Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz vendingo #1938 üzenetére
Jaaaa tényleg...
Még jó, hogy most építgetem haver monkját akinek nem fussa jobb gearre...vagy épp akivel játszom annak kedvezménnyel adok át cuccot...van amit ingyen van amit használd oszt majd rendezzük címszóval...tényleg egy barom vagyok... Utolsó szemét szar alak...egy barom...
Régebben RMAH-s cuccokat adtam oda régi nem PHs cimbiknek...de gondolom itt is egy igazi barom módjára intéztem a dolgot...Szal tényleg érdekelne, hogy mi a baj ezzel, hogy 100k alatti legendeket adok oda vkinek aki gyűjti...ingyen persze...a képen ahogy nézem a cuccok fele, de sztem több, mint fele tőlem van...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Itt is van valami a levegoben, mostanaban mindenki nagyon feszult. Hat meg en, mindjart be kell mennem a fonokhoz egy kis elbeszelgetesre, mert nem hoztam a szamokat. Ki akar cserelni?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
vendingo
veterán
VOTE
KICK
pritiCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
warcat
veterán
Nagyon-nagyon meglepődnél te ha tudnád,hogy mennyi az az "apró" valójában,én csak ennyit mondok.
A másik meg,ezt a játékot nem kölyköknek készítették, 16 illetve 18 év a korhatár országtól függően,de azt,hogy nagyon el vagy te tájolódva azt eddig is tudtuk.Szerk: a gyűrűt nem kapod,hanem tudtommal a kovács gyártja le, és a szükséges alapanyagok az infernal machines felturbózott bossokból esnek majd.
A crafting fee meg adja magát,kevés a gold sink.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
mikromanus
veterán
Röviden csak. Mst jutottam levegőhöz:
"Semmi értelme nem lenne arannyal kereskedni és birtokolni sem. Játék lenne a játék. "
Semmi. De semmit nem is kapnál érte. Miért adna neked bármi jót is? Neked egy ismeretlen sárga (irigy) angyalnak?A többihez meg:
- ez egy játék
- nem, nem kell hozzá a vételáron felül valós pénz
- nem, nem kell gold se, AH se, RMAh se. Mondjuk anélkül picit kacifántosabb és lassabb minden
- igen, mindig lesz valaki akinek jobb a cucca. Te meg csikorgathatod a fogad, hogy miért nem minden egyenlőA valóság az, hogy szerény képességedet sok karakterrel akarod elfedni. HA lusta vagy és ügyetlen, mindent készen akarsz kapni MOST azonnalizibe, akkor ez nem a te játékod. (Gyanítom ha mindent megkapnál, akkor meg könnyű, unalmas és kiábrádító lenne és azért menne a rinya). Javaslom keress valami jó játékot és foglald le magad. A boltokban szép hatos karikával jelzik a célcsoportot amire a játékot csinálták ami neked való.
No csak ennyi. Belefértem a 200 karakterbe? Argh...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Gyuri27
félisten
válasz Mr.Csizmás #1958 üzenetére
Most öszintén. Találsz/craftolsz mit tudom én egy jó gyürüt. Ezzel hátradölsz és csók?
Nyilván nem. Mert ha még acc bound is lesz a cucc a karira két gyűrüt rakhatsz fel. Meg ugye minden statnál van jobb stat. Szóval így is úgyis többször mész oda gyepálni.Amd - Radeon - Ryzen
-
RockHaRD
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz Gyuri27 #1961 üzenetére
Szerintem legend lesz, de ha nem akkor is úgy fog működni..
A lényeg hogy szerintem csak 1 ugyan olyan ringet viselhetsz egyszerreEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
warcat
veterán
válasz RockHaRD #1957 üzenetére
Nem olvastam el amit linkeltetek,csak a korábbi infók alapján írtam,de nagyon nagy kihagyott ziccernek tűnik az az 50 000 gold,könnyen lehet,hogy csak ideiglenes/placeholder/.
Persze lehet,hogy így marad,mert nagyon lehúzós érzete lenne a dolognak stb de nem lepődnék meg egy alapos emelésen.EA: It's in the crate!
-
RockHaRD
addikt
én is logikusabbnak találnám az 1-2 milliós craftolási árat, és tökre elfogadnám, mivel 4 magic properities van rajta, és main statból tuti jön rá 150, szal elsőre is full jó gyűrű lehetne
persze iszonyat beteg lenne egy 200main stat, 200vit, chc, chd, loh-osat craftolni (egy kis 70 all ressel megspékelve )
-
F-ECT$
titán
válasz Gyuri27 #1961 üzenetére
Mert ha még acc bound is lesz a cucc a karira két gyűrüt rakhatsz fel.
Ha legendary, akkor gondolom 1 karin csak 1 lehet. De az tuti, hogy több százat le kell gyártani, hogy kijöjjön a fő karidnak való statokkal, normális értékekkel.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
mikromanus
veterán
válasz RockHaRD #1965 üzenetére
KIvéve ha vita jellemzőset craftolsz ahol cseppet kisebb a statpont.
De ebből akkor elvileg lehet majd 200+ main stat és vita pontos is, nem? Mert van olyan affix amin main stat van és olyan amin dupla stat. Azt hiszem stormon láttam irreálisan magas str-et (300+). Tán épp SirAndrish bitorolja azt a gyönyörűséget.(#1967) danilla
Egyik 1.0.4-es, a másik legacy gondolom.(#1969) G^zC^mp€r
Sajna két echoing furynál se működött. Pedig én próbáltam. Mondjuk nyertem is rajta utána 15 milla goldnyi eurót...[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
válasz RockHaRD #1969 üzenetére
De lehet mivel csak az újba van life drain..és neki a jobb oldalsón nincs
mikromanus Miről beszélsz?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #1970 üzenetére
Ugye tudod, hogy arcátlanság, hogy neked ilyen pajzs jutott míg a többi párszázezer barbi senyved a szar drop miatt? Te vagy a megtestesült gonosz. Látszik a szemeden.. izé, a füleden *
*nem ám
-
Sirandrish
legenda
válasz mikromanus #1971 üzenetére
Hát úgy gondoltam hogy ha már úgy is vagy 30-35 ember dropját lopom FOLYAMATOSAN akkor költök egy kicsit magamra is, és csak a többi goldból húzom le az amcsi kölyköket a zsebpénzükkel
Viszont kezd kifogyni a páncélteremből a lé, úgy hogy be kell szerveznem néhány, "NPC-knek legendet eladó emberkét" még hogy adakozzanak a gonosz, kizsákmányoló kis "birodalmamnak", mivel a 10K-t sem érő és amúgy sem eladott legendaryk hozzák az igazi bevételt, muhahahahahaaaaa
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Szasinka
tag
Ezt komolyan nem hiszem el....
Most ruháztam be egy Immortal sapkába és mi esik ki tíz perc múlva első set itememként?
Hát ez (Ami rajtam van az az új). Nem panaszképpen de ha egy picit hamarabb jön akkor nem kellene izgulni, hogy el tudom-e adni. (Mondjuk rápróbálok RMHA-ban hátha) -
Sirandrish
legenda
válasz Szasinka #1973 üzenetére
Van pénzed immo sapkára és még esik is egy?
Oh te szegényEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mrdevil
addikt
Egy párotokat felvettem friends-be, keresem a kemény magot.
Csak azért írom, hogy nem egy porszívóügynök zaklat titeket, különböző baromságokkal, csak én.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
mikromanus
veterán
válasz Mrdevil #1976 üzenetére
Hm. Valamikor 1 vagy 2 napja egy veled azonos felhasználónevű felkérést visszautasítottam. Nem találtam meg a profilját a neten és azt hittem porszívóügynök
Hasznos ám, ha valamit írsz is. Legalább látjuk nem vagy valami spambot .Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Szasinka
tag
válasz Hun'reeth #1975 üzenetére
Mondom nem panasz volt egy-két nagyon jó droppom amiből fel tudtam szerelni magam, így most már nyugodtan termelhetek RMHA-ra csak gondoltam menő lenne venni egy Immo sisakot (páncél lett volna az igazi csak az aránytalanul drága).
Csak azért raktam be, hogy az összeesküvés elméletekhez rakjak még egyet -
Mrdevil
addikt
válasz mikromanus #1979 üzenetére
Igen láttam is, hogy kinyomtál mint a huzat.
Most így, hogy szpemmellek szét.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Sirandrish
legenda
-
proxymoj
csendes tag
Üdv. Segítséget szeretnék kérni! Leszedtem és feltelepítettem a D3 Starter Edition-t! Elkezdtem játszani és kb 5-10 percenkét a 3007 error -al harcolok, https://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-connection-troubleshooting ezen segítségből már az első 3-at megcsináltam, tűzfal ki van kapcsolva és még is kidobál valamint mikor kidobja a hibaüzenetet akkor le is áll a gép ! Tettem fel új VGA drivert (Gigabyet ATI Radeon HD4850 vga van)! Az op rendszer nem olyan régen lett újra telepítve? Mi lehet még a probléma? Esetlegesen olyan előfordulhat, hogy túlmelegszik a VGA és azért áll le a gép ill írja ki a 3007 hibaüzenetet ?
-
vendingo
veterán
válasz Sirandrish #1982 üzenetére
Az egy dolog hogy lopja, de nem 1000 goldért árulja a lopott cuccokat....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Sirandrish
legenda
válasz vendingo #1984 üzenetére
Hu ez eszembe se jutott...
Nah jóvan..inkább nem is írom le a véleményemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
RockHaRD
addikt
van valami hír arról, hogy a testes cuccos mikor fog működni?
-
proxymoj
csendes tag
Üdv. Segítséget szeretnék kérni! Leszedtem és feltelepítettem a D3 Starter Edition-t! Elkezdtem játszani és kb 5-10 percenkét a 3007 error -al harcolok, https://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-connection-troubleshooting ezen segítségből már az első 3-at megcsináltam, tűzfal ki van kapcsolva és még is kidobál valamint mikor kidobja a hibaüzenetet akkor le is áll a gép ! Tettem fel új VGA drivert (Gigabyet ATI Radeon HD4850 vga van)! Az op rendszer nem olyan régen lett újra telepítve? Mi lehet még a probléma? Esetlegesen olyan előfordulhat, hogy túlmelegszik a VGA és azért áll le a gép ill írja ki a 3007 hibaüzenetet ?
-
-
Agro
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz vendingo #1994 üzenetére
Nah pedig ezzel meg lett volna a századik "ingyen kapott és 30M-et érő" legendarym..
Te cemétEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Alg
veterán
válasz Sirandrish #1995 üzenetére
Csirkéttüzelős íjad megvan már?
Szerk: öcsémnél van egy, majd valamikor hétvégén átpasszolom ha kell
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Szasinka
tag
válasz Sirandrish #1982 üzenetére
Uhh tényleg, el is szégyenlem magam, hogy kiesett az első setem. Ezt más érdemelte volna
-
Sirandrish
legenda
Tudtommal nincs
Szasinka Semmi baj...még korrigálhatod azzal hogy 5K goldért rakod be az AH-ba, és azzal örömet szerezhetsz valakinek..
Mrdevil Viccelsz? Külön karakterem van az immo cuccokhoz
[ Szerkesztve ]
-
DeckardCain
senior tag
Végig olvastam a mai termést.. Kár volt
Viszont alakulgat a meteoros build, patch után meg még jobb lesz.
[link]
A fején a roham sisakot cserélni kéne ap on critesre hasonló statokkal.. Csak egy vagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest