Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
capafog23 #19256 üzenetére
Szia!
Jópár cuccodból tudnál olcsón jobbat venni
(nekem is segítettek,és bevállt tanácsokat adok tovább):
vállasból 200+ str-est tudsz olcsón venni.
kesztűn legyen attack speed és/vagy critical hit damage
bracers-en sem árt chc
ővet is tudsz 200 strenght felettit fillérekért!
nadrágból nemrég adtam el 40k-ért olyat mint a tiéd csak volt benne 2 socket.
az még 90-100 str ha jó kavicsokat raksz bele(vagy vitality ha arra hajtasz)
a pajzsod nem sokat ér,vagy vegyél egy olcsó stormshieldet(van eladóm ha még nem vitték el,50k-ért),
vagy tényleg egy másik fegyó sok chd-vel,sockettel.
ha kétkezest akarsz akkor skorn, ha két egykezest akkor fury lehet az egyik sockettel,
de én pl. sun keepert is találtam olcsón sockettel,és azon bonus damage vs elite is szokott lenni,valamint
látom még sok magic find-os cuccod van,azon 40mf is szokott lenni.(paragon levelt ha huzod majd úgyis elhagyod az MF-es cuccokat)
gyűrűn,amun legyen chc,chd vagy attack speed,egyiken sincs értékes stat(main statokat leszámítva,de hidd el sokkal többet ér egy jól balance-olt chc-chd páros mint 50-100 str)
a sebzésed nagyon kevés, én az itt kapott jótanácsok előtt voltam 26k-n,most 130k-t ír az armorym:
konenbarbár
jobb fegyóval(fegyokkal),és egy kis chc-chd-as trióval jócskán fel tudod tornázni majd!
ezres dps jó lenne,de ha sok chd és socket van rajta elég lehet kevesebb is a fegyveren.
(egykezeseknél,kétkezesnél 1200-1400 dps kell)
cipőből is van jobb,nekem mániám hogy movement speed is legyen rajta,de fire walkersből tényleg van olcsó,jó statokkal!
skillek:
passzívból a weapon mastery és a ruthless ,tough as nails trió vált nekem be(az ucsót nem merem még mindig elhagyni,mert kell az armor,sokan rakják be még ahelyett is az életszívást,de azt akkor érdemes ha tényleg nagyon sokat sebzel!)
többi skill nem rossz,bár a revenge és a rend hasonló skill,revenge helyett próbáld meg a hammer of ancientet,brutálisakat lehet vele csapni!
act3 tökéletes farmolni! sok mob és elite kis területeken,lehet haladni paragon levellel is itt rendesen.
olyan monster power levelt válassz ahol gyorsan haladsz,nem érdemes szenvedni,sokat behallni,nem haladsz gyorsabban xp tekintetében sem ha adott időre lebontod!
Nekem xp tekintetében a bridge of korsikk waypointtól a teljes csatatér letakarítása meg az arreat crater level 2 jön be a legjobban!
Szép hosszúra sikerült! Remélem tudtam annyit segíteni ami segítséget én is kaptam itt! -
Tom5
addikt
válasz
capafog23 #19256 üzenetére
Kard pajzs kidob, skorn vagy két egykezes fegyo equip.
Ez az én barbárom, nem nagy eresztés de nem is költöttem rá csilliókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iMac 27-inch (2017)
- Precision 7680 16" 4K+ OLED érintő i7-13850HX RTX 2000 Ada 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kártyafüggetlen, újszerű Google Pixel 8a (8GB/126GB) eladó, 17 hónap garanciával!
- Mac Mini 2018 i7, 32GBram, 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest