Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Gyuri27 #24761 üzenetére
Mások értéktelenek, mert belőlük sok van. Viszont belőlem csak egy van. Jobb lesz vigyáznom magamra
Sokan ezt a kettőt használják? Na és? Ettől még nem kevésbé működőképesek azok a skill és item kombók amiket kevésbé hazsnálnak. Attól hogy az emberek nagy hányada kínai vagy indiai te még nem leszel se hindu, se nem kicsi-sárga-szorgos. Attól, hogy a játékosok jó része szeret terepszínű lenni és beolvadni a tömegbe attól még szórakozhatnak a különcök is.
"Mint ahogy a wd-nél is jellemzően maci van meg acid"
Az acid vitatható. Az emós-öngyi kutyulis gyakoribb szerintem. A kicsiarakás zombis is jó muri. Az, hogy a többség csóró hozzá az nem az én bajom. (ej, ez de sznob duma)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 Wifi + Cellular
- HP Chromebook x360 14a :Intel Celeron N4020/4GB/64GB eMMC/14"FHD LED/Chrome OS
- Eladó kicsi de erős Ryzen 9 3900X , RTX 2070 Super, 32GB RAM , fullos konfig
- X1 Carbon 10th, 4K UHD+ IPS, i7-1265U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vil bill, ujjolv, IR kam, gar
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest