savior
őstag
Holnap nagy frissites erkezik. Lesz majd sok jo dolog.
-
Na, egy 9 nap alatt lenyomtam a sztorit, teljesen free-ben. Simán megérte, utóbbi évek legjobb mobiljátékos élménye számomra.
-
Rossi
addikt
Az igen!
-
A season 3 cosmetic jól néz ki.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mennyi idő alatt ég ki egy átlagos játékos. -
tPedro_
őstag
A gamble (vagy pl a battle pass-ből kapott random legendary szintje) függ a nehézségi szinttől?
-
mas is szenved a battle.net-el? folyton ledobal es laggol az egesz jatek...
-
Gondolom mótvá, ha igen, akkor boccs.
Diablo Immortal player spent $100K to build a character too powerful to match up against others
Bocs, ezt magyarul is hozták.
https://leet.hu/2022/08/04/38-milliot-koltott-majd-nem-tudott-belepni-a-diablo-immortal-jatekos/ -
mephi666
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #1202 üzenetére
P125/besti80... ebben még én is jobban állok
resonance meg 345... ez kicsit kevesebb (dam 3710 / hp 48798
)
-
Reinhardt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gumi és felni topik
- Építő/felújító topik
- Bittorrent topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- BMW topik
- Lézervágás, gravírozás
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest