Hirdetés
Aktív témák
-
coccolino
aktív tag
375 armor, 122 int, 213 vit, 65 allres chest mit érhet szerintetek?
-
Iginotus
addikt
Nem ugy van, hogy a mobok dps nem változik akármennyien vagyunk bent? Tehát marad 100%? Vagy megy feljebb minden egyes emberrel?
Mert most 3 an monk wd dh val mentünk monk tankal és összecsuktak minket az elsö mobcsoportKözbe act 2 meg már farm szinten megy...
-
drk88
senior tag
Itt van az össze cuccom... akkor mit kéne lecserélnem
-
Cyberbeni
addikt
ilyen statokkal legalább act2-t csukott szemmel kéne bírnod.
én ezzel szoktam néha act2-t farmolni (act3-ban van esély arra, hogy meghalok, meg dmg miatt lassabb is), de ghom kivételével bármilyen ellenfelet le lehet vele győzni(kevés dmg enrage előtti megöléshez, és a fingban meg lefele megy az élet), meg az sem árt, ha az enchantressed full intes gearben van egy szép kétkezes fejszével (enyém most ilyen 3,6k dps csak talált cuccokkal) -
Ren Hoek
veterán
válasz
Drizzt #33560 üzenetére
Nem értem, hogy miért éri meg euróban eladni egy ekkora összegű tárgyat?
Számoljunk csak egy kicsit, ha jelenleg 1 euró = 625 ezer gold.
Jelenleg feltettél egy 2 millió goldos tárgyat és 625 ezer goldot lesápolt belőle a Blizzard. és még lesápolt belőle 15% transfert. (Jó ez jogos átutalási díj, de én inkább ezt is battle.net-re tenném, majd visszaforgatnám tárgyakba és így tovább - előbb utóbb ki kell fizetni, ez fix)Ugyanezt AH-ra téve 15% gold = 300 ezer gold transaction fee...
Van egy határpont gold/eu függvényében, amikor nem éri meg RMAH-ba feltenni a tárgyat, hanem goldos piacra kell.
Tehát jelenleg 1.7 eu-t kerestél tisztán. Ha AH-ba teszed fel, akkor 1.7M aranyad maradt volna, avagy 2.75 eu - 15% transfer.
Magyarán a határpont, 1 euró goldban számolva. Jelenleg ez 625 ezer gold, avagy az RMAH-t minimum 4.16 millió érték felett éri meg használni, ezalatt pedig AH-t.
-
drk88
senior tag
Volt 40k hp-m az se volt jó, probáltam 800 al ressel az se volt elég, igen damage meg loh kéne de nem találok jobb fegyvereket ezeknél amiken lenne attack speed+loh+dex normális áron sajnos.. :S a hp m azért ment le 40król mert egyszerüen nem volt olyan item amin lenne normális resist meg dex és a vita is jó lenne..
-
drk88
senior tag
a life steal az mennyire életképes dolog mondjuk egy 1.7-2.0 attack speednél meg 15-18k dps-nél?
Mondjuk összehasonlitva a life on hittel.. mert egyszerüen nem találok normális fegyvert aminek nagy lenne a dps e és még 100 milla alatt lenne :S
-
ProGamenél jött egy nagyobb Diablo 3 szállítmány. És az ár is baráti: 12890Ft!
-
warcat
veterán
Kell már nagyon ez a hotfix de csak hajnaltól fog élni.
Figyelek egy iciripiciri szeletkét Ahban,ahonnan nagyon jól(szerintem) lehet kivinni az aranyat EUR-ba /keresett cuccok rmahban is/ ,kb egész délután 3-4 új tárgy volt berakva,azok is gyengék... -
Mr.Csizmás
titán
valaki hell1 lvl52 DH-hoz?
-
davidsz
senior tag
Amatőr kérdés:
Page of Blackschmiting mire való és hogyan tudom használni?
A kovács level 6-on van ... én 48.
-
Fandango
veterán
válasz
coccolino #33552 üzenetére
Barbarral inferno act1-hez kb ezek a statok mar jok es lehet haladni vele.
Armor: 7,5k
Dps: 8,5-9,5k
All res: min. 500 (shouttal)
HP: 38-40k
Block: 20% korul
LoH: min. 500 korulA jo skill valasztas itt mar eleg fontos, illetve soloban az enchantress jol gearelve es jo skill elosztassal.
-
Franklin
addikt
Ez a nephalem valor elég jól adja. Most lettem 60. szintű és Hell Act3-ban úgy jön a sárga, mint eddig a kék.
Az más kérdés, h 90%-a feldarabolva végzi a láda alján, de azért mégiscsak jobb érzés :-D
-
warcat
veterán
Megjöttek a hotfixek leírásai,amit nem tudok,hogy már él vagy csak hajnaltól fog.
The drop rates for high-end items (items level 61-63) have been increased for Acts III and IV of Hell difficulty and Acts I – IV of Inferno difficulty:
The new approximate drop rates are as follows:
Hell – Act III and Act IV
iLvl 61: 9% to 13.9%
iLvl 62: 1.9% to 3.45%
iLvl 63: 0% (no change)
Inferno – Act I
iLvl 61: 17.7% to 23.9%
iLvl 62: 7.9% to 12.6%
iLvl 63: 2.0% to 4.8%
Inferno – Act II
iLvl 61: 18.6% to 23.3%
iLvl 62: 12.4% to 18.6%
iLvl 63: 4.1% to 9.3%
Inferno – Act III and Act IV
iLvl 61: 24.1% to 27.1%
iLvl 62: 16.1% to 21.7%
iLvl 63: 8.0% to 16.3%Bosses
Bosses are now guaranteed to drop at least 1 Rare item for players with 4 stacks of Nephalem Valor and at least 2 Rare items for players with 5 stacks of Nephalem Valor
-
Drizzt
nagyúr
Végre first sell:
-
whitezo88
nagyúr
válasz
endure pain healelős rúna nélkül ne remélj sokat, főleg loh nélkül. igenis kell LOH, majd akkor el lehet hagyni ha 30k dpsed lesz 15k armorral 60k HPval
mikor elkezdtem kis AHzás után Act1et, úgy ment, mi a karikacsapás. volt 450 lohom mellé, de a többi kb annyi mint neked. meg persze EP és a shockwave szerű jobbgombos skill.
passzívban a két armor növelő + superstition. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Revenge-re én a Provocation rúnát ajánlanám, így gyakrabban lesz lehetőséged rá.
Vegyél egy rendes shieldet. A block chance még talán jó, de a mértéke édes kevés. Dupla ekkora pajzs kell ide már. Egyértelmű gyenge pontod az armor.
HP-d is lehetne több, de az drága mulatság.
Lézerparaszt: viszont a legerősebb is (de azok súlyos milliókba kerülnek)
-
coccolino
aktív tag
Sziasztok,
Szeretném a segítségeteket kérni
Most kezdem Inferno Act1-et, amivel nem is lenne gond, de physical dmg-t úgy szívja magába a kari, mint a szivacs (igaz a LoH szinte 0, de sokan írják, hogy nem használják és elvannak nélküle)
buildkérdésem, hogy szerintetek min kellene változtatnom (főként úgy, hogy több Barb is szörnyülködik, hogy 80%-ra le tudják ütni a superuniq championok 5 stattal a hp-jat)
u.i: HP 35e
-
X Factor
addikt
válasz
Lézerparaszt #33502 üzenetére
spike trap, 3-as csapda magad elé, vagy beszorítod/csalod őket olyan helyre ahol a 3 csapdát egy helyre rakja(lépcső , szűk folyosó), aztan szét spammeled multi shottal, elöbb fekszenek mint h. hozzád érnének.
Ha meg mégse, akkor ja smoke screen meg vault, aztán meg disc visszatöltés preparationnal.
-
Ren Hoek
veterán
Amúgy egy D3-at pár napja rendeltem Pro Game-től 13500-ért... és tök rendesek, előbb hívtak, hogy olcsóbb lett és 12800-ért vihető. (Pedig a rendelés már lefixálódott 13500-ra).
Vicc, hogy a boltokban meg 15K-ért árulják...
-
-conrad-
addikt
válasz
D1Rect #33542 üzenetére
Ez nézd meg.
(meg mindenki aki utálja, vagy nem érti
)
[link]Nekem nagyon szimpatikus. Játssza a hülyét, meg minden, de nem akkora geek mint gondolnánk, ott a csaja is a videókon, gondolom azért nem baxogatja hogy vidd le a szemetet mosogass el bla bla mert ő is vágja mire megy ki az egész
Meg azért is tisztelem, mert egy xaros játékkal összeszedett annyi pénzt éhező gyerekeknek. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Lézerparaszt #33541 üzenetére
-
Tombolo
tag
Srácok!
Ez a cucc mennyit érhet euróban?
Amulett
20-40 damage
Each Hit Add 407
Crit Hit Dam 49%
Regenerates 95 Life Per Sec
Crit Hit Chance 7.5% -
-conrad-
addikt
válasz
D1Rect #33529 üzenetére
Nem magának gyűjti hanem árva gyerekeknek. Egy millát (dollár? eur?) már összerakott adományokból, a goldot meg majd átváltja pénzre ha elindul és az is megy az árváknak. Nyilván aki tud/akar segíteni az itemet ad, aki tud az goldot, akinek volt módja az meg utalt pénzt. A geart felhasználja a hype építésére abból több néző lesz így több pénz.
-
osszaki
tag
Sziasztok!
Bár még csak lvl 51 vagyok -wizard-, gondoltam már írok, hogy a későbbiekben partyzhassunk.
Aki gondolja vegyen fel: osszaki#1676 , illetve akiket láttam az első hozzászólásban, majd felveszem szép sorjában.
Hell-ben nemrég kezdtem el és a kérdés az lenne: megfelelő felszereléssel ez a szint még solozható?
-
Ez az Athene gyerek komoly?
Tényleg áll és várja, hogy emberek adják neki a goldot és a geart?
Best gamer in the world? omfg. -
oxox
addikt
válasz
vhunor #33521 üzenetére
hat...oooo....nahh...
gondoltam sunnyogok (volt mar, hogy szures utan 3-4-ik oldalon az 500-600-700k -s fegyok kozott talaltam 25k-n meghirdetett fegyvert...el is vittem vegul)...gyurukre tobben vadasznak, de gondoltam hatha...
(#33523) Huma -nem ertek a lovakhoz....act1-ben nagyon meggyozo volt....nekem mint irtam korabban nem szabad bemennem a full kontakt kuzdelembe...bezzeg a masik
"varazslo" ott all bent es daral...fajt is a mana-val *arkan engergiaval atjart szivem -
CocooN-z
őstag
válasz
flash- #33522 üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/Environmental_audio_extensions
Egyidőben megszólaltatható hangok száma, nagyjából a fenti linkben lévők érvényesülnek. Bár h valóban eax-ot használna azt nem tudom, sztem igen.
-
flash-
veterán
lenne egy kérdésem
a játékban állítható a sound channels.
16-32-64-128
ez magyarán azt jelenti hogy hány bites hangot szeretnék beállítani?
vagy mit jelent?Asus xonar d1 hangkártyám van
24 bites 192 khz es -
oxox
addikt
válasz
F-ECT$ #33516 üzenetére
a dps emelkedik tole, tehat banni nem banom, csak eppen nem erzem, hogy barmit is toltene..., es hatha van hasznosabb runa....elmeletben 1.5%-ot tolt vissza (ph! leirasban ennyi szerepel), az meg olyan 300-400hp/sec...annyit tuti nem kapok vissza harcban (leven fokent tavolrol apritok, latnam ha annyit irna ki....ill. fegyon van meg +190hp/hit...)
(#33517) Dadan01 -egyik cimbim WD-vel jatszik...gyakorlatilag tank uzemmodban...loh-al tolja (1000 felett van neki), es van kb 50k HP-ja....felig meg nem lattam, hogy levertek volna (act1-ben farmolunk), vele szerintem act2 is siman menne, mert hatulrol meg osztom a spelleket...mondtam is neki, hogy nem gondoltam volna, hogy WD ilyen tipusu jatekra alkalmas....Ot is meglepte, hogy mukodik
....dps-e visszaesett a lot-os fegyver miatt, viszont nem csapjak le....tegnap licitaltam egy gyurure (300 koruli lot volt rajta), 30k-ert, 4ora mulva mar 16misin allt a licit
-
Dadan01
senior tag
válasz
Lézerparaszt #33511 üzenetére
Igaz peccs után nemigen toltam a DHmmal, de szerintem teljesen felesleges a LoH, dps kell tökig. Ezt onnan is mondom, hogy act4et 14k maxHPval farmolták rendszeresen a glasscannon fénykorában, és sebzéscsökkentés ide-oda, peccs után is minden épkézláb szörny le tud ütni egyből.
-
F-ECT$
titán
magic weapon utolso runajanal nem erzem, hogy barmi is tortenne, melyik runat erdemes betenni?
Nem lehet, hogy erre is hat az Inferno-s 80%-os rejetett nerf? Mert ha igen, akkor eléggé minimálisat tölt vissza. Én Force Weaponnal használtam, viszont kérdés, hogy melyik a jobb: Force Weapon vagy Familiar + Sparkflint?
-
Huma
addikt
Azt amúgy észrevettétek, hogy baromi sok DH skilles pajzs van? Erre (is) azért figyelhettek volna blizznél.
-
Wolverine
félisten
válasz
flash- #33485 üzenetére
Pont ott van. Megtalálod a megfelelő kriptát, felveszed az összetört koronát, megölöd a kancellár szellemét, küldetés kész, jutalom: town portal spell.
#33505: ha bekapcsoltad az Advenced Tooltip mutatását a beállításokban, akkor minden spell leírásában benne lesz, mekkora a sebzése (egész pontosan a fegyversebzés hány százaléka).
-
Lézerparaszt
őstag
És amúgy DH-nak mennyire fontos majd a life on hit? Gondolom annyira nem, mivel 1 hit lesz infernón, de azért félreraktam egy 950-es 780 körüli LoH -es íjat ha mégis.
-
mikromanus
veterán
válasz
Gondolom azokra a félig gyík vagy kígyószerű lényekre gondolsz akik Belial palotáját is őrzik. "Kis" DH-val tesztelgettem. Volt pár módszer, bár nehezebb szinten nem tudom mi használható:
- valamelyik alap támadásnak van az az x ideig tűzsebzős része. Ha el is tűnik akkro is látszik merre halad (eleinte) a gyík/kígyó. Mekkora egy fail
- folyamatos hátrálás. Egy idő után vagy lehagyod, vagy előjön a rejtett módból
- alap "varázskör" a 80% lassítás rúnával, aztán jöjjön! Előtted/melletted fog előtűnni, aztán támadni próbál. Amilyen lassú azt hiszem simán ki lehet vetődni egy termetes tigrisbukfenccel. Mondjuk nem tudom, hogy ezzel elkerülhető-ea csapás...
Biztos van még pár mindenes megoldás. Majd a rutinos vén rókák leírják -
Neró
őstag
Kellene még 2 ember Infernó act 3-ra farmolni. Az egyik egy Barbárnak kellene legyen. Van egy Witch Doki meg egy Monk (tank) a csapatban.
-
Gorneck
legenda
válasz
Lézerparaszt #33504 üzenetére
Vault, smoke screen mikor megjelenik...én spirit walkozok...de van mikor kicsit hátrálni kell és megjelenik...
De majd egy DH elmondja...
-
flash-
veterán
sziasztok
az lenne a kérdésem hogy honnan tudhatom meg egys skilleknek mekkora a sebzése?
mert hiába váltogatom a skilleket nem változik az offensem. -
Gorneck
legenda
válasz
A hidrákra vagy mikre gondolsz? Azokat látni...
Elugrás smokescreen vagy mi még nincs?
Igen, volt már velem is ilyen...bár ott volt más tereptárgy is ami miatt nem tudtam mozdulni...
-
Lézerparaszt
őstag
DH-val mi a taktika az olyan szörnyek ellen amiket csak akkor lehet észrevenni, ha egyszer megütnek? Bár még csak hellen vagyok, de azért a 4k ütések befigyelnek elég gyakran. Az zavar, hogy eleve csíttel megyek mert 26k dps 56-on, 29k hp stb. De azért ígyis esek kelek
Egy inferno farmolós buildnek is örülnékA másik: veletek is gyakran előfordul hogy a waller mobok nem falat raknak körétek hanem gyakorlatilag beleépítenek a falba? Szerintem csak bug, de elég gáz hogy így végtelen stunban van az ember, mert ugye ahogy lejár, újrarakják, és így se lőni se semmit nem lehet.
Aktív témák
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest