-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz #21346560 #11566 üzenetére
Azon gondolkozom,hogy többet nem mentek,mert nem indítom el.
Kb.13e-ért vettem.Maga ajáték/élmény,ettől nekem jóval többet ér (utólag azt mondom,hogy ha tudom ilyen lesz,25-30-at ért volna nekem),de ez a bug,hogy nullázza közel egy napi játékomat,ez annyira elvette a kedven ettől a szartól,hogy törlöm és hagyom egy ideig.
Nagyon bosszant,hogy ilyenre kell figyelni egy sok-sok éves játéknál.Nem egy újonc gagyi csapat csinálta...
Részemről ennyi volt.
Több játékom van amit még el sem indítottam,több jó játékom van amivel pár percet játszottam csak kíváncsiságból,aztán ment pihentetésre,mert éppen benne voltam egy másikban,szóval nem esem kétségbe,de azért ezt nagyon sajnálom..ez a játék nagyon tetszett.Köszönöm a sok segítséget!!!!
Nektek további jó játékot! -
Elims
veterán
Ma elkezdtem a játékot kb.10-kor.Kb. most kapcsoltam volna ki..
Act 3-at befejeztem (Mephisto Duriel-hez képest egy kis kolibri volt) és felléptem a 4-be.
Azt nem szivesen írom meg,hogy act3 végén,Mephisto halála után,takarításkor,hordtam fel a cuccokat,közben a charm-ok 90%-át leraktam lent.Elmentem ebédelni,a ps-t bekapcsolva hagytam játékkal együtt (tv ki),mire visszaértem az összes charm amit lent hagytam elveszett. :-(
Jött a következő..act 4-ben furcsa volt az egész kép.Szagatott volt,nagyon lag-olt (ps5-ről beszélek) viszont sokkal gyorsabb volt a karakterem.
Act 4-ben mentem volna a következő pályára és kifagyott az egész.
Újra indítom és azt látom,hogy a mai 4-5óra játékomnak hűlt helye. 🤬
A kérdésem az lenne,hogy hova menti el azokat adatokat a játék,amiket x sec-onként csinál.Lehet látni a jobb alsó sarokban,hogy forog az a piros diablo ikon.Megy az automatikus mentés,mégis buktam mindent. -
Elims
veterán
válasz Franklin #11352 üzenetére
Most tiszta vizet öntöttél a pohárba.
A sima sárgára írtam.
Abból az átlátszós sárgából eddig még csak egyet szereztem vhol,de el is adtam potom pénzért,mert necromancer-nek való volt.
Zöld (azt már menet közben kikövetkeztettem,hogy az lehet a set) cuccból eddig 3-at kaptam.Abból egy a "gamble" árústól,2 pedig esett vhol.Kb. 1/2 órával esett a 2.Egy pajzs.
Ezeket próbálom félrerakni,de mostmár tényleg nagyon kevés helyem van.
Ahogy olvasgatok itt,gyűjteni kell a rúnákat is,aztán gyúrogatom egybe a különféle köveket,vannak gyűrűk,amulettek,stb.
Az lesz talán a szerencsém,hogy még kis szintű vagyok és csak act 3-nál járok,így lehet,hogy kuka lesz majd mindenből.Gondolom 20-30 szint múlva+act 5-ben nem sok mindenre tudom majd felhasználni a mostani zöld cuccaimat. -
Elims
veterán
válasz Elemental #11336 üzenetére
Oh,bocsánat.Én kérek elnézést... :-D
HIHETETLEN!!!!!!!
Proevofan: Nem tudom,hogy van e vmi köze a kettőnek egymáshoz,de offline-ban nagyon jól adja a loot-ot.Komolyan.Nemrég kapcsoltam ki a gépet,act 3-nál ott tartok,hogy vki K betűsnek a részeit kell összeszedni.Szeme,agya megvolt,most mentem le a szívéért és ott volt 4 láda.Az egyiket kinyitva 3 sárga tárgy esett.Gondolkodtam a screenshot-on,de gondoltam minek,kinek.Ide hiába rakom be,édeskevés vagyok ide..
Viszont van egy ötletem.Ha van pénz bőven a karakterednél,próbálj ki vmikor vmit légyszives.
Én már sokadjára csinálom -offline-ban- és mindig bead vmi full-os sárga cuccot.Mégegyszer írom,eddig mindig. (Kb.6-8x csináltam eddig)
Van olyan árús,akinél lehetőség van a "gamble"-re.Odamegyek 300-400e arannyal és kiválasztom,hogy mit szeretnék.Ha éppen nincs az nála akkor nyomok egy L3-at (vagy r3-at?) és új cuccokat ad be. ((Bár ezt te biztosan tudtad!))
És ha kijön a nekem való mondjuk kesztyű akkor abból megveszek annyit,hogy tele legyen az inventory.Ha gagyik akkor eladom neki és újra.
Max.10-20db-ot kell venni és 100%-ra bead egy nagyon jó sárga cuccot.Nálam eddig ez garantált volt.
Igaz,ezek után mindig lenullázom az anyagi részét,de így mindig nagyon jó cuccban vagyok.
Ha lesz vmikor időd és pénzed,próbáld ki légyszives és írd meg,hogy nálad bevált e. -
Elims
veterán
Számítógépre nem telepítenék semmilyen játékot,nem szivesen verném szét a 3 filléres billentyűzetet+persze -nekem- kényelmesebb a konzol.
De ha jól emlékszem ps4-en a classic-ot indítottam el.Remélem az ugyanaz mint a régi d2.Vismajor: :-DDD Igen,valószínű.. "..elég egyszerű.."
Úgy,hogy még mellette van közel 300 szint 3(!) karakteren.
Igen,úgy talán elhiszem,hogy vannak egyszerűbb részek a hardcore karakternek. :-)
65 szint!! Mélyen le a kalappal!! :-)TiborV:
Akkor azért jelzett Elemental. :-))
Nagyon kemények vagytok!! 90 Szint!!Sok-sok óra játék és bármelyik pillanatban beüthet.
Playstation-ön vannak trófeák (különböző teljesítésekért adnak egy kis jelvényszerű vmit) és az egyik ilyen trófea feladata,hogy "complete the game with hardcore character.
(Ha vki végigviszi halál nélkül,meg is érdemli azt a trófeát.)Köszi az oldalt!Többször rámentem,de most töltötte be először.Picit lassabb volt,mint vmikor sony ericsson k700-zal a kézben,400-as wap-pal a vicc oldalt elolvasni+nem magyar.Utóbbival nem is lenne olyan nagy bajom,de a lassúságával nem tudok mit kezdeni. :-( Pedig van türelmem..
-
Elims
veterán
válasz tiborv #11254 üzenetére
Van itt vkinek ilyen karaktere?Hardcore.
Vagy volt?Ha igen,hányadik szintig jutott el vele?
Vmint melyik karakterrel lenne erre a legnagyobb esély? (Persze tudom,hogy ez csak a játékostól függ,de hátha tudtok vmi kis előnyt.Franklin,Vaakuum:
TiborV: Bocs,de ezt el kell raknom későbbre:
"Annyi kiegeszites meg hardcorehoz, hogy ha partyban jatszik az ember akkor engedelyezheti a masik szamara hogy lootolja halal eseten. Igy legalabb a rajta levo cucc visszakerulhet a gazdajahoz.
Illetve mivel ugye 1 eleted van a kulonbseg magan a cuccolason, statolason van, hogy inkabb gyurnak az emberek a block, resist, absorb, damred ertekekre ezert van az hogy hardcore es softcoreban masok kicsit az arak bizonyos itemeknel.
Pl. (fgben kifezejve) a stormshield scben 10 fg mig hcban 350 perpillanat." -
Elims
veterán
-
Elims
veterán
válasz Peddy789 #11156 üzenetére
Azigen!!!! :-))))
Ncc: "Nekem olyan 350%..."Ilyen számoknál már folyamatosan csak sárga cuccokat adhat a legutolsó faodu is. :-)
Nekem is adja szépen.Egy-egy sima corps vagy csontváz átkutatása is sárgát ad.Pénzben jó..
Egy ideig elrakosgattam őket,mert szerettem volna szétszedni/átalakítani,de még nem jön össze. (Lehet,hogy nem is lehet. :-/ )Az eszem megáll..300-400%-ok.
-
Elims
veterán
Kérlek ne értsetek félre,tényleg(!) nem szeretnék halat tanítani úszni..,de akinek nem dobálja a jobb dolgokat,nem használja azt a "chance"-t?
Tudom,hogy vannak ettől nektek sokkal fontosabb dolgok,de vmire esetleg másodlagosként nem lehetne vhogy kipörgetni?
Az egyik nagyon jó sárga nevű (nem átlátszó sárga) amulettem 29% ilyen esélyt ad.
Nektek egy ilyen tárgy összehozása -szerintem- csak egy gondolat és olyat csináltok amilyet akartok.
Én nem panaszkodom loot terén,komolyan.
Mégegyszer..kicsit sem kioktatásból írtam.
Az is lehet,hogy nektek ettől vannak sokkal fontosabb kiegészítők,amiket sokkal szivesebben használtok..akkor viszont az irományom már semmit sem ér. -
Elims
veterán
válasz MikeWazowski #11125 üzenetére
Az ethereal-t addig tudod használni amíg van durability-je,utána füst.Nem lehet javíttatni.
Vagy vmi ilyesmi.A lényeg,hogy nem tart örökké.Proevofan: Én is ps-n játszom.Ha offline-ban végigviszem,utána csak online megyek majd.Addigra lesz némi fogalmam a dolgokról..+remélem megszűnik a "várakozós" lista is az elejéről.
-
Elims
veterán
válasz Vismajor01 #11095 üzenetére
Köszi szépen!!
Ncc: De csak act 3-tól -ha jól olvastam vhol-.
Eddig szinte mindent adott,de azt nem.Tudom,tudnék csinálni.Az act 1 végén lévő több karú nőt szeretném majd párszor lenyomni a stone of jordan miatt.
Írtátok is,először nem értettem,hogy mi az a soj.Vaakuum: :-) Köszi az őszinteséged!!! :-)
Íjásszal ilyen helyzetben,nem sok vitality-vel mindegy mi lett volna a kezem alatt.Azon izhultam,hogy nem haljak meg.
Örülök,hogy túl vagyok rajta..
Egyébként joy-jal -ha hiszed,ha nem- nagyon kényelmes játszani.Eddig kicsit sem volt gond.
És mindegy,hogy vmelyik ps4 vagy ps5 joystick-kal megyek. -
Elims
veterán
válasz Vismajor01 #11089 üzenetére
"Mit használsz mint kristálykard+pajzs?"
Semmit.Sima egyszerű kristálykard (bronz crystal sword of the leech).A pajzs meg spirit shield spiked shield,de ettől jobban leestek a fehér repűlő csontvázak."Ral runét bőven tudsz találni nightmaren. És hogy érted, hogy slotot raksz bele? Nem tudsz rakni lyukat a cuccba ami rare/unique, csak larzukkal. "
Szerintem én normál fokozaton vagyok,bár nem emlékszem pontosan,hogy mire nyomtam az elején.
A diablohungary oldalon olvastam,de most visszanézve kevertem vmit. :-/
"Ral rúna + Flawed Gem + bármilyen páncél jellegű tárgy" Ez vmi feljavított tárgyat ír. :-/
Mi az a "larzuk"?"Barbárt csak a5ben tudsz bérelni..."
Igen,észrevettem. :-/ A lándzsásat béreltem fel és vele [Megoldottam] 11perc alatt úgy,hogy sokat bénáztam,vmint először az első íjászt hoztam vissza.
Azt,hogy nem íjjal megyek rá arra értettem,hogy lándzsával vagy karddal akartam megpróbálni,azokhoz szerintem nagy erő kell,hogy többet sebezzenek.
Tudom,hogy sokat bénáztam,de legalább sikerült lenyomni. :-)
Act 1 boss harcnál egyszer sem haltam.Azt sem tudtam,hogy az fog következni.Persze ott is volt 1-2x városi teleport+a lyuk körül szaladgálás,de meglett."...ha meghal akkor megveszed újra és rajta lesznek a cuccok..."
"A faster cast rate az a varázslás sebességét befolyásolja, mivel te ijjazol meg nemtudomitcsinálsz ahhoz increased attack speed kell. Mind a kettőre breakpointok, afféle határpontok vannak beeépitve, tehát nem tudod lineárisan magadra pakolni őket. Fcr-re egyszerűbb, ott fixen megvannak, ias bonyolultabb mert azon is múlik milyen skillt használsz, milyen fegyvertipusod van, etc."
Nagyon Köszönöm!! :-) Így már világos."A horadric cubeot betudod tenni invbe és abba pakolni a cuccokat..."
Nagy ötlet!!Bár már benne van a stash-ben,de lehet,hogy át kellene variálnom a dolgokat..
Ha viszem magammal a dobozt és a charm-okat abba rakom akkor is megadják a bónuszokat?Vagy inkább a dobozba az eladni kívánt cuccokat rakjam? -
Elims
veterán
"Minden zónának van egy szintje, azok függetlenek a te szintedtől."
Kitalálok rá vmit.Vaakuum: Diablo 1-ben is amazonnal mentem,gondoltam itt is beválik.Eddig nem nagyon volt gond.A lebegő csontváz szárnyasokat kicsit nehezebben sebzem íjjal,de azoknál átváltok a kristálykard+pajzsra és vmivel jobban potyognak.
Mindenféle cuccom van.A stash folyamatosan tele van.Már a gem-eket gyúrogatom egybe,hogy plusz helyet szabadítsak fel.
Ral rúnát nem tudok szerezni (ha jól emlékszem a nevére).Az csak act 3-ban lesz,pedig azzal nagy pluszra tennék szert..A sárga nevű íjamba slot-okat tudnék rakni.A horadric dobozban át tudnám alakítani.
A páncélomra sajnos vmiért nem működik pedig megvan minden hozzávaló.Kék nevű a páncél,rúnák is megvannak,de nem jön össze.
Ha tudnék pakolni slot-okat a sisakba,páncélba+fegyverbe,úgy összevariálnám,hogy pikk-pakk meglenne ez a duriel.Talán ma még megpróbálom egyszer-kétszer.Nem íjjal megyek rá,mivel elég nagy az erő is.Az remélem ad pluszt a közelharci fegyverre+hívok segítőt.Remélem fel tudok bérelni egy komoly barbárt.
Arra is tudnék rakni komoly felszerelést..csak azt nem tudom,hogy az ő halálakor mi lesz a dolgokkal.?Azokat már komoly szenvedés lenne felhozni.Volt knockback-es vmi gyűrű vagy ilyesmi,de szerintem az már nincs meg. :-(
Viszont van 2 gyűrűm,ami 10-10% faster cast rate-et ad.Csak sejtem,hogy mi lehet az..20%-al többet ütni/vágni/lőni azért szerintem elég jelentős..+elég sok mindent hordok a karakternél,ilyon-olyan charm-okkal van tele.Kb.9 szabadhely van a táskában.A cuccok városba vitele komoly procedúrával jár... teleport megnyit,charm-okat ledob,cuccok fel,kimegy,elad,vissza,charm-ok vissza fel.De jó így.Potyognak szépen az ellenségek,kivéve ezt a duriel-t. :-/Amire magamtól biztos,hogy nem jövök rá az a skill-ek használata. :-( A bow-s skill-eknél pakoltam a cold sebzésre.Ott van,hogy hány manapontba kerül.Bármit nyomok,bármit csinálok,nekem a manapontom nem csökken,azaz nem tudom elsütni azt a varázsnyílvesszőt. :-/
-
Elims
veterán
Vismajor,Harbonah,Vaakuum: Köszönöm!!
Sajnos lenne egy újabb kérdésem. :-/
Próbálom nullára csökkenteni,de ez a mai játék vége nem sikerült túl jóra.
Nagy kérdésem lenne.
Act 2 végén azt a féreg boss kell megölnöm.Jelenleg nem sok esélyem van.. (kb.4x próbáltam meg,mindig haltam.)Ha most megállok és csak megyek a pályákon -persze nem megyek el a végéig- szinteket gyűjtve kb.2-3hétig folyamatosan kb.35-40szintig,majd visszamegyek a féreghez,hozzám lesz optimalizálva a szintje vagy marad ahogy most van?
Amazon-nal vagyok,íjjal (bár az erőre is sok pontot pakoltam,hogy fel tudjak venni egy komoly páncélt) lesz e vajon esélyem nagyobb szintűként vagy ne ezzel próbálkozzak,mert velem egyenrangú lesz? -
Elims
veterán
válasz vaakuum #11026 üzenetére
Köszi szépen!!
Esetleg a halálozásra lenne vkinek tippje?
Offline-ban 2x haltam meg.Nem szeretnék többször,de ha mégis beütne mire számíthatok?
Van vmi más negatívum is a cuccok elejtésétől -és persze a tudattól,hogy pancser voltam..- vagy megúszom annyival?Szerk.:
Mégvmi..Act 2-ben volt egy varázskönyv a horadric cube-bal együtt lehetett megszerezni.
Már nem emlékszem a nevére. :-/ Azt elolvastam és el is tünt.Hol találom annak az "eredményét"?Gondolom vmi varázslatott taníthatott,de sehol semmi.[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz vaakuum #11017 üzenetére
Nincs másik karakterem (ill.,de egy online) és mégis eltünt onnan a cucc.
Tényleg..bocs.A bow részben ott van a mana szükséglet is..viszont sehol nem találom,hogy hogyan lehet használni mondjuk a cold sebzést.
Akkor a passzívban ha minden oszlopba fejlesztek akkor mindegyik aktív lesz?
A lényeg lemaradt az előbbi hsz-omból. :-/
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Ezen a fotón én a jobb oldali oszlopot kezdtem el fejleszteni.Ha rakok pontot a többi oszlopra akkor azok is érvényesek lesznek vagy csak egy oszlop lehet aktív?
Ugyanezt kérdezném a bow and crossbow menüben.Ott ugye van cold +sebzés vagy fire,stb.
Ha fejlesztek két oszlopot egyszerre lesz cold+fire +sebzésem?
25-26. szint körül vagyok (offline),az előbb megvolt a 2. halál. :-/ Van olyankor vmi mínisz dolog?Vagy megúszom annyival,hogy el kell mennem a cuccaimért?Mégvmi..offline játékban a nagy dobozban van egy (ill. 3 vagy 4) olyan rész,amihez share van felírva.Raktam már oda be sárga tárgyat,gondolván hátha vki ismeretlen megkapja vmikor.
Jól gondoltam vagy oda teljesen fölösleges berakni bármit is,mert az elveszik a semmibe.? -
Elims
veterán
Akkor az eddig "összeszedett" gyorsutazási pontokat tudom használni?
Act 1-ben a dark wood erdőnél tartottam,oda le kellett mennem egy barlangba,majd onnan fel.Így viszont nem kellene teljesen elölről a nulláról kezdenem,mert a stony field-hez oda tudnék menni. (Már nálam az a tekersz,ami kell az öt kőhöz.) -
Elims
veterán
válasz #75376384 #8713 üzenetére
Értem.Akkor csak az ellenséget és a térképet rakja újra,a történet megmarad?
Win-T: Talán értem.Így viszont nem akkor kapcsolom ki a gépet amikor akarom.
Egyszerre sok órát bele kell tenni.Gondoltam felviszem így 20-30 szintig a karaktert és megyek coop-ban vkikkel,de így egy örökkévalóság lenne a 30.szint.
Vhogy megoldom ezt a ps4-es mentést ps5-re (sokkal gyorsabb a gép,töltöképernyő tényleg csak egy pillanatra,ps4-en azért vannak másodpercek pár helyen) és marad az offline mód.
Pedig már ps4-en átkonvertáltam az offline karakterem vmire(?). -
Elims
veterán
Sziasztok!
Az online indított karakterrel hogyan tudok úgy játszani,hogy kilépés után ne kelljen újra elölről kezdenem a sztorit.
11-es szintű a karakterem,de mindig elölről kezdi a játékot. :-/ (pedig save & exit-tel lépek ki.)Vmint ps4-es offline karaktert(+a sztoriban való haladást) hogyan tudom átmásolni ps5-re?
Ps4-ről felmásolom a fehőbe,majd ps5-ön letöltöm,de a játékban nincs. :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Lenovo Legion Go Z1. Extreme 512GB.Makulátlan állapotban Eladó,vagy Csere,olvass kérlek!
- 2x4Gb Kingston Hyperx Predator DDR4 RAM 3200 MHz
- Panasonic LUMIX G VARIO 14-42mm f/3.5-5.6 ASPH MEGA O. I. S.
- Alaplap GA-A55M-DS2 rev 2.2 + CPU AMD A4-Series A4-3400
- Playstation Spider-Man Limitált Dualsense kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest