Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
killerjohn #39511 üzenetére
Jaja. Totál autista/kocka hozzáállás. Számok/számok, extra szirszarok amik kitakarják az eksönt. Ha ilyesmit akarok, akkor bekapcsolom pár percre a sebzés/heal szám megjelenítéseket. Elég az az információból. Minek ide tutiitem jelzés? Úgyis mind szar ami esik, nem? Az xp/óra meg nekem aztán tényleg totál mellékes. No jó... lehet utánanézek mi is ez a HUD, mer' itt nyomom a nagy rizsát, aztán kiderül, hogy egész más és az már milyen ciki hogy nem tudtam...
-
Bird
addikt
válasz
killerjohn #39511 üzenetére
Hüm.hüm. Nyitnod kellene egy ticketet a Blizz fórumon, hogy mennél fejlesztőnek. 1000 óra szöszmötölés egy adott témakörrel nem kevésnek tűnik (napi 8 órával számolva, kerekítve 6 hónap elfoglaltság. természetesen hétvégék nélkül mert játszani is kell valamikor!
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest