Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Edge
veterán
válasz Reinhardt #64193 üzenetére
sztem nekem nem kell ezt magyaráznod, már ROS első hetén vagy 4-5 db 70-es wizem volt a malthael leg dropért(töröltem is már belőlük), rift xpből ofc.
Csak egy ilyen kép mögé sokan túl sokat gondolnak feleslegesen, mert ezért a 13 percért több órát kell melózni ahogy mondod is, nem 13 percet.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
khirill
aktív tag
már szinte minden bounty reward megvan... (a legtöbből már vannak elég jó rollosok is), de az a rohadt rorg!
davidsito: majd season-ben letornázod 7 percre...
ratabyzou
-
Cadal
őstag
válasz Cheesy #64189 üzenetére
Kíváncsi leszek mit szólsz majd ha a tehenek jönnek szembe bárdokkal... mert olyan is van!
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
Tegnap az egyik RIFT-ben meg rózsaszín medvék voltak
Otthon van screenshot is.www.vakbelmutet.hu
-
davidsito
aktív tag
level 70 ... 13 min
[ Szerkesztve ]
64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
.OM.
aktív tag
Firewizard-om van, firebird-del.
Melyik lehet jobb?a.)
Fenn a fb kesztű és Mirrorball = ~950k DPS (tripla sebzés a Magic Missile-n (fire); +36% firedam
- ilyenkor magic missile-t (*3) használom nagy AS-sel, majd meteor showerrel költök nullára; passzívban a közeliekre nagyobb sebzésselb.)
Fenn egy Magefist de offhand a Firebird = ~1100k DPS;; +74% firedam
- ilyenkor meteor shower (critre AP) és manatöltéskor magic missile (*1) passzív töltésselex .Oldman.
-
tibee77
őstag
Sräcok 67es szinten (illetve a közel jövöben) ezzel a felällässal el lehet lenni?
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
SQX_Barto
addikt
Szívesen!
Kevesebb smileyt használj legközelebb, lehet ezt is majd egy admin "megnyirbálja".
frame: elvileg csapatban kapsz magic find bónuszokat. Meg ha barátokkal játszol és valakinek esik valami, ami neked jó lehet, odaadhatja.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Vikus
tag
válasz Bazzzs #64172 üzenetére
Köszi-Köszi!
Végre.. így gazdagabb lettem pár cumóval... tényleg gőzöm nem volt róla, mik ezek..
A titkos pálya nem hangzik rosszul... Már akartam kérdezni mi ez a liquid rainbow is... Mer' az is van.. akkor jó.. majd csak összegyűlik.. A "Token" alatt azt értettem amit "SQX_Barto" mondott.... úgyhogy köszi neked is! Én lökött meg úgy gyűjtögettem, mint anno a 2-be, hogy majd növeli a képességeim.... de a szememet nem szúrta ki, hogy "Followers"... szóval ... rájöhettem volna.. na de köszi még egyszer a segítségeket és a válaszokat... már előrébb vagyok .. -
frame>24
addikt
Na, kisebb kihagyás után elmentem public game-be.
Soha nem voltam még 3+ emberrel, csak 2 vagy solo.Úgy össz. 4 óra alatt kiesett a Tal rasha set 2 hiányzó darabja, vagy 5 plan, és még vagy 4-5 unique/set vegyesen...
Jahogy ez erről szól? - Életbe nem indítok többet solot, max tesztelni.
Most meteorra álltam át, nemtom, csak nálam lassul-e be tőle, de a Tal set miatt potyog az égből minden.
Epilepszia ftw...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
SQX_Barto
addikt
válasz Bazzzs #64172 üzenetére
Szerintem a követők tokenjeire gondol.
Vikus: Azok a követőknek adhatóak és az ő képességeikhez járnak a bónuszok.
Ugye van három követő, a Templar, Enchantress és a Scoundrel. Az egyiket válaszhatod, ha egyedül játszol (egyik Asharea setbónusz, hogy mindhárom alkalmanként a segítségedre siet).If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Bazzzs
senior tag
Szia!
Ha teljesíted az összes Bounty-t egy Acton belül, akkor kapsz egy Horadric Cache névre hallgató ajándékot. Ezt jobb klikkel tudod kinyitni és kidobál a földre pár jutalmat. Ez lehet pl. craftoláshoz alapanyag, vagy akár legendary cucc is. Amit még kapsz a Bounty-k után, az a Rift Keystone Fragment nevezetű kis kerek kődarab. Azt Kadala-nál tudod felhasználni Nephalem Rift nyitásához.
A fekete gomba a titkos pálya megnyitásához kell. Lényegében pár alapanyagot össze kell gyűjtened és ez az egyik hozzávaló.
Token alatt mit értesz? Így nem igazán ismertem rá, hogy mire gondolsz
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Madn!ght
addikt
válasz Intel fan11 #64169 üzenetére
Használható/populáris skillek és cuccok a teljesség igénye nélkül:
1) fire alapú leap+earthquake skillezésű barbi:
- Might of the Earth set (naci, kesztyű, vállas, sapi)
- Lut Socks csizmaEarthquake skill molten fury rúnával, a csizmának köszönhetően 3x ugrik, a set bonusz által pedig minden érkezés earthquaket okoz.
Hasznos fegyók: burning axe, silaria, sun keeper, devastator
Hasznos továbbá a szükséges erőforrás csökkentéséhez: Cindercoat páncél, illetve Haxing Pants of Mr. yan gatyó.Jól jön egy Ring of the Royal Grandeur gyűrű, amely által eggyel kevesebb set item kell a bónusz kiváltásához.
2) Call of the ancients
- immortal king set (csizma, fegyó, kesztyű, páncél, öv, sapi)
4es set bonusz esetén az ősök folyamatosan kísérnek (míg meg nem halnak)
Extrém védelmet ad, vagy növeli a sebzésüket.
- fenti fegyók illetve thunderfury, fulminator, odyn son, stb. elemi skillhez igazítva.3) Furious Charge
- Raekor's set (csizma, naci, páncél, kesztyű, vállas, sapi)
5-ös set bónusz esetén valamennyi rúnát adja a chargekhoz.
Nehezíti a használatát, hogy 4-5 ellenbe kell rongyolni, hogy ne legyen cooldownja.Mikromanus korábbi hozzászólásában is van némi info.
-
Vikus
tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el tolni én is a Diablo-t.. igaz még csak 61-es szint vagyok, de olyan kérdésem lenne, hogy ezek a bigyuszok mik, amiket kapok azután, miután adventure módban egy egész pályát "kitisztítok". Megvan az öt plecsni, majd kapok valami ládikát.. az mire jó? Mert van már vagy 4..
Jah.. meg van valami fekete gombám is...nem is tudom eladni csak van.. Ezzel mit tudok csinálni?
És utolsóként a tokenek, amiket összeszedek, azok akkor is "hatnak" ha nem nálam vannak, hanem a ládában? Csak mert látom itt a sok fórumos tag, akik megosztanak képeke, totál üres az erszényük... Vagy már annyit se ér, hogy nem ad hozzá sok pluszt?
Köszi előre is a válaszokat. -
Intel fan11
őstag
Barbarnak milyen setet érdemes összeszedni + milyen fegyó stb? És milyen skillezést??
Battletag: hojszi#2983
-
Ragnar_
addikt
válasz davidsito #63335 üzenetére
Hello, passive 3d tapasztalatok vannak (LG cinema3d monitor + Nvidia3dvision) elképesztően néz ki a game 3dben. Helixmod ajánlott illetve a konvergenciát jól beállítva minden effekt 3d kivéve az item,mob infókat mint dmg, healthbar critical amiket 2d-ben ír ki a képernyőre, ezeket ki is kapcsoltam...
Mondjuk lehet , hogy sok haszna nincs az infónak elég régen érdeklődtél, én is csak kíváncsi voltam, hogy játssza -e valaki stereo3d-ben
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
SQX_Barto
addikt
válasz Reinhardt #64165 üzenetére
Valamikor mintha +50% / tagokat írt volna valaki, de majd az okosabbak adnak pontos választ linkkel
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Sárpac
nagyúr
-
Reinhardt
őstag
válasz Sárpac #64160 üzenetére
Azért elég sok szorult helyzetből hozott ki a torrent (lépcsőn falazás) ahol a desi-vel tuti haltam volna.
Bér most rápróbálok, mert nekem is van vhol a ládában egy 30%-os slorak. (Amúgy nem tudom, hogy számít -e bármit, hogy mennyit ütök a desintegrate-tel, az úgyis elhanyagolható a firebird bónusza mellett)
Elhasználtad már a gr keyt? Amúgy követő nélkül is megy? Nehogy az első elit elintézzen partyban.[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz hokuszla #64156 üzenetére
Most itt azt kell nézni, hogy ketten T6-on a városban meresztik a seggük? (mobilról vagyok épp)
-
Reinhardt
őstag
Ha a demon set 2-es bonusza fire-t sebez, akkor miert nem inditja be a firebird 6-os bonuszat?
Hol lehet reklamalni?[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
-
diegho
nagyúr
válasz DeathAdder #64147 üzenetére
Vedd meg, pár perc emailben jön a kód, battleneten aktiválod kész.
-
DeathAdder
veterán
szerintetek van értelme innen megvásárolni a kulcsot, vagy mit ajánlanátok?
Hogyan történne a folyamat, ha innen szeretném megvásárolni?
Köszönöm előre is
-
Gorneck
legenda
Ha socket mentes volt...
A mantra jól fog jönni...elég jó kis liferegent kapunk majd...csapatnak is jót fog tenni a többi mantráról ne is beszéljünk...
Míg nem cserélik a DS-t másra addig sajna a rainment egy rakás szar marad még a fegyóval is...szóval reménykedem majd vmi értelmes átdolgozásban...Gorneck#1239
-
_ocsisajt
őstag
536-ik paragon HC-n... vegre kiesett a coldprevent amu! talizman of anaroch, pipa... (persze DH-val bohockodtam akkor....)
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Gyick
őstag
válasz Gorneck #64141 üzenetére
Ahhoz képest hogy most egyedült t6-on a trashnél is vért izzadok mire megölöm ahhoz képest tényleg 100x jobb lesz..Még a giftet nem tudtam tesztelni nem esett...ha beltekerek +10%-ot a fegyoba akkor utánna még beletudom tenni a socketet ugye?Ez a flying dragon se rossz ha beadja a dupla attackot szerencsére van 2 darabom,fire ág se rossz azt is teszteltem egy maximussal,a lightning viszont még mindig szar
én is berakhattam volna az aura helyére vmi mást most nézem
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz Sárpac #64134 üzenetére
Nem ugy szokott menni hogy PTR shutdown és csak ezutan jön majd a live servereken? Mintha regen igy ment volna, de ami miatt nem gondolom hogy jön a patch az a season 4 ami nem reg indult, bar a season 3 sem tartott túl sokáig Illetve a legutobbi patch is mintha csütörtökön jött volna, szoval nem kell itt szerdakra feszülni
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
nonsen5e
veterán
válasz csecso22 #64120 üzenetére
De, elvezem is, hogy mobilnettel ejszaka toltogetek le mindent aztan beidozitem a torrent kiloveset 5:59-re.
Ez a megszakadas altalaban 10-15 percet szokott tartani 1-2 hetente egyszer, es azalatt csak "connecting..." de kulonben betonstabil es nagyon meg vagyok vele elegedve
.D4: hunPH, nonsense#2596
-
-
SQX_Barto
addikt
válasz Sárpac #64134 üzenetére
Nem jön még a patch.
Szokásos karbantartás.
Ha meg tévedtem, kellemesem csalódik mindenki (de nem fog )
Valaki már írta US serverek előbb kapják, szóval majd akkor fog jönni, ha náluk is.[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
szokasos karbantartas van ilyenkor... nem kell tuldimenzionalni... aztan ne legyen igazam
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Sárpac
nagyúr
Holnap 3-11-ig karbantartás csak nem érkezik a patch???
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
CzKaresz81
tag
Sziasztok!
Aki esetleg xbox360 nyomja a kieget vegyen fel Gamertag: CzKaresz81
09.05-től pedig Xbox Oneon ugyan ez....Amúgy a kieget 2.09 patchel hozta Blizard...
-
frame>24
addikt
Gyors kérdés:
Mi a helyzet most az arcane dynamo + disintegrate kombóval?
Hiv. fórumon utoljára májusban foglalkoztak vele, akkor elvileg működött, hogy a 5 stack utáni disint. channeling addig kapja a +60% bónuszt, amíg nyomva tartod...Így van ez most is? - Mer ha igen, akkor OP és áttérek.
Még nem tudtam tesztelni, azért kérdezek be!
Köszi előre is!▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
MrCsiT
addikt
válasz nonsen5e #64118 üzenetére
Ez nonsense! Hogyan játszol net nélkül? Még jó, hogy elhúztam hamarabb aludni: hosszú rift lett volna, ha addig tartom az eliteket mozdulatlanul, amíg Te vissza nem jössz?!
Amúgy se láttam semmit az AszSzuli-féle crus mindent elfedő forgószelétől! Ehhez képest Malthael-runozni habos mese, kávéivós nyugalom?!Amúgy lassan megtanulom, hogy mennyi cdr-el működik jól a Tiklandian sapkám..
..Ezzel együtt, tegnap igen furcsa volt a játék: pl. méregben haltam mara amulettel?!
Remélem, ma jobb lesz"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Lézerparaszt
őstag
válasz -FreaK- #64125 üzenetére
Én mindenképp maradok, csak akkor gondolkodnék el rajta ha season only karaktereket raknának be, pl egy nekrót. De egyébként szerintem sincs értelme. Így is hallgathatom majd a sok ismerőst hogy haver de kemény vagyok, már 55 ezredik vagyok ladderen, az az EU top öcsém gyere farmoljunk bla bla bla.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
SQX_Barto
addikt
válasz -FreaK- #64125 üzenetére
Én nem hiszem, hogy indítok Season karit, ennyire már nem érdekel a játék...
Az achievementeket gyűjtögetem, de már a Seasonhoz nincs humorom...If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-FreaK-
veterán
válasz trufa12 #64122 üzenetére
PTR-en Seasons(4) váltás megint és azért.
Már azt hiszem Gorneck is írta korábban hogy mennyire marhára nem vonzza a Seasons, hát engem sem.
Heti pár óra játékkal felhúzni még egy karit csak azért hogy jó helyezésem legyen egy listán (sose lesz), az nem tűnik túl ösztönzőnek. Lesz még 1-2 seasons only Leg, na bumm.
Ez pont olyan mint az Achivement gyűjtögetés, abszolút hidegen hagy.Remélem vagyunk még egy páran akik így vannak vele és inkább a már meglévő karakterükkel fognak játszani, normál módban
-
-
trufa12
addikt
agu20 leállás , talán az új patch ? v miért állnak le? ,mennek bulizni xD?
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
SQX_Barto
addikt
válasz csecso22 #64120 üzenetére
Nincs ebben semmi fura, ha akkor sokat lehet netezni, sokan tolják, ergo nagy a forgalom, nagy a terhelés
Volt tegnap T2-őn pár parás helyzetem elitekkel publikon.
Lovacska párszor megmentette az irhám.
Seasonban garantáltan nem indítok HC-t...[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
-
csecso22
tag
válasz Lézerparaszt #64110 üzenetére
Akkor csak a Telenor köccsög megint
Neked milyen mobilneted van ha meg kérdezhetem ?
köszi"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"
-
Pekkk
aktív tag
Monkkal mire érdemes gyúrni, hogy jó legyen patch után? Az ide oda cikázós felejtős. Tesztelgettem PTR-en, az exploding palm cold-os rúnája elég jó, de single target-re egyszerűen vérszegény a kari. A Sunwuko jól működik, érdemes vele foglalkozni? Meglátásom szerint a harangon még tekerhetnének egy picit feljebb.
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
veterán
Köszönöm a tegnap esti csapatnak a T6 riftezést éjjel, sajnos a net megadta magát... úgy látszik a Diablo is azt akarta, hogy aludjak egy kicsit még a 4 órás kelés előtt.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
oxox
addikt
válasz Reinhardt #64106 üzenetére
public...a társak elég gyengécskék voltak, én meg elég erősnek éreztem magam, de a három gomboc sok volt.
ilyen ez a popszakma....az övet (WH, meg a pajzsot/skull sajnálom kicsit), de kell néha egy pofon, hogy helyre tegye az embert.Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
_ocsisajt
őstag
HC RIF csatin a csoka: (NEM AZ ENYEM!)
edit: megkerdeztem 11859 banti utan dobta ki neki (gondolom ezt a perfect materialt)... tobb mint 1K T6 bountyval (gondolom utoljara) azert HC-n az nem rossz
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
nahh bemerészkedtem t4-re a crusal....sajnos óvatlan voltam, pedig szépen aprított...a főboss mellett volt két elite pakk, és nem tudtam kimenekülni.... sebaj ez is a velejárója. szerencsére jópár cuccos van a ládában.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
JSaN
addikt
Nem nagyon latok aktivitast annak ellenere hogy ma ejjel indul utjara konzolos diablo 3 ros. Aztan 21-en lesz twitchen 2.1 patch mutato, es igy szerintem mi utana heten szerdan 27en kapjuk meg a patchet, es akkor Josh szava is igaz lesz miszerint augusztusban meg kapjuk a patchet. Ideje lenne mert mar az egesz nyar ezzel ment el.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
csecso22
tag
Sziasztok
Kb milyen net kell ahoz hogy normálisan fusson a játék,mert eddig elég a volt mobilnet de mióta meg van a ROS azóta a nagyobb elite packoknál laggol."Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"
-
Reinhardt
őstag
válasz DioRobber #64100 üzenetére
Néha irgalmatlanul felpörög, máskor meg fél percig is elvagyok egy elitpack-kal.
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
valoban nem ertek a thorn-hoz...az elso crusimnak az alapsebzese volt nagy (hellskullt megkapta azota a masik), a masik meg maximus-al hajta a nepet...ezek a pattogo golyok nem vonzottak sosem.
de mindenesetre a tegnapi t4 huszarok meg a sima feher unitokat is csak simogattak...es vicc volt, hogy en voltam elottuk a tank (10 misi koruli tough-al) a wd-vel.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest