Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jazz
veterán
válasz
Bahama #32950 üzenetére
Nekem a játék első pár hetében esett valamilyen zöld amu, akkor azt se tudtam mi az....60euro-ért ment el. A játékot visszavásároltam és vége. Ennyi volt az össz droppom....jó mondjuk amennyit én játszok, meg nekem volt egy nem kevés brake is.
A kereskedéshez: jobban tetszik a granini által is használt flippelés szó.
-
kkf
aktív tag
válasz
Bahama #32950 üzenetére
+1, én is a régi accommal együtt kb. 800-1000 óránál járhatok, de legjobb saját droppom egy 400 millás Unity volt, meg egy 250-es WKL, ez több mint egy év alatt elég karcsú, viszont rengeteg galraki-t és swordot craftoltam (de vagy 50-et), ami elment 50-100M között.
az új accommal 2B-ért vettem egy echoing furyt, ami elment 150 EUR-ért, aztán ezt megforgattam KínábanEbből lett a barbárom. Meg volt még, hogy egy 300millás gyűrűt eladtam 31-ért, amikor már nem volt rá szükségem, ebből meg majd megveszem a EXP-et. Pályafutásom legnagyobb sikertörténetei
-
Gorneck
legenda
válasz
Bahama #32950 üzenetére
Nem kell szennyest teregetni...mert arra sztem senki se kíváncsi, csak annyit mondtam, hogy abból indulok ki akikkel 1000+ órája játszom együtt náluk és nálam mi van akkor sírni tudnék olyan facca a lootunk...és nem csak nekünk, hanem kurva sok embernek.
És azt tegyük hozzá, hogy Gyurinak írod ezt, aki csak játszik...nem farmol. Vagyis belép letolt 1-2-3 küldit és kilép. Ez meg kurvára kevés...
Szal az, hogy meg kell dolgozni érte az erős túlzás...ha mázlid van esik, ha nem nem, de minél később lesz mázlid annál jobban kezded unni a banánt...Sztem meg kell, mert a közepes cuccoknak semmi ára sincs...persze azokkal lehet menni MPL10-en is, hisz 10Mből gearelhető a legtöbb kari mpl6ig, olyan 100-150-ből sztem mpl10-re is. Persze az megint más kérdés, hogy ennyiből minden lesz az a kari csak nem túl hatékony, csapatba meg egyenesen felejtős. Ezért szoktam jókat mosolyogni a gearelős vidiken...
Szóval ha elfogadható karit akarsz összetákolni mpl10-re, azzal a felfogással, hogy dolgozz meg érte igen nehezen fog összejönni a nagy átlagnak jutó dropból... -
Gorneck
legenda
válasz
Bahama #32943 üzenetére
Aki napi szinten 30-60 esetleg 90 percet körözget, az kb sehova se jut...persze, ha a mázlifaktor bejön, akkor 5 perc alatt is kiesik vmi finom amivel előrébb tud lépni.
Azért kívnácsi lennék, hogy saját dropból mennyi goldot/eurot szedtél ki...és most nem AHból esett motyók érdekelnek, hanem amik valóban kiestek.
1000+ óra alatt egyetlen cuccot se tudok felmutatni ami jó drop lett volna, mármint komolyabb értéket képviselt volna...1 sheng ment el 300M-ért tisztán még nagyon régen, ez volt ez egyetlen komolyabbnak mondható dropon, meg talán az immo belt bár azt nem nagyon néztem mennyit ér, mert azonnal ment rá a Barbimra.
Szal pusztán a dropomból sehol se tartana egyik karim se...ügyeskedéssel jutott a kertre és karik fejlesztésére is, de dropból lófaszra se jutott volna...körözgethettem volna életem végéig. És aszhem van még pár olyan emberke aki nem kevés óra után se tud felmutatni lófaszt se...nem hogy olyan cuccokat amiket te pl régebben linkelgettél a trade topikba...
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Bahama #31796 üzenetére
na, gratula!
bola + bitter pillt használok. SB ellen vengenance + night stalker + bitter pill lett a megoldás, gyakorlatilag végig fent tudtam ellene tartani a gloomot a végén. ami kellett is, mert 25%nál enreageolt
. viszont kullét egyszerűbb kiütni csapdákkal.
na jöhetnek magdáék.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Bahama #31552 üzenetére
jaja, bombardment az igazi.
DMLen nekem épp multishot bónuszom van (más megközelítésből 290+/270+/18/10es), viszont sojok mostanában olcsók, körbenézek és tesztelek még egyet.
más:
na ennyit arról, hogy a tyraellel megoldom a MS problémát. lehet ebből inna gatya lesz? -
Zan
aktív tag
-
-
SLYM
veterán
válasz
Bahama #20454 üzenetére
nem értelmezni, inkább elemezni kell, de ha legközelebb válaszolnék kikérem előtte a közönség segítségét
"Kerüld a pusztán vita kedvéért, erőteljes érzelmi töltettel ellátott, az észérveket nélkülöző, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé."
-
SLYM
veterán
válasz
Bahama #20451 üzenetére
lol.
nem látok a fejedbe mit gondolsz miközben írod a postot bakkek, ha valamit akarsz egy posttal akkor csak írd le, ne célozgass, senki sem fogja elemezgetni mit írsz
"szóval kiről tudtok aki a best magyar?" ez állt a srác postjának a végén amire válaszoltál. erre leírtad mit tud a karaktered. igen, én lássam meg a postodban a rejtett tartalmat, te meg azt ugye észre se vetted, hogy ezt talán lehet így is értelmezni. no comment
ha mélyen belegázoltam a stílusommal a lelki világodba hát sorry. azért remélem túlteszed magad ezen az óriási traumán, előre féltem azt az sofőrt aki véletlenül egy rossz sávváltásnál majd ráddudál, remélem őt is megállítod és nekiállsz majd papolni, hogy igazából ezt neki kellett volna kilátnia mikor kinéztél balra a visszapillantón
-
SLYM
veterán
-
mikromanus
veterán
válasz
Bahama #20441 üzenetére
Vegyél valamit, adj el valamit, kezd el visszapakolni a visszautalt szemetet, aztán egyszer scak felbukkan. Szerintem sikeres eladásnál szabadult fel és amikor buktam a bidet és visszaért a suska. Egyébként elég kiszámíthatatlan,d e moztgás nélkül szerintem nem, vagy csak sokára javul meg. vagy ez is urban legend amit tapasztaltam
-
flash-
veterán
válasz
Bahama #20415 üzenetére
Saját diablo 3 karim:
Demon hunter
Paragon Level: 97
world: 14691 (dh: 2626)
Europe: 5774 (dh: 1013)
Heroscore: 17,170
world: 5118 (dh: 2219)
Europe: 1629 (dh: 739)
DPS Unbuffed: 294,731.07
world: 2004 (dh: 941)
Europe: 653 (dh: 306)
EHP Unbuffed: 118,400
world: 50K+ (dh: 50K+)
Europe: 50K+ (dh: 50K+) -
Gorneck
legenda
válasz
Bahama #19861 üzenetére
A Monk nem attól fekszik el, hanem attól, hogy kettévágja a lézer, vagy elég gyors és kellő magas a dps-e a megfelelő hp pótláshoz 1-1 tócsában álláshoz...ezekhez allresi és armor kell.
Ha tényleg piszkálni fogják az OWE-t, akkor bezony kell az allresi...mondjuk azt se bánnám, ha egy az egybe kiszednék és kapnánk helyettük használható passzívokat... -
Sirandrish
legenda
válasz
Bahama #19861 üzenetére
Én mindig azt mondom, ha megkeresnek Monkok, hogy azért hiába van passzív..emire ráfér arra rakjanak all resit.
Nem csak azért mert a Blizzard egyszer hozzányúlhat, hanem mert alapba jóval magasabb resit tud elérni az illető, ha ráteszi az allresit+választott resit is 1-1 itemre.És hát természetesen az sem baj ha a karakter használható marad 1-1 nerf után is
VanDaal Full Innat szeretnél? Akkor szerintem amire csak tudod pakold rá az all resit is mert gondolom az öv,gatya,ruha is all resi mentes lesz, aztán valamire csak csak pakolni kéne azt is.
A Skorn ahogy látom a builded, jó választás lehet..TR+Harang+SSS..ezekhez jól jön a bitang DMG és nem baj ha maga a fegyver lassú
-
abéla
senior tag
válasz
Bahama #19530 üzenetére
Az "dupe"-olt itemek account bound-olásról (ld.: új craft-cumók) beszélnek, törlésnél max a manit szépen visszaküldik, különben szép kis pereknek nézhetnének elébe, mert azért az látszik, hogy rmah egyéb problémái mellett magával hozta a blizz beszariságát is, nyilván félnek egy tömeges per-hullámtól, amit a legnagyobb ügyeskedők indítanának a méééég nagyobb pénzek reményében
.
Szóval aki nem flippelési célból nyomatja, nem hiszem, hogy nagyobb kockázattal néz szembe, mint eddig.Simsi: mi ez a pálfordulás, itt meg itt még kihasználandó alternatívaként beszélsz eme gyöngyszemekről...
szerk: vagy szerdán a szerver karbantartások alatt, igaz-e?
tudod amióta engem is átk*rt a palánkon egy hozzád hasonló pajti, az általad is kedvelt módszerrel, kevéssé tolerálom, hogy itt tanácsokat osztogatsz, mint valami jótét lélek, miközben megszívatsz másokat...
Akkor, ha már ennyire király arc vagy, mond el a tuti módszered is, mindenki okulására. -
simsi
csendes tag
válasz
Bahama #19530 üzenetére
Sajnos a Blizzard nem így gondolkodik.
Fürtökben szoktak bannolni, ismerek olyat aki tőlem vett goldot megvett egy fegyvert 2 hónapja és szerencsétlen pont olyat vett ami ilyen dupeolt fegyver és bannolták.
Blizzard még csak a ticketre is csak annyit válaszolt, hogy csalás miatt lett bannolva.
Vegyen új játékot ha szeretne játszani és ne csaljon.
Igen valóban vannak progressen páran viszont közel nem annyian mint 1 hónappal ezelőtt. Volt olyan manti ami 20 embernél is figyelt. Mind eltűnt a progressről azóta.
Én csak jót akartam és felhívni a figyelmet, mindenki maga döntse el, hogy kockáztat e.
De én még csak eladni sem venném meg hiába lehetne hétvégén keresni rajta 200millát. -
warcat
veterán
válasz
Bahama #19001 üzenetére
Mivel nem sokkal az aukció lejárta előtt prioritást kap az árult arany,teljesen attól függ,hogyan időzíted,ez van akkor,ha több aranyat árulnak mint amennyit megvesznek 36 óra alatt.De ettől még vesznek sokat,csak szimplán rengeteg van a rendszerben.
Vile ward: nyilván a gyengébb main stat rollok nem fognak sokat érni,még normális vitality-vel sem.de a 250 stat, vit +hasznos extra kombó szerintem marad keresett cuccként,nem olyan könnyű ám jó rollt kapni.
Azt se felejtsük el,hogy a legdurvább péntárcawarrioroknak,akik itt és most akarnak nyerni,nincs türelmük százasával farmolni az essencet,nekik marad a vile ward. -
buherka
addikt
válasz
Bahama #18498 üzenetére
Én is azt vettem észre hogy két külön sebzésről van szó.
Successful Critical Hits cause a burst of bone to explode from the target, dealing 50% weapon damage to enemies in that area.Ahogy írja is az +50%-os sebzés a területi ellenségekre hat. Magát az eltalált célpontot nem sebzi pluszban.
Sokan azt hiszik, hogy anno mikor elérte a 60-as szintet és az utolsó rúnákat is megnyitotta az játék, azok a legjobb sebzésűek. Sajna ez nem így van. Csak egy választási lehetőség ennyi. Az Elemntal Arrow-nál is a Frost Arrow (170%) sebez a legnagyobbat, pedig azt már lvl 29-nél megnyílik.Nekem
Spray of Teeth-nél a Critical Hit -132004 - 267515
Cinder Arrow-ná a Critical Hit- 169263 - 343023A számok nem hazudnak.
De azért teszek egy próbát ...hátha ez is jó.
-
Agro
senior tag
válasz
Bahama #18498 üzenetére
Csak a tapasztalatom írtam le, de valószínű az eltérő játékstílusból adódik, hogy ki mit tart hasznosnak.
Én ball lightninggal, meg aknákkal operálok már nagyon hosszú ideje és nem telik el 1 sec se 2 crit között. Ez nem csak a mostani chc-m melett igaz ez már 35%-nál is igaz volt. Ha berakom az SS-t akkor az hrc közben meg se mozdítja a chc-m.
Cluster arrow-al pl én úgy vagyok, ha belepusztulok se tudom megérteni miért favorizálják annyira. Mindegyik runáját próbáltam használtam 1-2 órát, de egyszerüen nem áll a kezemre és nem érzem haladósnak. Trash mobok a ball lightningtól is 1 critre fekszenek és az eléggé nagy területet fed le baromi olcsón, Cluster Arrow meg k&$@a drága és kis területre hat trash mobok ellen fele annyira se hatékony. Elitek ellen jó egyedül, de akkor már inkább az akna. 3-at lepakolok alájuk és 9*270% dmg 8 yardra.
-
Agro
senior tag
válasz
Bahama #18487 üzenetére
Csak pontosítottam a megfogalmazásodon.
"Tudom mert az alap criteket helyesen írja, csak arra még rájön +50%"
Nem ad pluszba 50% dmg-t, hanem 2 külön effektről van szó. Az egyik 115%-al sebez, a másik 50%-al.
Nem tudom milyen oldalt nézel és az mit mivel számol csak a skill hatását ismerem.
Egyébként SS témára visszatérve. Én ha jól emlékszem már 35% chc felett teljesen kitöröltem a skill listámról. Ennek több oka van:
Alacsony MP-n xp farm esetén:
Itt az a cél, hogy egyik kupactól a másikig minnél rövidebb idő alatt juss el. Tehát az SS töltési ideje két "csata" között valahol 1 és 5 sec közt mozog. Tehát minimum 3 maximum 15% chc-t hoz rajtad amit az első crit után 1 sec elteltével el is buksz. Ergó 1,8 vagy 2-es atck speed mellett maximum 2 lövést tudsz leadni. Eliteknek ettől azért több kell és akkor bukod az előnyöd velük szemben, mert vannak más olyan skillek amik nonstop adják a sebzés bonuszt.Magasabb MP-n:
Itt tovább tart általában 1-1 csata 1 secnél, elitekkel szemben meg főleg. Folyamatosan van, hogy valami becritel ideje sincs tölteni a skillnek. És ha 2 kupac közt fel is töltődik 100%-ra a chc-d akkor se lesz elég 2 db kritikus találat ahoz, hogy mindent megölj.Szerintem jobban jársz caltroopsal. Azt lényegében nonstop fent tudod tartani (+10% chc) és archery vagy más hasznos passive skill is elfér akkor már a repertoárodban.
-
buherka
addikt
válasz
Bahama #18384 üzenetére
Legacy Nati szetthez képest...elég faszányosan össze van rakva a DH-d.
Van Disc. reged az jó buli. Majd szopathatod a jó népet PVP-ben.
Majd próbáld ki azt a taktikát amit leírtam...sztm életképes lehet.
40% körül pont jól jön a SS...így fogsz folyamat kritelni. 20-30% chc körül már sz@rabb a helyzet.
DH-ban is az a jó hogy sok felé lehet variálni a gear-t. Én kicsit tankosra vettem az irányt. Nagy visszatöltés sok all. res. magas life.(#18386) Bahama...hja a Monk is komoly.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Bahama #18370 üzenetére
Most mit csináljon, ha egyszer az vagy? Ss-nek max akkor van értelme, ha kevés a cc-d és rohadt lassan lősz. Neked van 60 iasod, 40 cc, teljesen értelmetlen azt a passzívot használod. És ha ezt leírják, talán gondolkodni kéne, nem pattogni, hogy 12313 óra játékod van és te nagyon kened vágod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest