Hirdetés
Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
Gyuri27 #24904 üzenetére
dehogy nyomoz - szép is lenne ha minden ilyen panaszt nyomoznának. semmiféle sessionID hack nincs és nem is volt. authenticatoros accot még soha sem törtek. arra meg nem fog a blizzard fenntartani support csapatot hogy a sok bekeyloggerezett user dolgait nyomozgassák (képzeljük csak el, mennyi erőforrás kellene a login infók és ki-kivel-joinolt adatok tárolásához)
RI/OS: act2 nem nehéz, csak egyedül (nekem, wizarddal). csak egy jó 4 játékos public vagy haveri party kell hozzá és jó sok rohangászással simán át lehet menni rajta.
-
Wolverine
félisten
válasz
Gyuri27 #24805 üzenetére
A Battleforge lopására talán még nem alapoz egy komplett üzlet. A Battle.netre igen. Ez a WoW miatt alakult ki, és most aratnak vele a Diablo III-ban is, mert sokan nem ismerik a megfelelő védelmi lépéseket - akik nem WoW-oznak/oztak.
Még egyszer: minden acc-feltörés mögött user error van, és a Blizzard nem tud olyan védelmet kitalálni, ami a user saját gépén is hatna.
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz
Gyuri27 #24764 üzenetére
De igen, feltörtek. A public game-eknek ehhez semmi köze - egyszerűen van egy keyloggered. Lehet, hogy nem is otthon van, hanem mondjuk a munkahelyi gépeden, de ugyanazt a jelszót használod a Battle.nethez, mint valami máshoz - megszerezték ezt a jelszót, és aztán egy füst alatt vitték a Battle.netet is.
Authenticatorral védett accountot nem törtek fel. Aki ezt állította, az valószínűleg az USA-ban elérhető betárcsázós Authenticatort használta, ami viszont nem működik a Diablo III-ban, csak a WoW-ban.
szerk: amúgy 1 ticket is elég. Amikor sorra kerülsz, válaszolnak és helyre állítanak kb. mindent az utolsó benti mentés szerint.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Gyuri27 #24764 üzenetére
Változtasd meg a jelszavad és az emilcímednek a jelszavát is, komplett vírusellenőrzést és spy irtást. Én mikor a wownál törtek fel, még windowst is raktam újra egyet. (Ja és vírusirtást kizárólag eredeti programmal csinálj, mert a tört full verzió pont az ami ellen védene
)
-
persil
nagyúr
válasz
Gyuri27 #23163 üzenetére
"Ebben az esetben 2 hét majdnem folyamatos lag, illetve az errorok dobálása nem korrekt."
Van, amiben egyetértek veled, de ez a mondat egy hülyeség.
Az első két napon, utána 1, max 2x amikor karbantás volt és ma este nem tudtam belépni.(de eddig ma is játszottam, nem is keveset) Lag pedig szinte egyáltalán nem volt ez idő alatt. 50-150msec szokott lenni a latency, ami ebben a játékban több, mint tökéletes.
"Errorok dobálásával" is csak akkor találkoztam, amikor a fent taglalt túlterhelt, meg karbantartásos idők voltak, összesen a két hét alatt pedig 3x volt disconnect-em. Az első kettő a indulás napján és másnap, a 3. pedig most fél órája, azóta én sem tudok csatlakozni.Szerintem túl van már ez nagyon lihegve. Kényszerleállások, karbantartások előfordulhatnak és fognak is, online játék, akár honnan nézem. Más játékokban hetekig, hónapokig ilyen szar a helyzet, ha egyáltalán megcsinálják, itt mérföldekkel jobb.
Nyílván abban igazad van, hogy amit kifizettél, azt szeretnéd használni, engem is bosszant hidd el, de nem kötöm fel magam. Tegnap is gecijót coop-oztam és holnap is kurva jót fogok játszani. Ma kimarad, de túlélem.
-
stifi
senior tag
válasz
Gyuri27 #23114 üzenetére
elképzelem, ahogy beülsz egy drága étterembe és a pincér véletlenül rádönti a levest amit rendeltél, mire te mindenki előtt úgy küldöd el a tetves jó anyjába, üvöltve, és kifizetteted vele a drága inget, meg szólsz a főnökének hogy rúgják ki ezt a retardált senkiházit, mert nem azért jöttél ide pénzt költeni hogy rádöntsék azt a szart, ami amúgy is el volt sózva ezért nem is vagy hajlandó az egészért fizetni, mert nem azért jöttél ide, hogy szart etessenek meg veled.
na, pontosan ezt csinálja az összes "fizettem érte működjön" mentalitású ember a diabloval. nyújtanak egy szolgáltatást, szerinted szar, nem tetszik, húzol egy IJ kártyát és beállsz a sorba anyázni a többi ember közé, többé pedig nem veszel blizzard terméket. ugyanis a rossz szolgáltatásokat úgy lehet a legjobban értékelni, hogy nem veszed többet igénybe. attól se a szolgáltatás, se a közérzeted nem lesz jobb, hogy elégedetlenkedsz, ellenben engem pl nem szórakoztat.
én ha server down van, fórumokra járok másokat kioktatni. az étteremben meg elfogadom a bocsánatkérést, ha pedig a kaja is szar, nem megyek vissza többet..
bölcsesség és életvezetési tanácsok off, nem ellened irányult a mondandóm hanem a filozófia ellen, amit képviselsz.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Gyuri27 #23042 üzenetére
bnet halt meg, a server elvileg megy
Mondjuk azt nem tudom bnet outage az külön van-e USre meg EUra, lehet az is csak nálunk szart be
-
rt06
veterán
válasz
Gyuri27 #22987 üzenetére
nem, nem talalom (gyanitom nincs ilyen resz, csak doballoztal az elso eszedbe juto torvennyel), ezert kertem a segitseged
szoval melyik resz mondja ki, hogy miutan elfogadtad, hogy a vasarolt termek es a hozza tartozo szolgaltatas vagy fog mukodni, vagy nem, de egyik sem garantalt, perelheto lenne a termek eloallitoja, a szolgaltatas uzemeltetoje
ugysem tudsz most belepni, addig kerlek keresd ki, s mutasd meg mennyivel jobb is vagy te nalam, ha mar igy beszologatsz
sot, nezd azt, hogy ha ezt igy megmutatod, tuti nem kell egyedul perelned, tuti akad meg par ember, szoval igazabol magadnak teszel vele szivesseget, nem nekem
-
rt06
veterán
válasz
Gyuri27 #22983 üzenetére
idezd kerlek a magyar fogyved torveny vonatkozo reszeit
aztan majd szamolj be reszletesen a perrol is (mert gondolom perelni akarsz, nem csak hisztizel, meg csapkodod magad a foldhoz a torvennyel)amugy meg mennyit is rolam? meg ugy altalaban kinek hiszed te magad, hogy megmondd, ki mit csinaljon, s mit ne?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Gyuri27 #22953 üzenetére
mivel pár órára 100%-os kapacitáskimaradás volt > karbantartás > visszakapcsolás> pár millió user egyszerre csápol a login gombon > fogadni lehetne erre, hogy nem minden szervercsoport bírja egyformán a visszakapcsolást, és a rohamot, főleg hogy nem egyszerre jön vissza.
-
válasz
Gyuri27 #21376 üzenetére
En nem tudok rola, de egyszeru szerintem, csak letolt, jobb klikk ra, create new authenticator, aztan itt szerintem csak Bnettel kapcsolatos infokat ker s annyi lesz.
Marha reg csinaltam mar, megmondom oszinten nem emlekszem ra, de most nem akarom vegignyomkodni, mert akkor torli az elozot. -
rt06
veterán
válasz
Gyuri27 #21061 üzenetére
igen, en is linkeltem ilyet, viszont ott fel van tuntetve, hogy mely item-eket tudja a szintlepes miatt, s melyeket tanithatod meg neki recept alapjan az adott szint elerese utan
az elso nayobb set es unique adag lv4-en jon be
a szetszedesnel meg nem az szamit, hogy hol szeded szet a cuccot, hanem hogy mit szedsz szet
nekem hell act2-ben is esik meg olyan cucc, amit csak nightmare-es osszetevokre bont szet -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Gyuri27 #19799 üzenetére
Tudtommal a Blizz azt mondta, hogy egy átlagos játékos Infernoig eljut, és ott nem fog neki menni. Mondjuk ez se jobb, mert akkor én elég átlagon aluli játékos vagyok, ezek szerint
.
Az az igazság, hogy a D2-be Hellen fele ennyit se szívtam(igaz ott a sorci frozen orb+static field+meteor kombó elég hatásos volt).
-
mikromanus
veterán
-
Integra
titán
válasz
Gyuri27 #17896 üzenetére
jaja, ilyenből kéne kettő.. és ilyet
mondjuk az 1.30 speed lehetne 1.50 v 1.60 ha már kukacoskodni akarok..
ilyeneket gondolom csak hell-ben nagyon magas karakterrel lehet csak készíteni. és ha már ilyen fegyvert kotyvasztasz, akkor azon a szinten gyanítom már maga a játék is elég komolyakat tud dobálni, nem? -
-
rt06
veterán
-
Ilsyde
őstag
válasz
Gyuri27 #13318 üzenetére
Ejj, alatta írja egy srác hogy a Gamestoptól vette 56 fontért a CE-t, tegnap adták fel ingyenes postázással és ma reggel hozták. Nekem bezzeg sehol semmi. Kecseg, biztos Londonban lakik
-
persil
nagyúr
válasz
Gyuri27 #12599 üzenetére
Szövegértésemmel semmi probléma, hidd el.
Csak ez a tizenéves megnyilvánulás("loooool..." ) olyan volt, mintha a monk erre a célra a legalkalmatlanabb lenne, pusztán azért, mert mondjuk neked pl a hunter kedvenced.
Egyébként, amit most leírtál azzal részben egyetértek, de azért van a balance, hogy a normal attack-ja, hp-ja és armor-ja pont e miatt lényegesen komolyabb legyen egy közelharci figurának, mint egy távolsági karakternek.(persze a skillek/kombók már egészen mástészta) A monk meg például pont nem is egészen közelharci, hiszen a fele skillje komoly méterekről öl(ami mondjuk előny lehet egy barbival szemben) illetve van több teleportálása is.
Nekem a béta alapján az a tapasztalatom, hogy minden karakter baromi jó és jól használható, ha az egyikkel végig lehet verni a játékot, inferno-ig, akkor a többivel is. Más-más helyzetek lesznek nehezek mindenkinek, ami nagyon jó szerintem.
-
Pekkk
aktív tag
válasz
Gyuri27 #12183 üzenetére
Én azon agyaltam, de a Blizzesek biztos jól kitalálták, hogy különböző helyzetekben mindig különböző skillt használjunk. Szerintem Infernon elég sokat fogjuk átvariálni az éppen használt skilleket. Ahogy írtad az átlag és az alatti user valószínű pont ezért nem fog eljutni a végéig, mert nincs tisztában a skillekkel és azok kombózási lehetőségével.
Aktív témák
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest