Hirdetés
-
GAMEPOD
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
persil #11005 üzenetére
Felvetethetnéd magad az első hozzászólásba. Így mindig megkérdezem mi a profilod, mert szenilis vagyok és elfelejtem. Vagy berakhatnád (ha nem titkos) a battletagedet az aláírásba. Hm... Lehet nekem is jól jönne ez. Mindjárt módosítom is.
A sok crit előnye egyrészt a fagyi ezerrel, másrészt a folyamatos pajzs, harmadrészt az, hogy bármikor tudsz teleportálni. Nekem az meg adja a barbárosító hatást (30%dam red). Azé' az már hasznos. Kicsit lehet túlbiztosítottam magam, mert blurt is használtam. Úgy már elég OP a wizard. Nem gyors, de strapabíró.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 cm hosszú !!!!!!!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest