Hirdetés
Aktív témák
-
Isual
veterán
Sziasztok!
Valszeg lemaradtam valamiről, de van egy wizardom, vettem egy új fegyvert, amivel 10k volt az alap dmg-em (Hell, Act 1) és a Magic Weapon - Force Weapon (rúna) skillel 14.3k-ra ugrott.... Most bejelentkeztem és ugyanúgy 10k körüli az alap dmg (de talán nem pont annyi mint volt) és a Force Weapon skill csak 11.5kra tornássza fel 14.3k helyett... volt valami változtatás, ami gyengétette ezt a skill-t, vagy valami más? Igazából ezzel a skillel kellett történnie valaminek, mert a gear-em nem változott, az alap sebzés 10k körüli maradt, csak a skill nem hozza a korábbi hatását - szóval miről maradtam le?
-
Isual
veterán
lejjebb veszi a kontrasztot? épp, hogy kontrasztosít és javul a shadow detail... de biztos én "látok" rosszul
/sztem a linkelt összehasonlítás egyértelmű
/
(#22330) Ptech : árnyékol ott, ahol kell, kontrasztosít és kicsit sötétebb, kevésbé "játékosabb" lesz az összhatás... de vakuljanak a parasztok...
-
Isual
veterán
válasz
Mr.Csizmás #22314 üzenetére
gtx550 (esetleg megvárni a 650) ti vs 7770 szinten mozgok, de köszönöm a segítséged
ez a környezeti kitakarás bizony márkafüggő
(#22322) Qru: van hát!
-
Isual
veterán
Kérdés: arról tud valaki vmit, hogy a játék az AMD-s vagy nVidiás VGA-kat "szereti jobban"? Azt tudom, hogy az nVidiánál van egy spéci effekt CP-ben ~ "Környezeti kitakarás", amit csak a GeForce-ok tudnak nyilván, de egyébként milyen VGA a javallottabb a D3-hoz?
-
Isual
veterán
ígyígy...
Nekem nincs bajom az online játékkal, meg egy békés ember vagyok én, de ez olyan rosszul esik... épít az ember egy normális konfigot, aztán nekem is visszadobja a karaktert, meg belassul úgy, hogy már fájEgyébiránt az in game FPS-t ti is a Ctrl+R-rel nézitek vagy vmi spéci programmal.
Én vsync - ON használom, és így a max FPS 60. Talán vsync - OFF több az akadás, tearing, de így sem hibátlan a történet (vsync ON vagy OFF a kevésbé rossz sztetek?)...Más: a cinematic-ok nálatok is akadtak kicsit, vagy csak a 60Hz-es frissítési frekvencia miatt éreztem úgy (oldalirányú képmozgásnál), hogy akadozik a videó... most felhúztam 72Hz-re a monitort, de még nem volt alkalmam megnézni, hogy így is olyan-e a cinematic...
-
Isual
veterán
Ha már szóbajött az akadás megkérdezném tőletek, hogy a lagspike-kokkal mit lehet kezdeni? Full HD-s monitoron, vsync - ON rendszeresen és néha egyhuzamban sokáig (kínomban ki-be kapcsolgattam már a vsync-ket) laggolt a játék ... ez az online kapcsolat "hibája" vagy vmi kezdeti bug?
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest