Hirdetés
-
GAMEPOD
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
diegho #64209 üzenetére
Én sem értem még teljesen miért nem haladok jobban, de szívesen fogadok tanácsokat.
Nem vagyok hardcore játékos, más kaszttal még ki sem próbáltam a játékot.Jelenleg Whirlwindre van ráállítva mint fő támadás, ha elfogy a Fury, akkor Frenzyvel gyorsan feltöltöm. De mivel Smite rúnával van ellátva, így ha egyszerűen elkezdem csapkodni az ellent, akkor kb. nem sok esélye van megmozdulni, mert 90%-ban elkábítja egy villám. Mivel Frenzy, ezért egyre gyorsabban is csapkod, így nagyobb esély is van a gyorsabb villám-kábításra... csak lassan halad ugye, mert 2-300k-t sebez egy ütéssel.
Ilyenkor adok neki egy Earthquake-t, illetve amint csak lehetséges egy Overpowert-t.
Próbálok olyan kiegészítőket használni amik növelik a Critical Chance-t és a Critical Damage-t, mert amikor Whirlwinddel támadok a sok ütés mennyiségével arányosan nagyobb az esélyem ugye a Criticalra is...Mondjuk az is igaz, hogy az Armor set ami rajtam van (Sage's) a Seismic Slamre ad +13% +14%-ot, nem ezt használom, ez lehet hülyeség és meg kéne próbálnom Earthquake helyett.
Mivel a Frenzy Smite rúnával és az Overpower Killing Spree rúnával lighning damaget okoz, ezért a nyakék is hozzátesz valamit, mert növeli a lighning damaget.Nagyon nem tanít senki, netről szedegetek össze infókat, ha épp arra van kedvem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung galaxy Zflip 5 256gb független
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- MacBook Air M1, 2020, 256GB SSD, 16GB Ram, 61 wattos töltő, új szerű állapotban dobozzal együtt
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest