- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Delta Force (2024)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Battlefield 2042
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@UL
tag
válasz Sirandrish #1497 üzenetére
én nyomultam Bneten egy ideig,de nagyon hamar megutáltam , a sok uninteligenswe ember miatt,,,azóta csak Single és Multy a haverokkal
ÜDV: M@UL
-
M@UL
tag
válasz Sirandrish #1496 üzenetére
én a Netl-C Kft RDSL szolgáltatását hassznállom (rádiós)
-
M@UL
tag
válasz Sirandrish #1495 üzenetére
az amazont énse szeretem,,,van eggy 7-es szintű,,de már 2 hónapja az
-
Sirandrish
legenda
hát ha bnetes segitség kell akkor rám ne számits..minden másba számithatsz rám..néhány képet linkelgettem nem is olyan rég..elég jók..nézegesd meg
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
majd megnézem a linket
én chellos vagyok..egyébként te azt a netet használod?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
M@UL
tag
-
M@UL
tag
-
DrEvil
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem eszre ezt a topikot, de el is dontottem, hogy ezentul rendszeresen koveti fogom! ;) Nagy Dio fan vagyok jo sokaig nyomtuk a bneten haverokkal, kb... 1 eve hagytuk abba, miutan kijottek a botok, es semmi ertelme nem volt mar a jateknak... De az uj patch -el nagyon felspanoltatok... a heten erkezik az uj notim, jelenleg semmi konfigom sincs es rogton fel fogom installalni a dio-t ;) remelem lesz jo kis csapatszellem itt a PH-n, es majd segitjuk egymast!DrEvil - Fájdalom nélkül nincs győzelem! -
-
Sirandrish
legenda
majd ha te is végigviszed mindegyik karival vagy 10szer a barbárralmeg vagy 100szor akkor unni fogod
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
M@UL
tag
-
M@UL
tag
-
Sirandrish
legenda
hidd el hogy nekem is jó lenne mert évente egyszer-kétszer mindig előveszem a gamet és a barbimmal végigtolom vagy 3szor hellen viszont a game a nélkül a mod nélkül már uncsi...
-
M@UL
tag
-
M@UL
tag
válasz Sirandrish #1481 üzenetére
nem halt ki,,,,,én speciel dolgoztam , és nem volt energiám a gép elé ülni.... .....
-
M@UL
tag
-
Sirandrish
legenda
nah megint kihalt a Diablo-s nép?
-
Sirandrish
legenda
kb 3 éve dolgoztam a Nyíregyházi halifax butorboltba..ott kaptam az egyik munkatársamtól
-
M@UL
tag
válasz Sirandrish #1478 üzenetére
nagyon jók a képek,,,,de nagyon kipróbállnám már ezt a patchet,,,,,azt se tudod hogy kb honnan szerezted meg?
-
-
M@UL
tag
-
Sirandrish
legenda
hát ha megtalálnám akkor elküldeném nem gondolod?
tényleg nincs megEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
M@UL
tag
-
Sirandrish
legenda
majd ultraritka képeket is nyomassak?
csak mert már lassan nem lessz ezekközül a ''durva'' képekbőlEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
M@UL
tag
-
-
Sirandrish
legenda
-
M@UL
tag
-
SzalaiG
addikt
válasz Sirandrish #1466 üzenetére
Ez hol van? Kiegészítő lemez?
-
Sirandrish
legenda
semelyik karit nem mindegy hogy fejleszted..ez egyértelmü..
-
M@UL
tag
válasz Sirandrish #1457 üzenetére
nem célzás,,,,hanem konkrét eszme futtatás volt...de ez igy van ,,,nem????
-
bolcsodal
addikt
Überben milyen karik életképesek? Én most szembesültem a szomorú valósággal, hogy a Smite (pala pajzsos pofon) stun effektje hat a superunique szörnyekre is (pl ancients). Diablóra is pl?
They drew first blood....
-
Sirandrish
legenda
válasz bolcsodal #1453 üzenetére
hát én barbárral akármikor végigviszem hellen...probléma nélkül...
a sorcim is kemény hellen csak ott picit szinteznikell hogy a lighting és a fire is jólsebezzen mert hellen mindenkinek más immunja van...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
M@UL
tag
válasz Sirandrish #1452 üzenetére
minden kari erős,,,,csak nem mindenki tud jól játszani mindeggyikkel,,,,persze még én sem
-
bolcsodal
addikt
válasz Sirandrish #1449 üzenetére
Én kb. 85. szintig hoztam fel néhány karit:
Chargadin (Cahrge+Might+Vigor maxol=1600% dmg) hellen szart se ér.
Avenger pala (Conviction+Veng.) multiban sokat segít, de egyedül hellen szart sem ér.
Sorc (Hydra+Orb) hellen szart se ér.
Sorc (Chain lightning+orb) hellen kicsit ér vmit..de nem sokat.
Necro (lvl29Skeleton masterity+lvl29Skeleton+revive) az egyedüli kari, akivel nincs problémám hell fokozatban.
[Szerkesztve]They drew first blood....
-
Sirandrish
legenda
én barbival nyomom szinte mindig..meg a varázslónő ami nem gyenge hapicit odafigyelünk rá
-
M@UL
tag
válasz Sirandrish #1449 üzenetére
a Summonos nekro a legtutibb, ha van vele 3/3 csontid akkor jó.....az ojan 14-es szint,,,addig valóban sszívni kell vele egy picit,,,,de megéri...
-
M@UL
tag
-
Sirandrish
legenda
Én nemtudom..azt tudom hogy gyenge..lehet hogy kicsit félreneveltem de a barbárral vgigmegyek szimplán minden fokon a necroval meg szivtam néháy helyen
-
M@UL
tag
válasz Sirandrish #1446 üzenetére
én sose szívtam vele.... summonos nekrot kell csinállni....az már az elején is jó
-
Sirandrish
legenda
a Necro nem rossz viszont nagyon gyenge 50. szint alatt...és azért nem szeretem..normálom sokat kell vele szopikázni hogy nightmare-n érj valamit...
-
M@UL
tag
válasz Sirandrish #1444 üzenetére
jó a barbár,,,de mongyuk én nekro-t bírom a legjobban,,,de mindeggyik kasztból van 1
-
Sirandrish
legenda
és jó? én a farkast komálom a Druidból..de a legjobb a Barbarian akkor is
-
M@UL
tag
válasz Sirandrish #1442 üzenetére
varázsló , az a jó ...igazából ez volt az első druidám,,csak neten egy Francia gyerek elmondta hogy mejik a legjobb druid,,,,,
-
M@UL
tag
-
Sirandrish
legenda
-
M@UL
tag
válasz Sirandrish #1438 üzenetére
nem búsulok....mert levezettem Baalon ..szintet is léptem ..
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Horny256 #1434 üzenetére
hát nah..nem tehetek róla
Ha meglessz mindenképp jelzemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
M@UL
tag
ezért most szétgyalázom Baal-t.....mert ő tehet róla
-
M@UL
tag
-
Horny256
senior tag
válasz Sirandrish #1433 üzenetére
Akkor sorry
-
Sirandrish
legenda
válasz Horny256 #1431 üzenetére
Irtam már előrébb...ilyen Ultra nehéz mod..most sajna nem találom seholpedig MAul-nak is odaigértem de sajna elveszett
-
M@UL
tag
ez engem is érdekel
-
Horny256
senior tag
válasz Sirandrish #1430 üzenetére
Bocsi
Azt hitem erről raktad fel a képeket
Te akkor milyem Mod-t használsz
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
-
Horny256
senior tag
válasz Sirandrish #1425 üzenetére
Ezért ''Retro MoD v2.50 HUN ''
-
Horny256
senior tag
válasz Sirandrish #1423 üzenetére
MSN
-
Sirandrish
legenda
-
M@UL
tag
-
Sirandrish
legenda
-
M@UL
tag
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
M@UL
tag
válasz Sirandrish #1412 üzenetére
egész jó képek ,,,,de Baal-nál is fényképezhetnél ,,,vagy a barbároknál
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
az a legjobb karakter..legalábbis szerintem
mindjárt dobok pár képet mert végre ujrairták az adatforgalmatEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
M@UL
tag
-
SLYM
veterán
[link] senki nem jáccik a retro pach-el? csakmer 1000x izgalmasabb mint az 1.11, vagy az összes többi patch!!!
-
M@UL
tag
-
Sirandrish
legenda
egyetlenegy karival tudtam elérni a99. szintet a Normal gameban..ebben az Ultranehézmódban nem olyan nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Msi Mag Infinite 12.- gen DDR5-ös i5-ös Gamer-Pc-Eladó , Számla-Ready !!!
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest