Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz F-ECT$ #11004 üzenetére

    "Írtad, hogy nem tudod folyamatosan stunban tartani az ellenfelet, ha csak egyedül van, pedig a build lényege pont ez lenne."

    A build lényege valóban a "freezelock", a permanens diamond skin és a spectral/twister+blast-olás. De azért az elég ritka, hogy egyetlen egy ellenfél ellen harcolsz a diablo 3-ban, tehát a build lényege nem az "egy ellenfél fagyasztása", hanem maga a fagyasztás.

    Ha egy ellenfél ellen harcolsz, az 99%-ban boss, azok meg sokkal könnyebbek, mint az elit csapatok, így valójában nem is vagy rákényszerülve, hogy folyamatosan freeze alatt tartsd.
    Ettől független sokkal erősebb mikro karaktere, mint a videóból is kiderült, szóval nem vitatom, hogy mennyivel jobb a magasabb chc és a twister páros, de 3-4 ellenfélnél már az én jóval alacsonyabb 45%-os chc-mel és spectral-lal is működik, ahogy kell. Vagyis inkább úgy mondom, hogy amikor valóban fontos a folyamatos freeze(jellemzően amikor nem látsz már a szörnyektől) olyankor nálam is meg van, amikor pedig nincs elég mobom ehhez, akkor amúgy is felesleges lenne.

    Szrk.: ettől független a buildem hibája/gyengesége még hiba marad, csak szerencsére nem olyan, ami megölné a lényegét. :)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák